Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2840, Did:0, useCase: 3

63 kg bronzas fināla zaudētāja: "Prezidents divas reizes man iesita"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

63 kg bronzas fināla zaudētāja: "Prezidents divas reizes man iesita"
Mihails Mamiašvili
Foto: Grigorijs Sisojevs, rsport.ru

Riodežanero olimpisko spēļu 63 kg brīvās cīņas bronzas fināla zaudētāja Inna Tražukova (Krievija) vakar vērsās "Sport Express" redakcijā, sūdzoties par nacionālās federācijas prezidenta Mihaila Mamiašvili nežēlīgo rīcību.

Kā jau ziņots, 63 kg bronzas zars bija ļoti labs, lai mūsu Anastasija Grigorjeva tiktu uz pjedestāla - pirmajā cīņā pretī stājās 10 gadus vecākā poliete Monika Mihalika, bet mazajā fināla gaidīja krieviete Inna Tražukova. Latvijas cerība uz Rio medaļu diemžēl izgaisa jau bronzas pusfinālā. Bronzas mačā Krievijas sportiste piekāpās 36 gadus vecajai polietei. Ja tādā veidā paklūp mazas valsts zvaigzne, ir kauns. Ja izgāžas cīņas lielvalsts pārstāve, tad federācijas prezidents kļūst ļoti nikns.

Inna Tražukova: "Zaudēju cīņā par bronzu. Pēc sacensību beigām mani sagaidīja Krievijas Cīņas federācijas prezidents Mihails Mamiašvili alkohola reibumā. Viņš runāja rupji un aizvainojoši, divas reizes man iesita pa seju. Tas viss notika liecinieku klātbūtnē. Pēc atgriešanās Krievijā es plānoju rakstīt iesniegumu prokuratūrai, kā arī ziņot sporta ministram. Neesmu verdzībā, lai zaudētas cīņas dēļ tā varētu ar mani apieties! Mani pazemoja publiski. Vēlos to izbeigt, lai turpmāk viņa dēļ neciestu sportistes!"

Mihails Mamiašvili: "Bet ko man vajadzēja teikt pēc tādas cīņas? Inna nostartēja bez gribasspēka, netalantīgi. Cilvēks izgāja un vienkārši negribēja cīnīties, pretiniecei uzdāvināja medaļu. Sportiste ir atbildīga par rezultātu. Saruna bija patiešām skarba. Viņas trenerim ir histērija, man viņš jāmierina."

"Poliete ir divas galvas tiesas zemāka līmeņa, taču Tražukova atsita numuru un vienaldzīgi uzdāvināja medaļu. Bija jānomirst uz paklāja. Tagad viņa sniedz murgainu interviju, radot par sevi pseidointeresi," dusmīgs ir krievu cīņas vadītājs, kurš gan noliedz sišanu. "Ko man vajadzēja darīt? Pieņemt viņas vienaldzību un gribasspēka trūkumu? Atrast mierinājuma vārdus? Tad jau viņai vajadzēja sēdēt mājās. Vai pateikt: es jūs nodošu, neņemiet mani izlasē! Tagad visi saka, ka Mamiašvili runā skarbā veidā. Bet kā man vajadzēja kontaktēties? Puņķus noslaucīt?"

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +5 [+] [-]

, 2016-08-20 16:15, pirms 8 gadiem
Tā jau tur austrumos notiek, klapē visu laiku. Un pat nenoliedz.

  +7 [+] [-]

, 2016-08-20 16:17, pirms 8 gadiem
tas nu gan ir pilnīgā dIrsā! Viņš pat nenoliedz ka sita sievietei bet pat attaisno sevi! Vienīgais kas var būt kritisks pret sportisti ir treneris nevis kkāds federācijas liekēdis, gan jau tāds pats kā Pone, kurš gan jau par katru izcīnīto medaļu izraksta sev labu prēmiju

 +10 [+] [-]

, 2016-08-20 16:18, pirms 8 gadiem
Sit, tātad mīl..

  +5 [+] [-]

, 2016-08-20 16:20, pirms 8 gadiem
Kārtējais garīgais krop.lis, kādu tur, Krievijā, gana daudz. Un vēl uzskata, ka tas ir normāli!

  +5 [+] [-]

, 2016-08-20 16:42, pirms 8 gadiem
Orangutans... ''ko man vajadzēja darīt'', es ieteiktu nošauties.

  +6 [+] [-]

, 2016-08-20 16:42, pirms 8 gadiem
...tādi Mamiašvili Krievijas cīņas sportà ir arī bieži kriminālās autoritātes...diez vai tādu sūdzēs tiesā...

  +4 [+] [-]

, 2016-08-20 17:43, pirms 8 gadiem
Katrs šāds gadījums turpina pierādīt pasaulei, ka Krievija ir arhaiska un despotiska ļaunuma impērija.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-20 18:17, pirms 8 gadiem
Tagad Putlerieši sāks kliegt, ka Mamiašvili ir taču kaut kāds kaukāzietis, krievi tā nekad nedarītu. Krievi taču nesit sievietes, nu ja nu vienīgi, ja mīl, tad gan var. Bla, bla, bla un tā tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja