Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zuntners sola pārmaiņu vējus Liepājas sastāvā, Koņevs asi atbild Dambrauskam

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Zuntners sola pārmaiņu vējus Liepājas sastāvā, Koņevs asi atbild Dambrauskam
Mihails Koņevs. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Nedēļas nogalē tika izspēlēti "Optibet" futbola Virslīgas noslēdzošie četri mači jeb pēdējā 36. kārta. Piedāvājam izlasīt komandu treneru un arī karjeru noslēgušā Edgara Gaurača sacīto pēcspēles preses konferencēs.

"Valmiera Glass"/ViA - "Metta" 3:3

Andris Riherts, "Mettas" galvenais treneris: "Apsveicu Valmieras pilsētu ar veiksmīgu sezonas noslēgšanu un sezonu kopumā. Esmu pateicīgs tiem, kas mēroja šo ceļu, lai atbalstītu mūs. Manuprāt, tas ir viens no faktoriem, kas katru reizi dod motivāciju nepadoties. Spēles sākums šodien bija gaužām neizdevies. Līdzīgi kā bija ar "Jelgavu" [0:3], bet šeit pārāk ātri sabira viss, Jelgavā tas bija izstiepts garākā laika posmā. Esmu pateicīgs spēlētājiem, ka viņi atgriezās spēlē. Galarezultāts ir pelnīts, un pats svarīgākais ir sniegums, ko parādījām spēles gaitā."

Tamazs Pertija, "Valmiera Glass"/ViA galvenais treneris: "Apsveicu visus ar sezonas noslēgumu. Visām komandām turnīrs bija grūts. Vairums komandu rādīja raksturu. Esmu laimīgs un priecīgs, ka izcīnījām Eirokausu ceļazīmi pilsētai un klubam. Sezonas vidū sākām pamazām apjaust, ka tas ir iespējams. Paldies Dievam, sasniedzām šo mērķi. Ja par spēli, tad notika tieši tas, par ko runājām visu nedēļu. "Metta" kārtējo reizi parādīja modernu futbolu. Ne reizi vien esmu teicis, ka viņiem ir komanda, kas jebkuru sekundi var noorganizēt labu uzbrukumu, labu pretuzbrukumu, labu pozicionālo uzbrukumu. Mēs to zinājām, taču spēles gaitā mainījāmies - sākām ļoti labi, iesitām trīs vārtus, bija 3:0, bet pēc tam "Metta" pilnībā pārņēma iniciatīvu, un spēle beidzās 3:3. Jautri. Futbols bija jautrs. Otrajā puslaikā mums paralēli ziņoja par "Spartaka" sekmēm, un es nomierinājos ["Riga" aizvien palielināja vadību - aut.]. Man šodien galvenais bija nezaudēt, lai sezonas galotne nebūtu ar zaudējumu 3:4 vai 3:5 - Eirokausos tāpat iekļūtu, bet tad paliktu mieles. Esmu pateicīgs visiem, kuri atnāca uz šo spēli - atmosfēra bija laba. Domāju, abu komandu līdzjutēji bija priecīgi par redzētajiem sešiem vārtiem. Futbols bija saturīgs - seši vārti, brīnišķīgas epizodes, lielisks temps, komandas darbojās labi. Diena ir izdevusies un domāju, ka atcerēšos to ilgi, jo ir iegūta Eirokausu ceļazīme. Mums ir liels prieks un pagaidām nevaram parādīt visas emocijas, jo ļoti sagurām, gatavojoties šīs dienas mačam."

"Ventspils" - "Liepāja" 0:1

Mareks Zuntners, "Liepājas" treneris: "Samērā līdzīga spēle. Arī pārtraukumā spēlētājiem teicu, ka domāju, ka spēle ir līdz vienam golam - kurš pirmo iesitīs, tas uzvarēs. Man pat likās, ka tas, kurš iesitīs pirmos, vēlāk iesitīs arī otros un trešos, jo tā bija pēdējā spēle un komanda, kas ielaidīs vārtus, atvērsies un mēģinās atspēlēties. Spēle bija līdz golam un mums šoreiz pozitīvs iznākums. Līdzīga spēle. Apsveicu visus ar sezonas noslēgumu - visi laikam ir tajās vietās, kurās ir pelnījuši būt. Atpūšamies un tiekamies nākamajā sezonā!"

Emocionāli bija viegli sagatavoties pēdējam mačam?
Zuntners: "Emocionāli grūti tādā ziņā, ka pirms sezonas gaidas bija pavisam citas. Vāja sezona. Kad nekas neizdodas, emocionālais fons ir citāds, nekā sezonas vidū vai sākumā, vai izšķirošās spēlēs. Emocionālais fons bija vājāks, taču gatavojāmies katrai spēlei un sarunājām katrs no sevis izspiest maksimumu. Plus bija futbolisti, kuru liktenis tika izšķirts pēdējās spēlēs un domāju, ka viņiem bija jābūt motivācijai, lai parakstītu jaunu līgumu. Tāpēc kopumā emocionālais fons bija normāls."

Kad būs jaunumi komandas komplektācijas sakarā?
Zuntners: "Galvenais jaunums jau ir - Andrejs Kaļiņins ir galvenais treneris. [Sastāva] izmaiņas būs pietiekami lielas. Sezona bija vāja, tāpēc izmaiņas būs. Drīz uzzināsiet, jo janvārī, kad dosimies uz pirmo treniņnometni, jau gribam būt pilnībā nokomplektēti. Tāpēc izmaiņas sāksies jau novembrī un decembrī. Tagad būs arī cits limits, bilde būs cita, un vadība jau strādā tajā virzienā."

Aleksandrs Kulakovs, "Ventspils" treneris: "Nopietni gatavojāmies šim derbijam, kuri allaž ir neparedzami, neatkarīgi no vietām, kurās komandas atrodas. Šodien tā arī sanāca. Diemžēl netikām pie rezultāta, kuru vēlējāmies. Mēs zaudējām, lai gan ilgāk nekā gadu nebijām zaudējuši savā stadionā [pirms tam pēdējo reizi tas notika 2018. gada 24. augustā pret "Riga", ventspilnieki Virslīgā, Latvijas kausā un Eiropas līgā savā stadionā iekrāja 22 spēles pēc kārtas bez zaudējumiem! - aut.]. Tāpēc ir divkārt sāpīgi. Divējādas sajūtas - no vienas puses esam ieguvuši medaļas, pēc kurām arī tiecāmies, taču šis zaudējums neļauj priecāties. Sajūta, ka būtu bijis labāk uzvarēt šo spēli un palikt bez medaļām [smaida]. Tādas sajūtas tieši šobrīd. Spēlētājiem ir tas pats. Par spēli neko neteikšu, taču kopumā mums tā nebija jāzaudē - guvām vārtus, kuri izrādījās pareizi gūti, taču tiesnesis tos neieskaitīja. Arī tas divkārši sāp. Kopumā viss noticis, kā tam bija jānotiek - ieguvām bronzu un Eirokausu ceļazīmi. Kopumā sezona mums nebija slikta. Vienīgi žēl, ka pēdējā spēle iznākusi kā darvas karote. Apsveicu līdzjutējus, kuri mūs atbalstīja gan lietū, gan aukstumā - viņi ir mūsu īstākie fani. Paldies futbolistiem, kuri izturēja šo diezgan grūto sezonu pēc tik būtiskām izmaiņām sastāvā."

"Daugavpils" - "Jelgava" 2:2

Oļegs Kubarevs, "Jelgavas" galvenais treneris: "Sezona pabeigta, beigu tabula vienmēr ir taisnīga. Šodienas spēli ietekmēja tas, ka šodien nekas daudz vairs neizšķīrās [tiesa, jelgavnieki pēdējā kārtā palaida garām "Liepāju" - aut.]. It kā spēlētāji centās, taču bija redzams, ka jau nav tas. Iedevām iespēju arī tādiem puišiem, kuri nebija spēlējuši. Beigās mūsu spiediens deva augļus ["Jelgava" izrāva neizšķirtu - aut.]. Sižeta ziņā spēle bija spraiga - vieni vadībā, otri vadībā. Beigās draudzīgs neizšķirts - laikam tāpēc, ka mēs ar Vitju [Viktoru Morozu] esam labi draugi."

Viktors Morozs, "Daugavpils" galvenais treneris: "Lai gan Mihaličs [Kubarevs] saka, ka neizšķirts, jo mums draudzīgas attiecības [smaida], taču patiesībā mēs vēlējāmies uzvarēt. Tam bija īpaši iemesli, kas nebija saistīti ar tabulu. Pirmkārt, atvadījāmies no Daugavpils leģendārā futbolista Jurija Sokolova [viņš aizvadīja pēdējo spēli karjerā - aut.], kurš atstājis lielas pēdas vietējā futbolā. Gribējās, lai viņš šodien uzvarētu. Otrkārt, "Daugavpils" savā vēsturē vēl ne reizi nav apspēlējusi "Jelgavu" - beidzot vēlējāmies šo soli spert. Lūk, šos argumentus minējām arī puišiem attiecībā uz motivāciju šīs dienas spēlē. Ar pašu spēli esmu ļoti apmierināts - laba spēle, futbolistiem bija pareiza attieksme, guvām baudu no sava snieguma. Visi guva apmierinājumu no šīs spēles - gan skatītāji, gan futbolisti, kuri spēlēja atbrīvoti un vairāk domāja par uzbrukumu, nevis aizsardzību. Domāju, uz labas nots pabeidzām šo čempionātu, kurš bija sarežģīts, taču ļoti noderīgs."

Vai negatīvu iespaidu neatstāja aizsarga un vārtsarga muļķīga kļūda pēdējā minūtē, komandai izlaižot vadību?
Morozs: "Ko nozīmē "muļķīga kļūda"? Tā nebija muļķīga kļūda. Pirmajā puslaikā bija divas epizodes, kad vārtsargam bija jāpamet vārti un jāsavāc bumba [taču to nedarīja - aut.]. Pārtraukumā likām uz to akcentu un lūdzām viņam vairāk palīdzēt aizsargiem. Viņam ir lieli gabarīti, un mēs, treneri, paši to pieprasījām. Dažās epizodēs viņš patiešām labi izgāja un savāca bumbas, bet jūsu minētajā epizodē diemžēl neaizsniedzās līdz bumbai. Tā bija spēles epizode, nevis muļķīga kļūda, lai gan, protams, varēja nospēlēt veiksmīgāk. Kas attiecas uz aizsargiem, pagaidām neievēroju viņu kļūdas tai epizodē - bija liela drūzma soda laukumā. Manuprāt, spēles epizode."

Bet gribējās taču uzvarēt?
Morozs: "Protams, to jau minēju. Taču patiesībā rezultāts šodien bija otršķirīgs - svarīgākais bija pabeigt sezonu uz labas nots tieši vēlmes spēlēt futbolu ziņā. Manuprāt, mums tas šodien izdevās. Redzēju labas epizodes, it sevišķi uzbrukumā, kad bijām bezkaunīgi, agresīvi - tieši tas, ko no spēlētājiem prasām. Plus viens otru labi jutām, bija laba mijiedarbība. Šīs lietas man šodien bija svarīgākas nekā rezultāts.

Vēl gribētu drusku pakoriģēt par vārtsarga kļūdu, kā jūs to nosaucāt - ja to uztvert kā kļūdu, tad tā bija mana kļūda. Jā, varbūt šajā epizodē nebija jāpamet vārti, taču, tā kā es biju lūdzis vārtsargu spēlēt šādā stilā, viņš visu darīja pareizi un izpildīja trenera norādījumus. Manus norādījumus."

"Riga" - "Spartaks" 4:1

Edgars Gauračs, "Spartaka" ģenerāldirektors un futbolists: "Diemžēl šajā sezonā ne reizi neizdevās pieveikt čempionu. Tiešām ļoti laba komanda. Apsveicu treneri un visu komandu ar pelnītu titulu. Mums šodien bija grūta un ļoti svarīga spēle. Diemžēl mēs ar saviem jauniešiem nevarējām noturēt līmeni. To, ko mēs gatavojām spēlei, neizdevās realizēt. Apsveicu "Riga"."

Mihails Koņevs: "Sezonas pēdējā spēle, mēs noskaņojāmies tam, lai iegūtu pozitīvu rezultātu. Mēs nebijām spējuši uzvaēt iepriekšējās četras spēles [0-3-1], bija kritums, sevišķi psiholoģiskā ziņā, jo tituls it kā visu laiku bija blakus, taču tas mūs nedaudz atslābināja. Brīžiem komanda nenostrādāja līdz galam, bija elementāras kļūdas. Šodien komanda bija mobilizēta, lai gan arī bija kļūdas. Šogad pret "Spartaku" mums visas spēles bija rezultatīvas, ar lieliem rezultātiem. Esam ar to apmierināti. Otrkārt, "Spartakam" šī spēle bija nozīmīga - viņi varēja iekļūt Eirokausos, ja palīdzētu "Metta" pret Valmieru. Ja mēs šodien zaudētu, būtu daudz runu, ka "Riga" tāda un šāda. Mūsu komanda izgāja un parādīja labu sniegumu, uzvarot pārliecinoši. Sezonu labi pabeidzām.

Labi, ka mums šodien nebija sarkano kartīšu. Palasīju RFS trenera interviju [pareizāk sakot, uzstāšanos preses konferencē pēc sezonas pēdējās spēles - aut.], kur viņš izvirzīja pretenzijas. Es speciāli pārskatīju visas tās epizodes, un visas kartītes bija pelnītas [Dambrausks norādīja, ka "Skonto" stadionā, kas ir "Riga" mājvieta, allaž kāds neļauj spēlēt, atstājot RFS mazākumā - aut.]. Nesaprotu, kāpēc par pārkāpumu nevar tikt parādīta kartīte? Visas kartītes bija pareizi parādītas. To saku, lai mūs nespārdītu kājām. Pēdējos trīs gados RFS pret mums ir situsi četras pendeles! Mēs vienreiz. Tas arī ir rādītājs. RFS treneris vispār nepieminēja pendeli, kuru viņi neiesita. Ja tiesnesis piepalīdzētu ["Riga" komandai - aut.], šaubos, ka tiesnesis nozīmētu tādu pendeli [uz "Riga" vārtiem - aut.] tādā spēlē. Paskatījos šo epizodi atkārtojumā - tur nekas nebija redzams. Visi trīs futbolisti nokrita. Tas tā, emocijas drusku. Visādi citādi uzskatu, ka sezonu pārvarējām pārliecinoši, lielu kritumu nebija, neskaitot šo sezonas galotnīti. Mums šogad vēl jāaizvada divas spēles turnīrā Pafā [Kiprā]. Turnīrā būsim mēs, "Paphos", Krievijas 2. līgas komanda "Rodina" un "Ural" no Krievijas Premjerlīgas. Pēc tam atvaļinājums.

Nezinu, vai Edgaru [pavēršas pret Gauraču - aut.] var apsveikt? Šādi noslēdza karjeru... Kad Edgars guva vārtus un pēc tam vēl mēģināja iesist pāri sev, es teicu, ka, ja iesistu arī šos otros vārtus, viņš karjeru nebeigtu [smaida]. Turpinātu spēlēt. Lūk, ko nozīmē futbolista līmenis, kad viņš jebkurā epizodē var radīt momentu. Uzskatu, ka šādu spēlētāju mūsu futbolā paliek aizvien mazāk un mazāk. Protams, žēl. Edgaram novēlu turpmāk sevi pierādīt savā amatā - uzskatu, ka viņš šādā veidā paliek futbolā. Šādiem cilvēkiem ir jāpaliek futbolā un jādod labums Latvijas futbola organizācijām. Jo vairāk Latvijas futbolā būs cilvēku, kuri paliek futbolā pēc spēlētāja karjeras beigām, jo lielāka iespēja, ka kaut kas uzlabosies."

Pirms pēdējās kārts Dzavetjēri teica, ka "Spartakam" nav lielu cerību uz Eirokausu ceļazīmi. Tomēr šodien "Metta" atņēma punktus Valmierai. Vai pirms spēles cerējāt, ka "Metta" varētu paklupināt Valmieru, un ka viss īstenībā būs jūsu rokās? Ja jūs šodien būtu uzvarējuši, jūs būtu Eirokausos.
Gauračs: "Protams [cerējām]. Paši redzat, kādi pēdējās spēlēs ir laukumi, apstākļi - viss var notikt. Pirmkārt, mēs paši gatavojāmies tam, lai šodien vinnētu spēli. Tas bija pirmais uzdevums un tikai pēc tam skatījāmies [kas notiek paralēlajā mačā]. Protams, cerējām uz "Mettu", bet, pirmkārt, izvirzījām sev uzdevumu, kuru diemžēl neizpildījām."

Kad otrajā puslaikā uzzinājāt jaunumus no Valmieras [ka "Metta" panākusi 3:3], jūsu jaunajiem futbolistiem sāka trīcēt kājas vai parādījās iedvesma?
Gauračs: "Domāju, ka parādījās papildus iedvesma. Otrajā puslaikā mums atkal bija kļūdas aizsardzībā, taču mēs gājām uz priekšu, gribējām iesist, bija momenti. Diemžēl šodien mēs neesam gatavi spēlēt pret tik stipru "Riga"."

Šodien jums protokols nebija pilnībā aizpildīts [domāts - netika aizpildītas visas rezervistu vietas], trūka pāris leģionāru - ne tikai to, kuri bija diskvalificēti. Vai šodien bija arī sastāva problēmas?
Gauračs: "Godīgi sakot, jā, bija problēmas, daži spēlētāji ir traumēti. Viens aizbrauca uz izlasi [Alijū uz U-23 izlasi, kurā tieši šovakar debitēja un tika atzīts par mača vērtīgāko spēlētāju - aut.]. Problēmas bija, trenera rīcībā nebija pilna sastāva."

Par tevi pašu - reizēm spēlētāji paziņo par karjeras beigām, bet tomēr vēl atgriežas. Vēl daži labi pabeidz karjeru dzimtajā klubā, tavā gadījumā tā būtu Rēzekne. Kādi ir tavi plāni tieši futbola sakarā? Tiešām vairs tikai amatieru futbols?
Gauračs: "Teikšu godīgi, ka vēl vakar biju laimīgs, ka šī diena ir klāt, kuras noslēgumā dosimies uz svinībām atzīmēt šo notikumu. Taču šodien pamodos un sapratu, ka negribu to, neesmu vēl gatavs beigt karjeru [smaida]. Nākotnē apsveru iespēju aizbraukt uz Rēzekni, lai aizvadītu vēl vienu spēli 1. līgā. Futbolā jebkurā gadījumā palikšu, taču profesionālajam futbolam pielikts punkts."

Stojanovičs teica, ka "Riga" Rakelu palaidusi vaļā...
Koņevs: "Lūdzu, neapspriedīsim to tagad! Rakelam ir trauma."

Kad būsiet gatavs apspriest viņa situāciju?
Koņevs: "Kad būšu gatavs... ko es te tagad runāšu par viņu... Viņam it kā ir trauma, viņš šobrīd netrenējas."

Kāda ir varbūtība, ka Rakels vēl pārstāvēs "Riga"?
"Riga" preses sekretārs Krišs Upenieks: "Par Rakelu citreiz, OK?"

Vai ir skaidrība par leģionāriem, cik liela daļa no viņiem paliks nākamā gada sastāvā?
Koņevs: "Lūdzu, nerunāsim par nākamo gadu vispār, jo es nezinu pat par savu situāciju. Tāpēc nevaru apspriest, kas un kā. Domāju, situācija kļūs skaidrāka Kiprā. Pēc tam varēšu atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem par nākotni, par komandas komplektāciju. Es kā treneris redzu, ka šis tas ir jāmaina, jo ir jānostiprina zināmas pozīcijas. Lai gan šo sezonu pārvarējām ļoti pārliecinoši, bija šādi tādi palēcieni."

Uz Kipru dosieties ar visu šī brīža sastāvu vai varbūt būs jau kāds, kurš komandu pametīs?
Koņevs: "Brauks visi, izņemot tos, kuri izsaukti uz izlasi. Pārējie visi brauks, izņemot Šāriču, kuram ir trauma - mēs viņu esam palaiduši atjaunoties. Pārējie dosies, kā arī pievienosies pieci seši futbolisti uz pārbaudi. Domāju, ka Kiprā tiks dota iespēja tiem, kuri pēdējā laikā spēlēja mazāk - piemēram, Prenga, Rodžers."

Edgar, jums līdzīga situācija - tūlīt dosieties uz nometni Itālijā. Pastāsti, cik daudzi paliks no esošā sastāva un cik daudzi jaunie spēlētāji parādīsies?
Gauračs: "Mums šodien būs sapulce - atlidoja gan prezidents [Trabuki], gan sporta direktors [A.Jerjomenko], un mēs lemsim gan par to, kurš 11. novembrī dosies uz Itāliju, kur mums būs divas vai trīs spēles. Tur būs vairāk nekā 10 pārbaudāmie ārzemnieki, jo jau tagad mēģinām skatīties nākamās sezonas virzienā."

Ja nepārklausījāmies, arī Gints Freimanis gaitenī minēja par savas karjeras beigšanu.
Gauračs: "Par viņu nevaru atbildēt. Ginčas situāciju redzēsim pēc nometnes [Itālijā]. Par to, vai viņš paliks "Spartakā" vai nē, lems mūsu personāls - treneris, sporta direktors, prezidents un es. Pieņemsim lēmumu par viņu attiecībā uz "Spartaku". Taču par viņa paša tālākiem plāniem, godīgi sakot, nezinu."

Iepriekšējās kārtās:
1. kārta: "Riga" un Kubarevs, Tosina negantās medības, īpašais Zjuzins, Sūlšera veiksme
2. kārta: "Riga" nespēlē kā čempione, "Spartaka" darba atļaujas, Pertijas plāni Valmierā
3. kārta: Karašauska portrets ģērbtuvē, slavas dziesma Savaļniekam, Liepājas ķibeles
4. kārta: Tamazs kosmosā, Riherta 8 sekundes, Dodo liktenīgā nenomainīšana
5. kārta: Liepājnieku vēlme redzēt Zidānu, vieglprātīgais Amansiu un nosalušais Marians
6. kārta: Dzavetjēri trūkst vārdu, Ventspils grūtais gads, Liepājai jāierodas uz maču vēl agrāk
7. kārta: Nuncio izdara spiedienu pats sev, "Mettas" labākais futbols, Jangs gari nerunā
8. kārta: "Riga" treneru konveijers, Zuntnera pēdējā cerība, Dejans pikts par Dambrausku
9. kārta: Futbola stadioni: Pertija nikns par apdalīto "Mettu", Morozs bēdīgs par Daugavpili
10. kārta: Dejans atvadās, Starkovs sveicinās, Daugavpils kā Andora, padomju leksika
11. kārta: Tiesneši kā Cēzaru sievas, Pertija bīda Morozu un 7. klases diskotēka
12. kārta: Riherts aizstāv Marianu, Pahars - Dambrausku, Kļosovs par prezidenta Adlana lomu
13. kārta: Pensionāri no RFS, Dambrausks un Pertija par tiesāšanu veic mājienus "ar mietu"
14. kārta: Zuntnera loma pie Starkova, RFS lāsts, pelēkais uzbrucējs Askerovs
15. kārta: "Lēdija Veiksme" palīdz futbola studentam Dambrauskam izbeigt melno sēriju
16. kārta: Jelgavas krīze, Blanks par triumfu lielajā derbijā un promejošā Lemajiča nozīmi
17. kārta: Starkovs akcentē tiesāšanu, Ventspils visus četrus ielaiž pēc standartiem
18. kārta: "Mettai" nepilngadīgi vārtu guvēji, Starkovam topā uzbrukums, Kubarevs par "Riga" kāzusu
19. kārta: "Ventspils" bombardē tiesnešus un LFF, Dambrausks par smieklīgo "Liepājas" uzvaru
20. kārta: Pertija uzvelkas par tēmu "vietējais/ne vietējais", "Metta" plāno palikt "Skonto" stadionā
21. kārta: Dambrausks aizstāv Latvijas futbolistu atgriešanos un spēlēšanu Virslīgā
22. kārta: Vulkāna Adlans izvirdums (pilnā versija)
23. kārta: 40 grādi ģērbtuvē Slokā, liepājnieki lūdzas pendeles, aiz priekiem laksta un kliedz
24. kārta: Latviešu talantu medīšana: "Facebook" un "Instagram" futbola "aģenti" nav nopietni
25. kārta: Dambrausks netic brīnumiem, Koņevs par fotogrāfiju prezidentam
26. kārta: Pertija preses konferencē ar dēlu, Koņevs joprojām ilgojas pēc Lemajiča
27. kārta: Kubarevs nekoncentrē visas domas par Latvijas kausu, Mihelsons apslimušā Riherta vietā
28. kārta: Adlans debitē kā treneris un apšauba Slavišas neatkarību, 75 000 eiro par Tamirlanu
29. kārta: Pertijam histēriski smiekli, Jelgavai pietrūka naudas, lai uzspēlētu pret "Ajax"
24. kārta (pārceltā): Šišhanovs par tiesnesi: "Kādam āzim jābūt, lai neieskaitītu šos vārtus?"
30. kārta: Tosina darbs pludmalē, Riherts sašutis par Gorkšu kā futbola aģentu
31. kārta: Leģionāru vagons "Spartakam" un Zuntnera neziņa
32. kārta: Kubarevs asi par limitu: "Pazudīs futbolisti, drīz varēsiet vērt ciet akadēmijas"
33. kārta: Daugavpils sešu aizsargu līnija, "Ventspilij" viss kārtībā ar treneri, kura... nav
28. kārta (pārceltā): Koņevs: "Komanda ir pagurusi, futbolistiem psiholoģiskā spriedze"
34. kārta: Kubarevs izkrata sirdi par kausa finālu, Dzavetjēri par "Spartaka" projektu
35. kārta: Tiesnešu nesodāmība un "augstāki spēki", kad "Riga" un RFS tiekas "Skonto" stadionā
36. kārta: Koņevs asi atbild Dambrauskam, Zuntners sola pārmaiņu vējus Liepājas sastāvā

  +2 [+] [-]

, 2019-11-13 00:42, pirms 4 gadiem
Nu kad tad par Rakelu var prasīt ? Besī man šitā bubināšana zem deguna, nekad neko nevar pastāstīt.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-13 09:37, pirms 4 gadiem
Virslīgas vājākie treneri: Zutis.Kulakovs,Kaļiņins.

     [+] [-]

, 2019-11-13 11:59, pirms 4 gadiem
Pedejais jautajums par Freimani..nebus viss korekti noformets,cik vareja saprast no skiltavas bloga youtube(Ziga)Bija ta,ka Freimanis izgaja laukuma Rezeknes Dizvanagu krekla un pateica es te iesaku virsligas karjeru.Skiltava atjokoja,ka iesaki un pabeigsi..un vel tur turpinajas saruna-apsoli,ka spelesi lidz kamer gribesi,nemocisi sevi...Bet nekas neliecinaja,ka Freimanis doma par karjerjas beigam...
Katra zina pec ta bloga ta skita...Tad jau redzes ka bus,domaju vel speles Ginca.