Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Galass: "Pasaule ieraudzīja īsto Nasrī"

Agris Suveizda

Galass: "Pasaule ieraudzīja īsto Nasrī"
Samirs Nasrī no Ukrainas atvadījās ar kārtējo incidentu - žurnālista nolamāšanas dēļ viņam pat draud diskvalifikācija
Foto: AFP/Scanpix

Samirs Nasrī kļuva par vienu no Francijas izlases antivaroņiem Eiropas futbola čempionātā. Bijušais izlases spēlētājs Viljams Galass intervijā France Football sacīja, ka pasaule beidzot ieraudzīja īsto Nasrī, jo šoreiz nevarēs aizbildināties ar to, ka pie vainas bijis Galass. Savukārt izlases kapteinis Igo Loriss uzskata, ka notikumi komandas iekšienē tiek nevajadzīgi pārspīlēti.

"Cilvēki ieraudzīja, kāds Samirs Nasrī ir patiesībā. Un es nemaz nebiju Ukrainā un Polijā," teica Galass, kurš savulaik ar Nasrī daudz konfliktējis un pēc tam to aprakstījis arī savā autobiogrāfijā. Nasrī ar bijušo kluba biedru pat atteicās runāt un paspiest roku. "Nasrī nepārstāja ticēt, ka esmu sliktākais cilvēks, un aptraipīja manu vārdu. Presē un citur vienmēr skanēja mans vārds, ar pirkstiem vienmēr norādīja uz mani, kamēr citi futbola pasaulē jau zināja, kāds ir Nasrī raksturs. Reiz pēc "Arsenal" spēles Romā ģērbtuvēs bija nopietnas pārrunas. Nasrī zaudēja bumbu, es izrādīju neapmierinātību, un viņš mani nosauca par k**ces dēlu."

Tiesa, Galass piebilda, ka arī citi ir vainīgi pie tā, kāds Nasrī ir kļuvis. "Nevēlos attaisnoties jauno spēlētāju vietā, bet viņi nav vienīgie, kas jāvaino. Kad jaunietis ir ļoti talantīgs un viņu vēro daudzas lielās komandas, viņa klubs dara visu, lai viņu noturētu, un pieņem katru spēlētāja untumu. Spēlētāji nav pietiekami nobrieduši, lai paši spertu soli atpakaļ. Viņiem viss notiek pārāk ātri, un viņi vairs nespēj kontrolēt situāciju. Agrāk pat, ja spēlētājs bija ļoti talantīgs, viņam Francijas izlasē vajadzēja sagaidīt savu kārtu. Tagad treneri viņiem uzreiz ļauj stūrēt," Galass turpināja. "Izlases starta novērtējums lielākoties ir pozitīvs, lai arī ceturtdaļfināls nav pietiekams, ja runājam par Franciju. Bet varbūt tai nepietieka kvalitātes, lai sasniegtu ko vairāk."

Tikmēr Loriss uzskata, ka notikumi izlases iekšienē un mikszonā ir ievērojami pārspīlēti. "Izskatās, ka tā notiek tikai Francijas izlasē un tikai šajā Francijas izlasē. Taču tas ir noticis visās paaudzēs visos līmeņos," Loriss teica L'Equipe. "Tas, kas notiek ģērbtuvēs, ir komandas privātā dzīve, un tai arī jāpaliek iekšienē. Tā nav neviena cita darīšana, tas nevienam nepalīdz, ja šī informācija nokļūst ārpusē. Tas ir tas, kas mani uztrauc, jo šī nav pirmā reize, kad tā notiek. Jautājums ir par to, vai informācijas noplūde bija apzināta. (...) Neatbalstu Samira teikto, bet, manuprāt, tas nav pieņemami, ka atsevišķi incidenti rezumē visu izlases uzvedību."

"Nasrī un Alū Diarā starpā bija incidents, bet nākamajā dienā viņi, kā parasti, sasveicinoties saskūpstījās. Divu vai trīs individuālu gadījumu dēļ tiek vērtēta visa izlase - jā, tas mani šokē. Čempionāts sportiskā ziņā nebija ideāls, taču cikls ir jāvērtē ilgākā laika posmā. Kā var aizmirst to, ko esam paveikuši pēdējo divu gadu laikā?" Loriss turpināja. Joprojām nav zināms, vai Lorāns Blāns turpinās darbu ar izlasi. Viņš jau tikās ar federācijas prezidentu Noelu Legraetu, taču lēmums par iespējamo līguma pagarināšanu vēl tiks paziņots. "Visi tic trenera filozofijai un uzskatiem. Tas nav atkarīgs no mums, taču labprāt turpinātu iesākto," sacīja Loriss.

Izmantotie resursi:
France Football : toute l'actualité du...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-29 20:37, pirms 12 gadiem
Atceros, kad viņš gāja prom no Arsenal, tad jau tabloīdos it kā panešās runas, ka Vengers viņu cenšas noturēt par visiem (tā apgalvoja), bet tai pat gadījumā, kad viņu prom aizlaida nomarinējot kā brīvo aģentu un bez liekas asaras, bija sava jēga, acīm redzot!

  -2 [+] [-]

, 2012-06-29 21:28, pirms 12 gadiem
Makaka-1,5 rakstīja: Nasrī un Alū Diarrā ir pāris?
Ak dievs...
Viņi nav pāris tās ir tākā sasveicināšanas veids, tev nemācija to skolā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-06-29 22:11, pirms 12 gadiem
Makaka-1,5 rakstīja: Paldies dievam, man nemācīja skolā sūkties ar citiem vīriešu dzimuma pārstāvjiem. Savs labums no komunisma tomēr ir
nu nezinu, nezinu Komunisma vecie veči laizas ar visu kas kustās

  +5 [+] [-]

, 2012-06-29 22:53, pirms 12 gadiem
vnature šokā! Pašu situāciju jau autors nevarēja aprakstīt?! Izslasīju rakstu, bet tā arī nesapratu par ko iet runa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-30 01:19, pirms 12 gadiem
nu letiņiem,kam pat apkampties pie satikšanās ir kaut kas nemums,liekas jocīgas tādas lietas,kas citviet ir tikai pieņemamas, satikšanās reizē nobučot vaigu,es ar pirmajās reizēs jutos neērti

  +1 [+] [-]

, 2012-06-30 02:26, pirms 12 gadiem
arvien vairāk pārliecinos par to, ka Arsēnam patīk komandā vākt sliktos puišus, kas laikam arī traucē(ja) iegūt titulus

  +2 [+] [-]

, 2012-06-30 09:58, pirms 12 gadiem
Makaka-1,5 rakstīja: Paldies dievam, man nemācīja skolā sūkties ar citiem vīriešu dzimuma pārstāvjiem. Savs labums no komunisma tomēr ir
2 komunisma ikonas
Let me google that for you
';

     [+] [-]

, 2012-06-30 12:02, pirms 12 gadiem
asta rakstīja: vnature šokā! Pašu situāciju jau autors nevarēja aprakstīt?! Izslasīju rakstu, bet tā arī nesapratu par ko iet runa.
Nasrī lamā žurnālistu, Francija atzīst Spānijas...
Francijas izlasē pēc zaudējuma Zviedrijai...

     [+] [-]

, 2012-06-30 13:53, pirms 12 gadiem
jauno gurķi nav kas pieliek pie vietas....būtu normāls vecis komandā kā bija Zidāns, tad tas sīkais ēzelis pat muti nevērtu vaļā!

     [+] [-]

, 2012-07-01 19:37, pirms 12 gadiem
Nasrī nasral...