Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Gauračs: "''Spartaks'' šogad uztaisīja brīnumu"

Reinis Blūms
Reinis Blūms
Piedāvājam pēcspēles komentārus no Edgara Gaurača un pēcspēles preses konferenci pēc FK Spartaks uzvaras SynoTip vislīgā.
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 21:17, pirms 7 gadiem
Kubareva uzaicināšana darbā pēc Koļinko, šķiet, bija pareizākais Spartaka solis. Jau pirmajā Virslīgas sezonā, kurā viņš komandu vadīja tikai līdz sezonas vidum bija redzams, ka speciālists zina, ko dara un iedvesa pārliecību kā spēlētājos, tā atbalstītājos. Redz, ka ar Gomeļu bija 12:2 sitienu attiecībā Liverpooli pārsteiguši. Tas jau arī vien ko nozīmē, ka taktiskā domāšana trenerim ir pietiekami augstā līmenī. Ne kurš katrs arī riskētu uzbrucēju centra aizsarga pozīcijā likt, drīzāk ieliktu tur balsta pussargu. Bet redz, ka šāds solis atmaksājās, un atmaksājas labākajiem.

     [+] [-]

, 2016-10-29 21:54, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Kubareva uzaicināšana darbā pēc Koļinko, šķiet, bija pareizākais Spartaka solis. Jau pirmajā Virslīgas sezonā, kurā viņš komandu vadīja tikai līdz sezonas vidum bija redzams, ka speciālists zina, ko dara un iedvesa pārliecību kā spēlētājos, tā atbalstītājos. Redz, ka ar Gomeļu bija 12:2 sitienu attiecībā Liverpooli pārsteiguši. Tas jau arī vien ko nozīmē, ka taktiskā domāšana trenerim ir pietiekami augstā līmenī. Ne kurš katrs arī riskētu uzbrucēju centra aizsarga pozīcijā likt, drīzāk ieliktu tur balsta pussargu. Bet redz, ka šāds solis atmaksājās, un atmaksājas labākajiem.
Kubarevs malacis!!!
Bet tā psihošana ar neizšķirtu turēšanu nebija laba
Turklāt uzvarēt ar meistarīgāko komandu līgā ir loģisks iznākums

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 22:11, pirms 7 gadiem
Neko jau nedod Jelgavas pieredzējušie spēlētāji, ja Spartaka leģionāri ir meistarīgāki