Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kārtējais vardarbības skandāls NFL, "Chiefs" atlaiž Hantu

Juris Miņins
Juris Miņins

Kārtējais vardarbības skandāls NFL, "Chiefs" atlaiž Hantu
Karīms Hants
Foto: USA Today/Scanpix

Kārtējais vardarbības ārpuslaukuma skandāls ir skāris Nacionālo futbola līgu (NFL), jo nu ir publicēts video, kurā redzams Kanzassitijas "Chiefs" spēlētājs Karīms Hants, kurš sit kādu sievieti.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Karīms Hants, Kanzassitijas "Chiefs" pussargs, šī gada februārī bija iesaistīts incidentā, kurā tika apsūdzēts vardarbībā pret kādu sievieti, taču futbolists, vēlāk sekojušajā izmeklēšanā, visas apsūdzības noraidīja.

Šajās dienās Ziemeļamerikas medijos ir parādījies video no notikuma vietas, kurā redzams, ka Hants ne tikai grūž kādu sievieti, bet arī iesper viņai ar kāju. Viss incidents norisinās kādā Klīvlendas viesnīcā, kura šīs sievietes un futbolista starpā notiek asa vārdu pārmaiņa, bet viņus tur vairāki citi konfliktā iesaistītie. Vienā no momentiem Hants divu vīru pavadībā tiek vests prom no notikuma vietas, taču viņš izraujas, pagrūž sievieti un iesper viņai.

Par konfilkta iemesliem gan pašlaik nav skaidras informācijas. Viena puse ir izteikusies, ka dāma ir palūgta pamest sportista numuriņu, jo lietojusi rasistiskus apvainojumus, kamēr otra puse ir pavēstījusi, ka par iemeslu attiecību skaidrošanai bija apstāklis, ka dāma atteicās stāties intīmos sakaros ar vienu no futbolista draugiem.

Tiklīdz šis video nonāca atklātībā, tā Kanzassitijas "Chiefs" komanda paziņoja, ka atlaiž pussargu, neskatoties uz to, ka Hants ir piektais produktīvākais pussargs visā NFL un labākais komandā un kopumā šajā sezonā ir guvis vairāk kā 1100 jardus (un 14 piezemējumus) no uzbrukuma līnijas. Savā paziņojumā komanda norādīja, ka galvenais iemesls par labu atlaišanai bija tas, ka spēlētājs, kad "Chiefs" vadība ar viņu pārrunāja incidentu, nebija godīgs pret viņiem.

Uz šo brīdi Karīms Hants, kurš nu ir palicis bez darba, ir ievietots Komisāra izņēmumu sarakstā un laukumā drīkstēs atgriezties tikai tad, kad būs noslēgusies šī incidenta izmeklēšana.

Jāpiebilst, ka tas ir nu jau kārtējais vardarbības skandāls NFL, turklāt, iepriekšējais notika vien pagājušās nedēļas nogalē, kad tika arestēts aizsargs Rubens Fosters.

Karīma Hanta incidenta video

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-01 13:29, pirms 5 gadiem
Nebūtu NFL spēlētājs, nebūtu arī tāds tracis! Būtu labāk ghetto rajona problēmas risinājuši pa visu USA!! Bet fakts kā tāds, ka afroamerikāņi ir vardarbīgāki paliek joprojām neapstrīdams!!