Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Francijas izlasē pēc zaudējuma Zviedrijai izcēlušies konflikti

Agris Suveizda

Francijas izlasē pēc zaudējuma Zviedrijai izcēlušies konflikti
Samirs Nasrī
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Eiropas futbola čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē Francijas izlases nometnē izcēlušies vairāki konflikti, vēsta franču mediji. Asās vārdu pārmaiņās esot iesaistījušies vairāki spēlētāji un arī galvenais treneris Lorāns Blāns, taču negatīvās emocijas acīmredzot esot norimušas un situācija komandā normalizējusies.

Šorīt Francijas plašsaziņu līdzekļus pāršalca ziņas par konfliktu izlases iekšienē. Tas esot noticis pēc zaudējuma Zviedrijai (0:2), kas liedza nosargāt pirmo vietu grupā, un nesaskaņu galvenais iemesls bijis komandas vājais sniegums. Medijos paustā informācija atšķiras, bet konflikts esot sācies ar vārdu apmaiņu starp Alū Diarā un Samiru Nasrī. Marseļas "Olympique" pussargs esot uzskatījis, ka Nasrī pārāk maz palīdzējis aizsardzībā un ka viņa atdeve bijusi neapmierinoša. Nasrī esot kritizējuši arī citi spēlētāji, strīdā iesaistījušies arī Jans Mvilā, Florāns Maludā un Franks Riberī (pēdējais gan bijis nomierinātāja lomā). Konflikts esot bijis arī starp Hatemu Ben Arfu un Lorānu Blānu - Ņūkāslas "United" spēlētājs varētu būt neapmierināts ar to, ka tika nomainīts.

Izlases pārstāvji nenoliedza, ka konflikts ģērbtuvēs ir bijis, un Blāna asistents Alēns Bogosjans atklāti komentēja notikušo. "Šis konflikts nav salīdzināms ar to, kas notika pirms diviem gadiem Dienvidāfrikā. Aizvadījām drausmīgu spēli, tāpēc pēc tam notika strīdi, vārdu apmaiņas. Manuprāt, tas ir pilnīgi normāli. Sliktāk būtu, ja nekas tāds nenotiktu. Tas ir kā ģimenes dzīvē. Galvenais bija izkļūt no grupas, un šodien gatavojamies nākamajai spēlei. Ceru, ka tas, kas notika ģērbtuvēs, mums nāks tikai par labu," teica 1998.gada pasaules čempions.

"Tagad situācija ir norimusies. Viss ir beidzies, uguns ir nodzisusi," Bogosjans turpināja, piebilstot, ka pēc pusdienām izlasē bijusi neliela sanāksme un Blāns esot visu izskaidrojis. "Man ir radies iespaids, ka Samirs vienmēr nonāk zem lupas [domāta ne tikai izlase, bet arī klubi - A.S.], bet viņš ir pietiekami stiprs, lai spētu pieņemt kritiku. Viss ir kārtībā arī starp Ben Arfu un Blānu. Viņi izskaidrojās savā starpā un pēc tam paspieda rokas." Francija, kas finālturnīros no grupas izkļuva pirmo reizi kopš 2006.gada, pret Zviedriju pārtrauca 23 spēļu bezzaudējumu sēriju. Ceturtdaļfināla maču Francija aizvadīs sestdien, kad Doņeckā tiksies ar pašreizējo Eiropas un pasaules čempioni Spāniju.

Izmantotie resursi:
Rmc.fr radio : Info, Sport. Radio du sport en...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Actualités en direct et info en continu -...
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2012-06-21 19:21, pirms 12 gadiem
Tas ir tikai normāli. Uzpūsts burbulis no tāda strīdiņa, jo tā ir Francijas izlase, kurai bija tās milzīgās problēmas DĀR. Būs interesants mačs!

     [+] [-]

, 2012-06-21 23:57, pirms 12 gadiem
He, es ar konfliktētu un celtu traci, ja pretīm nāktu spāņi ar savu tik taku

     [+] [-]

, 2012-06-22 00:01, pirms 12 gadiem
atkal figurē ben arfa, tas nedaudz skumdina...