Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nakano pamet Jelgavu, RFS pievienojas aizsargs no Gruzijas čempiones

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nakano pamet Jelgavu, RFS pievienojas aizsargs no Gruzijas čempiones
Rjotaro Nakano
Foto: FK Jelgava

SynotTip Latvijas Virslīgas futbolā sestās vietas īpašniece RFS parakstījusi līgumu ar 24 gadus veco Gruzijas izlases aizsargu Lašu Šergelašvili. Savukārt "Jelgavas" rindās vairs nespēlēs japāņu pussargs Rjotaro Nakano.

Par 2016. gada Gruzijas čempioni futbolā kļuva "Samtredia", kas regulārajā turnīrā uzvarēja astoņos no 12 mačiem, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, bet izslēgšanas spēļu finālā divu maču summā ar 4:2 pieveica "Chikhura". Noslēdzošais duelis norisinājās 11. decembrī.

Viens no komandas aizsardzības balstiem bija 24 gadus vecais Laša Šergelašvili, kurš piedalījās 13 spēlēs, bet vienu reizi palika rezervē. Viņš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem (precīzie sitieni padevās augusta un septembra beigās), kā arī nopelnīja vienu brīdinājumu.

Divas reizes par Gruzijas čempionu kļuvušais Šergelašvili pirmo reizi pārcēlies uz ārzemēm, parakstot līgumu ar RFS, kas ieņēma sesto vietu Virslīgas kopvērtējumā, no priekšā esošās "Riga" atpaliekot tikai par viena punkta tiesu.

Pirms ceļojuma uz Latviju Šergelašvili jāaizvada pārbaudes spēles Gruzijas izlases rindās pret Jordānijas un Uzbekistānas valstsvienībam. Izlases kreklu viņš pagaidām nav vilcis mugurā, bet kluba rindās ir piedalījies UEFA Čempionu līgas un Eiropas līgas kvalifikācijas stadijās.

Nakano pamet Jelgavu

Jaunajā sezonā neredzēsim Latvijas čempionātā japāņu pussargu Rjotaro Nakano, kurš kopa ar "Jelgavu" aizvadītajā sezonā kļuva par Latvijas vicečempionu. Lai gan vēl rudenī Nakano noslēdza jaunu līgumu ar jelgavniekiem, taču nu kļuvis par Taizemes kluba "Chonburi" spēlētāju. "Esmu ļoti priecīgs par iespēju spēlēt Taizemē un pievienoties šim klubam. Tas man ir jauns izaicinājums spēlēt kluba ar lielu vēsturi un tradīcijām," kluba mājaslapā citēts Nakano.

28 gadus vecais japānis Latvijā spēlēja pēdējos trīs gadus - pirmos divus "Daugavpils" vienībā, bet pagājušajā sezonā "Jelgavas" rindās. Jelgavnieku sastāvā Nakano aizvadīja 33 spēles un guva divus vārtus. Trīs Latvijā pavadītajos gados Nakano 89 mači un desmit gūti vārti. Ar "Jelgavu" Nakano izcīnīja arī Latvijas kausu un debitēja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

"Chonburi" pagājušajā sezonā Taizemes līgā ieņēma piekto pozīciju 18 komandu konkurencē. Čempionāta cīņas klātienē vidēji noraudzījās teju piecarpus tūkstoši līdzjutēju. "Chonburi" čempiones titulu izcīnīja 2007. gadā, divreiz palikusi trešajā vietā, bet piecas reizes - otrā. Pagājušajā sezonā izcīnītā piektā vieta ir otra sliktākā desmit gados - 2006. gadā 8. vieta. Jaunajā sezonā, pēc triju gadu pārtraukuma, "Chonburi" nestartēs pat Āzijas Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/
CHONBURI FOOTBALL CLUB - Home

     [+] [-]

, 2017-01-11 13:11, pirms 7 gadiem
Da ladna, šitais jau sāk izskatīties pēc R.Akmeņa projekta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-01-11 13:38, pirms 7 gadiem
hmbviins_819139289468588032 rakstīja: Gruziini, azeri, belari, ukraini, vates, pa kadam kazakam un kkadi mistiski japoshask... aa vel tak pa kadam Spoiled banana mellam morim

Tas rakstruro LV futeni. Viss jau butu ok, EPL spele taadi pashi kadri un vel mellaki, tikai musejiem kvalitates sudigakas par 9. klases skolniekiem
ES pilsoņiem naudas maki par plāniem, bet ex-PSRS valstu futbolistiem Latvija ir labs tramplīns spēlēšanai ES klubos.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-11 13:39, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Da ladna, šitais jau sāk izskatīties pēc R.Akmeņa projekta!
Kas Tev liek domāt, ka LNK Group ir metēji?
Interneta saite: LNK Group
Slēpts komentārs: Klavulapa-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-01-11 16:14, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Pret A-eiropiesiem man nav nekadu pretenziju! Lai brauc spelet, welkam! Tadi pasi baltie ka mes.
Pretenzijas ir pret negeriem, kuri lielos daudzumos driz papildinasot FKL un Mettu 😀
Žēl , ka tik aprobežots esi...

  +3 [+] [-]

, 2017-01-11 17:48, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Pret A-eiropiesiem man nav nekadu pretenziju! Lai brauc spelet, welkam! Tadi pasi baltie ka mes.
Pretenzijas ir pret negeriem, kuri lielos daudzumos driz papildinasot FKL un Mettu 😀
Man tieši pret šiem krieviski runājošiem leģionāriem ir pretenzijas! Ja vajag leģionārus, tad lai ņem āfrikāņus un aziātus! Nepateikšu kā sauc, bet tas Mettas mazā auguma spēlētājs tiešām ļoti labas kvalitātes - ātrs un tehnisks. Tādus vairāk!

  +3 [+] [-]

, 2017-01-11 17:53, pirms 7 gadiem
KoNuKo rakstīja: ES pilsoņiem naudas maki par plāniem, bet ex-PSRS valstu futbolistiem Latvija ir labs tramplīns spēlēšanai ES klubos.
Necitē mēslu,pats paliksi par mēslu!

  -1 [+] [-]

, 2017-01-11 18:54, pirms 7 gadiem
Gruzijas izlases kandidats..manuprat visnotal cienijama kandidatura komandas pastiprinasanai...