Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Rams" treneris Makvejs: "Es tiku izskolots"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rams" treneris Makvejs: "Es tiku izskolots"
Šons Makvejs
Foto: AP/Scanpix

Pēc aizvadītājā naktī notikušā Nacionālās futbola līgas (NFL) fināla, kurā Jaunanglijas "Patriots", ar 13:3 pārspējot Losandželosas "Rams", tika pie sava sestā čempionu titula, spēles dalībnieki dalījās ar saviem komentāriem

Zaudētāju komandas galvenais treneris Šons Makvejs pēc spēles bija ļoti vaļsirdīgs: "Es tiku izskolots. Es vienkārši neizdarīju pietiekoši, lai mana komanda uzvarētu." Tāpat viņš bija diezgan tiešs, atbildot uz to, kā tā gadījās, ka NFL otrais labākais uzbrukums, kurš regulārajā sezonā un arī iepriekšējās izslēgšanas spēlēs, spēja gūt ap 30 punktiem, šoreiz guva tikai trīs. "Mēs vienkārši nezinājām ko gaidīt no pretinieku aizsardzības. Mēs vienkārši bijām apstulbuši un nezinājām kas notiks tālāk," sacīja 33 gadus vecais galvenais treneris.

Savukārt "Rams" saspēles vadītājs Džareds Gofs papildināja trenera teikto: "Viņi burtiski zināja visas mūsu kombinācijas un jau gaidīja, kad tās tiks izspēlētas. Tas notika burtiski katrā izspēlē." Kopumā gan Gofs savas emocijas raksturoja ļoti vienkārši un saprotami: "Zaudēšana nogalina. Tas patiešām ir smagi."

Losandželosas komandas pussargi arī dalījās iespaidos par maču. Sīdžejs Andersons, kuram bija jāaizstāj Tods Gērlijs, izteicās, ka "Patriots" vienkārši spēlēja savu spēli un bija nobloķējuši visas brīvās vietas, lai pussargi varētu izlavīties caur uzbrukuma līniju, bet pats Gērlijs, kurš kā finālā, tā pusfinālā spēlēja maz, uzstāja, ka viņam ar ceļgalu viss esot kārtībā un viņa nespēlēšana esot bijis trenera lēmums.

Uzvarētāju rindās, protams, noskaņojums bija daudz labāks un Toms Breidijs, atvairot visu kritiku par, iespējams, ne to skatītāko maču, nepietiekošu sniegumu uznrukumā vai mazo rezultativitāti sacīja: "Mēs nodemonstrējām savu labāko spēli tieši tad, kad tas bija nepieciešams, tāpēc arī uzvarējām."

Savukārt "Patriots" lainbekers Kails van Nojs, iespējams, visprecīzāk raksturoja savu vienību: "Es jau visu nedēļu biju teicis un atkārtošu arī šoreiz – mūsu komandā nav zvaigžņu, pie mums ir elites līmeņa futbolisti!"

Tiesa, čempionvienībai uzreiz pēc mača, kā jau pēdējās sezonās ierasts, parādījās jaunas galvassāpes, proti Roba Gronkovsa nākotne. Balsta uzbrucējs, kurš vēl ne tik senā pagātnē bija viens no dominējošākajiem piespēļu ķērājiem visā līgā, pēdējos gados savainojumu dēļ ir spiests samazināt savus "apgriezienus", bet jau pagājušgad sāka domāt par iespējamo aiziešanu no profesionālā futbola. Pēc šī gada fināla 29 gadus vecais Gronkovskis ir izteicies, ka gala lēmumu par nākotni pieņems pēc pāris nedēļām.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2019-02-04 22:13, pirms 5 gadiem
"Viņi burtiski zināja visas mūsu kombinācijas un jau gaidīja, kad tās tiks izspēlētas. Tas notika burtiski katrā izspēlē."
Nevar nepiekrist viņa teiktajam. JP nospēlēja vnk fantastiski aizsardzībā, kas ir visas komandas nopelns, treneri, spēlētāji!!!! Atstāt Rams uz trīs vnk WOW!!!!