Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta"/LU komandu atstājuši arī trīs leģionāri

Ints Megnis
Ints Megnis

"Metta"/LU komandu atstājuši arī trīs leģionāri
Usmans Abass (zaļajā formā centrā). Foto: Nora Krevņeva Baibakova

Futbola Virslīgas komandu "Metta"/"Latvijas Universitāte" bez trim vietējiem spēlētājiem atstās arī leģionāri Vandeivs Hermons, Sanibojs Sandi Dolo un Usmans Abass.

Īpaši izceļams nigēriešu malējais aizsargs Abass, kurš "Mettā" pavadīja divarpus sezonas, Virslīgā kopumā aizvadot 60 spēles un gūstot divus vārtus.

Jau iepriekš bija zināms, ka "Metta"/LU rindās nepaliks arī pašmāju futbolisti Eduards Emsis, Ņikita Ivanovs un Vladislavs Fjodorovs. Emsis un Ivanovs karjeru turpinās "Jelgavas" komandā, bet Fjodorovs nākamajā sezonā pārstāvēs "Riga" rindas.

Emsis "Metta"/LU rindās aizvadīja piecas sezonas, Virslīgā nospēlējot 87 mačus, kurs guva piecus vārtus. Divas ar pusi sezonas komandā pavadīja kādreizējais Nigērijas U17 izlases spēlētājs Abass, kurš 55 spēlēs iesita divus vārtus. Pa divām sezonām komandā pavadīja Fjodorovs un Ivanovs, bet abi pārējie leģionāri aizvadīja pa vienai sezonai.

"Paldies spēlētājiem par ieguldīto laiku, enerģiju, darbu un cīņu laukumā! Ceram, ka pavadītais laiks klubā palīdzēs sasniegt augstākos mērķus! Klubs ir priecīgs, ka esam palīdzējuši spēlētājiem attīstīties un progresēt," pauž "Metta"/LU komanda.

Izmantotie resursi:
FK Metta/Latvijas Universitāte komandas sastāva...

     [+] [-]

, 2018-12-29 22:09, pirms 5 gadiem
Ja Ģirts nākamsezon nevēlas būt Valmieras, Dpils līmenī, pirmkārt, jānotur vismaz Džamals un jācer uz veiksmīgu jauno leģu lozi. Vēl jau var kādu džokeru no FS izvilkt, bet paļauties uz to nevar. Skaidrs, ka Mihelsonam līdz martam galva daudz vēl sāpēs.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-29 22:43, pirms 5 gadiem
Tie divi mazs zaudējums, līdzīga skila spēlētājus var dabūt daudz. Bet Abasu gan bija jānotur! Priekš LV labas kvalitātes spēlētājs. Jaunu vietā tik labu leģionāru var nedabūt...

Diemžēl jāsaka, ka visticamāk Metta būs Valmieras līmenī nevis tuvosies Jelgavas...

     [+] [-]

, 2018-12-29 23:43, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Ja Ģirts nākamsezon nevēlas būt Valmieras, Dpils līmenī, pirmkārt, jānotur vismaz Džamals un jācer uz veiksmīgu jauno leģu lozi. Vēl jau var kādu džokeru no FS izvilkt, bet paļauties uz to nevar. Skaidrs, ka Mihelsonam līdz martam galva daudz vēl sāpēs.
Pastiprinājumus var arī Pirmajā līgā pameklēt: Grjaznovs, Dobrecovs, Ķipsts, Bāliņš, Juhņevičs, Jankovskis...

     [+] [-]

, 2018-12-29 23:50, pirms 5 gadiem
Dolo, neskatoties uz svarīgajiem vārtiem pret Daugavpili kausā, pie savas iespējas Virslīgā tā arī sevišķi netika. Van Deivs un Abass, manuprāt, bija vieni no labākajiem Mettas spēlētājiem sezonas otrajā pusē, tāpēc noteikti vērtējami kā zaudējumi komandai. Var noprast, ka no leģionāriem šobrīd paliek Džamalutdinovs, Seriba un Fazili.

Redzēsim, ar kuriem spēlētājiem Metta pastiprināsies, jo pēc līderu aiziešanas sastāvs šobrīd kļuvis visai šķidrs, un ar tādu kaut ko ievērības cienīgu sasniegt būs ļoti grūti.

     [+] [-]

, 2018-12-29 23:52, pirms 5 gadiem
Latfootball rakstīja: Pastiprinājumus var arī Pirmajā līgā pameklēt: Grjaznovs, Dobrecovs, Ķipsts, Bāliņš, Juhņevičs, Jankovskis...
Gogolašvili un Regža, manuprāt, būtu labi varianti uzbrukuma pastiprināšanai.

     [+] [-]

, 2018-12-30 00:01, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Gogolašvili un Regža, manuprāt, būtu labi varianti uzbrukuma pastiprināšanai.
Pieļauju, ka Gogolašvili varētu būt arī nopietnāki piedāvājumi. Arī Regžu RFS, iespējams, gribēs sev paturēt. No RFS dublieriem "Mettai" vairāki spēlētāji noderētu (piemēram, Toņiševs, Ķiršs, Savčenko), bet vai viņus palaidīs?

     [+] [-]

, 2018-12-30 00:06, pirms 5 gadiem
Riga FC pussargs Ivans Jeņins pārcēlies uz Bosniju un Hercegovinu, pievienojoties šīs valsts šī brīža 3. spēcīgākajam klubam NK Siroki Brijeg.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-30 00:12, pirms 5 gadiem
Latfootball rakstīja: Pieļauju, ka Gogolašvili varētu būt arī nopietnāki piedāvājumi. Arī Regžu RFS, iespējams, gribēs sev paturēt. No RFS dublieriem "Mettai" vairāki spēlētāji noderētu (piemēram, Toņiševs, Ķiršs, Savčenko), bet vai viņus palaidīs?
Domāju, ka Regžu varētu izīrēt, tāpat kā Toņiševu vai citus jaunos spēlētājus. Tas būtu RFS ilgtermiņa interesēs, lai šie spēlētāji gūst spēļu praksi Virslīgā. Skaidrs, ka pēc Karašauska pievienošanās (ja viņa līgumu neizpirks Paphos FC), komandā paliekot arī Marusičam un E. Višņakovam, Regžas spēles laiks varētu būt limitēts vai tikai nedaudz lielāks nekā pērn.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-30 03:25, pirms 5 gadiem
55 vai 60