Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šabalas debijā "Riga" sausais zaudējums pret Astanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šabalas debijā "Riga" sausais zaudējums pret Astanu
Valērijs Šabala
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Virslīgas klubs "Riga" pārbaudes spēlē, kas kļuva par Valērija Šabalas debiju, ar 0:2 piekāpās "Astana".

Kazahstānas vienība "Astana", kas pagājušajā sezonā spēlēja UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, atņemot punktus visām pretiniecēm ar Madrides "Atletico" priekšgalā, vadībā izvirzījās pēc Romāna Murtuzajeva precīzā sitiena pirmajā puslaikā. Neveiksmīgi soda laukumā nospēlēja Antons Kurakins, no kura bumba nonāca pie pretinieka, un Murtuzajevs ar vienu pieskārienu atklāja rezultātu.

Pārsvars tika dubultots pēc pārtraukuma, izceļoties Azdrenam Lulaku. Viņš spēles beigās pēc centrējuma no labās malas un partnera piespēles ar galvu sita tukšos vārtos – 2:0. "Astana" ir pašreizējā Kazahstānas čempione un šajā sezonā spēlē UEFA Eiropas līgā.

"Riga" rindās 30. minūtē laukumā devās Valērijs Šabala, un Latvijas izlases uzbrucējam tā bija debija jaunajā komandā. Svētdien vienība aizvadīs atjaunošanās treniņus, bet pirmdien komanda atgriezīsies Latvijā no Dubaijas.

"Riga" pamatsastāvs:

Ozols, A.Kurakins, Gorkšs, Ndongs, Timofejevs, Jeņins, Laizāns, Zjuzins, Pētersons, Kovaļovs, Okonkvo.

Izmantotie resursi:
Riga FC – Just another WordPress site

     [+] [-]

, 2017-01-29 13:21, pirms 7 gadiem
Rigai vārtsargu līnija izskatās švaki
Pag. gada Spartaka kapracis Kurakins, zaļais Ozols, kas vēl....
Vajadzēja saglabāt Ļitovku. Diez vai Riga atradīs labāku vārtargu...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-29 13:22, pirms 7 gadiem
Tāpat šķiet nav aizpildītas visas leģionāru pozīcijas. Pagaidām var atrast caurumus it kā labajā sastāva komplektācijā

     [+] [-]

, 2017-01-29 13:40, pirms 7 gadiem
bet Spartaks tagadiņ būtu laimīgs ja viņiem būtu Kurakins.......

     [+] [-]

, 2017-01-29 15:11, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Rigai vārtsargu līnija izskatās švaki
Pag. gada Spartaka kapracis Kurakins, zaļais Ozols, kas vēl....
Vajadzēja saglabāt Ļitovku. Diez vai Riga atradīs labāku vārtargu...
Spartaka kapracis? Tu laikam joko... Runā tā it kā Spartaks nebūtu čempionātā vinnējis. Piedevām vēl Kurakins tika atzīts par sezonas 2. labāko vārtsargu. Tas, ka Eiropas līgā ķlūdu pieļāva un pāris reizes nedroši nospēlēja citos mačos, norakstāms uz jaunības fona un nemazina viņa ieguldījumu. Es par to, lai Kurakins būtu 1. numurs Rīgā. Talantīgs vārtsargs, kuram jādod iespēja spēlēt un turpināt attīstīties.

Kas attiecas uz pārējiem, tad vēl jau būs Romanovs, kā izskatās. Pieredzējušāka vārtsarga par viņu Virslīgā nebūs. Gadu vecāks par FKV pieredzējušo Pavlovu.

     [+] [-]

, 2017-01-29 15:13, pirms 7 gadiem
vilibalds123 rakstīja: bet Spartaks tagadiņ būtu laimīgs ja viņiem būtu Kurakins.......
Spartaks vēl vienu vārtsargu noteikti paņems, jo prom ir gan Kurakins, gan Rapalis. Vietā nācis Ņerugals, bet otrā vārtsarga vieta vēl brīva. Trešais domāju būs no jauniešiem Artjoms Križanovskis.

     [+] [-]

, 2017-01-29 17:26, pirms 7 gadiem
vilibalds123 rakstīja: bet Spartaks tagadiņ būtu laimīgs ja viņiem būtu Kurakins.......
Spartaks ir laimīgs, ka tik vaļā no nederīga vārtsarga

  -1 [+] [-]

, 2017-01-29 17:29, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Spartaka kapracis? Tu laikam joko... Runā tā it kā Spartaks nebūtu čempionātā vinnējis. Piedevām vēl Kurakins tika atzīts par sezonas 2. labāko vārtsargu. Tas, ka Eiropas līgā ķlūdu pieļāva un pāris reizes nedroši nospēlēja citos mačos, norakstāms uz jaunības fona un nemazina viņa ieguldījumu. Es par to, lai Kurakins būtu 1. numurs Rīgā. Talantīgs vārtsargs, kuram jādod iespēja spēlēt un turpināt attīstīties.

Kas attiecas uz pārējiem, tad vēl jau būs Romanovs, kā izskatās. Pieredzējušāka vārtsarga par viņu Virslīgā nebūs. Gadu vecāks par FKV pieredzējušo Pavlovu.
Čempiona titula iegūšanā Kurakina loma nebija izšķiroša. Citā komandā ar tādām kļūdām sen būtu nosūtīts uz dublieriem, bet paveicās, ka Spartakam bija laba aizsardzība
Ja Riga Kurakinu liks par pirmo vārtsargu, būs pamatīgas ziepes

     [+] [-]

, 2017-01-29 23:37, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Čempiona titula iegūšanā Kurakina loma nebija izšķiroša. Citā komandā ar tādām kļūdām sen būtu nosūtīts uz dublieriem, bet paveicās, ka Spartakam bija laba aizsardzība
Ja Riga Kurakinu liks par pirmo vārtsargu, būs pamatīgas ziepes
Nepiekritīšu. Kurakins kā Daugavpilī, tā Jūrmalā pierādīja, ka ir labs vārtsargs, ar katru gadu progresējot. Jaunam spēlētājam vajag spēļu praksi. Riga aizsardzība nesolās būt sliktāka par Spartaka pērnā gada aizsardzību, bet nu vārtsargu pēc tā nevērtē. Jādod iespēja.

     [+] [-]

, 2017-01-29 23:38, pirms 7 gadiem
Piedevām atcerēsimies, ka Rapali Spartaks ņēma ar domu par pieredzi sezonas izskaņā. Mariuss Jūrmalā aizvadīja tikai vienu spēli. Varam teikt, ka Kurakins viņu vienkārši izkonkurēja.

     [+] [-]

, 2017-01-30 12:16, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Piedevām atcerēsimies, ka Rapali Spartaks ņēma ar domu par pieredzi sezonas izskaņā. Mariuss Jūrmalā aizvadīja tikai vienu spēli. Varam teikt, ka Kurakins viņu vienkārši izkonkurēja.
Da labi....
Kurakinu lika vārtos leģionāru limita dēļ. Savā vienīgajā spēlē Rapalis parādīja, ka ir daudz uzticamāks vārtsargs

     [+] [-]

, 2017-01-30 12:19, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Nepiekritīšu. Kurakins kā Daugavpilī, tā Jūrmalā pierādīja, ka ir labs vārtsargs, ar katru gadu progresējot. Jaunam spēlētājam vajag spēļu praksi. Riga aizsardzība nesolās būt sliktāka par Spartaka pērnā gada aizsardzību, bet nu vārtsargu pēc tā nevērtē. Jādod iespēja.
Iespēja būtu jādod Mettas vai Babītes sastāvā. Ja tur sevi parādītu, varētu tikt arī uz top 3 komandu. Jūrmalā viņš sevi neapliecināja no labākās puses. Atkārtošos un esmu pārliecināts, ka Kurakinam vienkārši nospīdēja ar komandu, kas bija laba aizsardzībā un neļāva pretiniekiem izveidot lielu skaitu momentu. Un augumā Kurakins garāks nepaliks, tā kā problēmas ar izgājieniem būs ļoti grūti atrisināmas