Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kučvaļska jaunajā sezonā sāk ar pieticīgu īso programmu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kučvaļska jaunajā sezonā sāk ar pieticīgu īso programmu
Angelina Kučvaļska
Foto: Mikhail Sharov / World Figure Skating Championships

Latvijas sieviešu daiļslidošanas pirmais numurs Angelina Kučvaļska (18) šodien sāka jauno sezonu, neveiksmīgi demonstrējot īso programmu "Ice Star" sacensībās, kas notiek Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Pēc pirmās dienas mūsu sportiste ieņem 16. vietu.

Minskas "Ice Star" sieviešu izaicinājuma sacensībās piedalās 20 sportistes, tostarp Ukrainas labākā daiļslidotāja Anna Hničenkova, vāciete Nikola Šota, Kazahstānas superzvaigzne Elizabete Tursinbajeva, divas dienvidkorejietes, divas krievietes un mūsu Angelina Kučvaļska. Latvijas sportiste sākotnēji plānoja sākt ar 21. septembra sacensībām Slovākijā, taču nepiedalījās, jo atkal sāpēja pēda, kas sagādāja problēmas jau marta pasaules čempionātā.

Šodienas īsajā programmā Angelina Kučvaļska iztika bez kritieniem, taču par tehniskajiem elementiem nopelnīja vien 17.34, kas ir ļoti pieticīgs rādītājs. Programmas komponentos veicās mazliet labāk (21.12). Kopā sanāca vien 38.46 - Latvijas labākajai daiļslidotājai tas ir pēdējo gadu sliktākais vērtējums.

Pirmajā dienā triumfēja dienvidkorejiete Sohjuna Ana (60.75), otrajā pozīcijā iekārtojās krieviete Serafima Sahanoviča (60.63), bet trešo vietu ieņēma kazahiete Elizabete Tursinbajeva (60.62). Aiz mūsu sportistes palika četras mājinieces. Galīgā vietu secība noskaidrosies pēc sestdienas garās programmas.

Atgādinām, ka 2017. gada marta pasaules čempionātā Angelina Kučvaļska un Deniss Vasiļjevs izcīnīja ceļazīmes uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. Olimpiskās kvotas attiecīgajā disciplīnā iegūst attiecīgās valstis, kuru federācijas lemj par to sadalīšanu. Vīriešu sakarā minētā sadale ir formalitāte, savukārt uz sieviešu ceļazīmi pretendē Angelina Kučvaļska un Diāna Ņikitina. Sportacentrs.com noskaidroja, ka mūsu daiļslidotājas izvēlēšanā vērtēs divus labākos rezultātus "Challenger" sērijas sacensībās - ja Ņikitina nebūs galvas tiesu pārāka, tad priekšroka tiks dota Kučvaļskai.

Latvijas dāmu īsās programmas sezonas sākumā

DaiļslidotājaRezultātsVietaDatums
Diāna Ņikitina48.37Bratislava21. septembris
Angelina Kučvaļska38.46Minska27. oktobris

Izmantotie resursi:
figure.skating.by

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 13:46, pirms 6 gadiem
Pavisam skumji. Ļoti ceru,ka Angelina spēs izkļūt no šīs bedres.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 13:51, pirms 6 gadiem
pilnīga katastrofa...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 14:22, pirms 6 gadiem
Pa visu vasaru nevarēja saārstēt to pēdu??? Neredzu nekādu optimismu viņas startiem šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 14:44, pirms 6 gadiem
boleks rakstīja: Pa visu vasaru nevarēja saārstēt to pēdu??? Neredzu nekādu optimismu viņas startiem šosezon.
kāds tur sakars ar pēdu.........
meitene nobriest,mainās smaguma centrs
Parādās citas intereses...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 22:57, pirms 6 gadiem
Iespējams tā arī ir profesionālās daiļslidotājas karjeras beigšana pašā karjeras sākumā. Vai arī Angelīnai jāņem gadu pauzi, jāizārstē trauma, ko Latvijā laikam nav iespējams izdarīt, jāpārdomā viss, jāizlaiž olipmpiskās spēles. Jocīgi, nopērk jaunas slidas, jūsmo par tām,reklamējās, tiek intervēta, izstāsta savas vēlmes nākotnē utt. Taču tad visam atmet ar roku. Njā. Rezultāti tiešām švaki,bet tagad gan pati vainīga. Ja būtu 100% daiļslidošanai, tad trauma jau būtu izārstēta. Ārkārtīgi žēl. Bija jau cerība, patika kā viņa slidoja, tagad tik švaks juniores līmenis.