Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Vai LFF un Futbola Virslīgai izdosies vienoties par līguma pagarināšanu?

Jānis Celmiņš
Piedāvājam fragmentu no Sportacentrs.com Apaļā galda diskusijas, kurā piedalās portāla futbola apskatnieks Edmunds Novickis, Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs un Latvijas Futbola Virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs.

Diskusija pilnā garumā portālā Sportacentrs.com būs pieejama jau šovakar, bet sestdien un svētdien attiecīgi plkst. 20.00 un 21.00 skatāma arī Sportacentrs.com TV kanālā.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2018-12-28 13:41, pirms 5 gadiem
Baigi īsi

  +2 [+] [-]

, 2018-12-28 14:30, pirms 5 gadiem
Intervijās vispār derētu ienākt bez papīriem, citādāk 10 minūtes rāda viens otram ar pirkstu papīros, ko kurš "interpretē". Maksims ļoti ieciklējies ir uz Zviedriju, gluži it kā tas būtu paraugs visām valstīm, futbola ziņā. Problēma ir tā, ka mums šeit ir citādāka mentalitāte un iedzīvotāju skaits. Viena un tā pati recepte neder katram dzīvniekam.