Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS paraksta līgumu ar izlasē spēlējušo uzbrucēju Vorobjovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS paraksta līgumu ar izlasē spēlējušo uzbrucēju Vorobjovu
Sergejs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

SynotTip Virslīgas klubu RFS nākamajā sezonā pārstāvēs uzbrucējs Sergejs Vorobjovs, kurš debitējis Latvijas izlasē un pašlaik pārstāv "Riga" komandu.

Līdz Latvijas Virslīgas noslēgumam atlikušas četras kārtas, un cīņu par zeltu turpina Jūrmalas "Spartaks" un divus punktus aiz muguras esošā "Ventspils". Tāpat turpinās dueļi par vietu sadalījumu kopvērtējuma vidū – 5. vietā ar 30 punktiem atrodas RFS, bet "Riga", kas aizvadījusi par vienu maču mazāk, atpaliek par pieciem punktiem.

"Riga" rindās starp latviešiem rezultatīvākais ir 20 gadus vecais uzbrucējs Sergejs Vorobjovs, kurš Latvijā atgriezies pēc vairākām sezonām ārzemēs. Viņš sāncenšu vārtsargus pārspējis četras reizes, atpaliekot tikai no japāņa Josukes Saito, kurš guvis piecus vārtus.

Tomēr nākamajā sezonā Vorobjovs pārstāvēs citu komandu – par parakstītu līgumu paziņojusi RFS. "Vēl vienu soli tuvāk 2017. gada sezonai! Esam parakstījuši līgumu ar Latvijas izlases uzbrucēju Sergeju Vorobjovu," teikts kluba paziņojumā.

Vorobjovs Latvijas izlasē aizvadījis divus mačus. Uzbrucējs debitēja 1. jūnijā, kad aizvadīja 13 minūtes Baltijas kausā pret Lietuvu, vēlāk kļūstot par turnīra uzvarētāju. Otro reizi viņš laukumā devās septembra ievadā pārbaudes spēlē pret Luksemburgu, aizvadot pēdējās sešas minūtes.

Tāpat paziņots, ka parakstīts pilnvērtīgs līgums ar komandas kapteini Igoru Kozlovu, kurš iepriekšējās sezonās pārstāvēja "Skonto" un Jūrmalas "Spartaku", bet šosezon RFS rīcībā atradās, pateicoties īres līgumam. Viņš 21 spēlē guvis piecus vārtus.

Interesanti, ka RFS nākamo spēli Virslīgā aizvadīs 16. oktobrī, pulksten 16:00 savā laukumā uzņemot Vorobjovu un "Riga".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-06 15:56, pirms 8 gadiem
Ne visai labs darījums no rfs puses.
Interesanti vai rfs vadība vispār zina, ka viņš aizraujas ar alkoholu utt.
Jo, cik bija dzirdēts riga viņu negribeja tiesi del šim problēmām,tapec beigas izlaida daudz spelu.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-06 16:36, pirms 8 gadiem
Kaut kas nav īsti saprotams.Nav beidzies līgums ar vienu klubu,bet paraksta jau nākošo ,ar citu klubu.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-06 16:37, pirms 8 gadiem
Varbūt tieši tāpēc ir labi pāriet no Football Club uz Futbola Skolu, jo skolās ir aizliegts lietot alkoholu. Un pīpēt...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-06 16:50, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Kaut kas nav īsti saprotams.Nav beidzies līgums ar vienu klubu,bet paraksta jau nākošo ,ar citu klubu.
Spēlējot Football Manager daudzus gadus esmu sapratis, ka civilizētajā pasaulē cits klubs var piedāvāt un arī parakstīt līgumu ar spēlētāju 6 mēnešus pirms esošā līguma beigām nemaz nekontaktējoties ar viņa esošo klubu, šķiet Anglijā šis termiņš pirms pāris gadiem tika samazināts līdz vienam mēnesim, kamēr pārējā Eiropā tas vēl jo projām ir 6 mēneši, tāpēc...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-06 17:19, pirms 8 gadiem
Foršs papildinājums, varēs iemācīt dzert un pīpēt jaunos RFS audzēkņus. Laikam LNK nav kur likt naudu - būtu bērniem un pensionieriem palīdzējuši.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-06 17:19, pirms 8 gadiem
Vorobjovs labi sāka sezonu, bet kaut kā rudens pusē pavisam sašļucis (bijis gan arī slims). Nevajadzētu gan steigties norakstīt, potenciāls acīmredzams, bet, ja nu tas alko, varbūt var palīdzēt stingrāks treneris?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-06 17:43, pirms 8 gadiem
RFS pluss ir tas, ka komandu vada vietējie treneri, kuriem varētu būt lielāka interese un pacietība sekot līdzi spēlētāja izaugsmei un disciplīnai, bet nu redzēsim kā sanāks dzīvē.
katrā ziņā kopumā RFS tranfēru politika turpina priecēt, būs pamazām diezgan daudz jauniešu izlašu spēlētājus savākuši, kā arī pastiprinājums pozīcijā, kur tieši vairāk prasītos dažādības un konkurences.

     [+] [-]

, 2016-10-06 18:21, pirms 8 gadiem
Talants vinam ir nenoliedzami, bet atkariba pret alkoholu un citam tiprakam lietam ari, neiet vinsh uz pareizo dzives pusi. Nu ne par velti vinsh riga neturpinaja spelet un no sastava izlidoja !

  -2 [+] [-]

, 2016-10-06 19:48, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Kāpēc tik ātri jāpaziņo? Paziņotu pēc savstarpējās spēles aizvadīšanas.
Ko tur vilcināties? Prieks, ka klubs jau skatās nākamās sezonas virzienā. Var redzēt, ka tiek domāts par nākotni.

Gaidīsim, ka Sergejs nākamajā sezonā patiesi atvērsies, jo šogad, lai arī spēlējis labi un guvis vienus ļoti skaistus vārtus, viņš nebūtu pirmais kandidāts, kuru, manuprāt, no U-21 jāsauc uz lielo izlasi.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-06 19:51, pirms 8 gadiem
soccerfans rakstīja: Foršs papildinājums, varēs iemācīt dzert un pīpēt jaunos RFS audzēkņus. Laikam LNK nav kur likt naudu - būtu bērniem un pensionieriem palīdzējuši.
Savā vecumā paspējis uzspēlēt Itālijas B Sērijā (neaizmirsīsim šo faktu) un Virslīgā pabijis tikai vienu gadu. Labi, ka ir tādi gudrie kā tu, kam viss jau ir skaidrs pēc tik īsa laika. Pahars, tavuprāt, arī droši vien neko nesaprot, izsaucot viņu uz izlasi. Diez vai esi bijis klāt kaut vienā Vorobjova treniņā, lai varētu pateikt, uz ko viņš ir spējīgs.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 08:16, pirms 8 gadiem
Alkohols un cigaretes,tas jau ir no padsmit gadiem,vēl Daugavpils sporta skolā.Gribējās ticēt,ka cilvēks bijis ārzemēs,pārvērtējis dzīves vērtības,mainījies.