Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils": "Aicinām UEFA ieviest skaidrību par it kā aizdomīgo pārbaudes spēli"

Rolands Eliņš

"Ventspils": "Aicinām UEFA ieviest skaidrību par it kā aizdomīgo pārbaudes spēli"
"Ventspils" spēle pret "Jerv". Foto: FK "Ventspils"

Latvijas klubs „Ventspils” izplatījis paziņojumu, kurā noliedz sava kluba saistību ar dalību sarunātos mačos un aicina UEFA ieviest skaidrību par 28. februāra pārbaudes maču pret Norvēģijas „Jerv”.

„Par nepatīkamu pārsteigumu „Ventspils” komandai kļuvusi ažiotāža, kas izcēlusies pēc pārbaudes mača pret „Jerv” komandu, kas notika 28. februārī Spānijā,” vēstīts kluba mājaslapā. „Pēc pieejamās informācijas presē mums kļuvis zināms, ka šīs spēles sakarā UEFA sākusi oficiālu izmeklēšanu par it kā „aizdomīgu vai sarunāta mača raksturu”. Sakarā ar to mēs oficiāli paziņojam, ka FK "Ventspils" vērsies pie UEFA ar oficiālu vēstuli, kurā mēs lūdzam tikt skaidrībā ar doto situāciju. Tas ir principiāli svarīgi mums, tas ir svarīgi visiem.”

„Ventspils” un „Jerv” spēle, kurā ar 1:0, gūstot vārtus mača izskaņā, uzvarēja norvēģu komanda, nonākusi UEFA uzmanības lokā. Norvēģu medijiem to apstiprināja komandas ģenerālmenedžeris un Norvēģijas futbola asociācijā. "Esam saņēmuši apstiprinājumu, ka saistībā ar mūsu pārbaudes spēli pret "Ventspili", ir aizdomas par mača sarunāšanu. Tagad tiek strādāts pie tā, lai saprastu, kādi ir iemesli šādām aizdomām," norvēģu medijam teica "Jerv" ģenerālmenedžeris Kristofers Makonahers.

„Ventspils” savā paziņojumā noliedz savu dalību jebkādās darbībās, kas vērstas uz maču rezultātu sarunāšanu: „Mūsu kluba pieminēšana šādā kontekstā ir ārkārtīgi nepatīkama un nepieņemama. Mēs atklāti paziņojam, ka mūsu klubs neiesaistās jebkādās līdzīga veida ārpus futbola manipulācijās kā šajā mačā, tā arī jebkurā citā.”

„FK "Ventspils" vienmēr iestājies par godīgu un tīru futbolu. Mums tā nekad nav bijusi tukša skaņa. Neviens vairāk par mums nav ieinteresēts tajā, lai mūsu kluba vārds paliktu neaptraipīts - mēs cienām sevi paši un vienmēr rūpējamies par kluba reputāciju. Mēs esam pārliecināti, ka kopējie principi, galvenais no kuriem ir godīgas un tīras spēles princips, uzvarēs arī dotajā situācijā,” vēstīts kluba paziņojumā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 22:39, pirms 5 gadiem
Tīra spēle!

  -3 [+] [-]

, 2019-03-05 22:58, pirms 5 gadiem
Melo! Nesaprotu kā iepriekšējā sezonā šamie tika sveikā cauri!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-05 23:31, pirms 5 gadiem
Vienam otram SC apskatniekam,kurš tviterī minēja ka esot ziņas par lielām likmēm uz koeficentiem,būtu labi ja to publiskotu,pretēja gadījumā Ventspils klubam butu jāvēršas tiesā pret šo Futbola apskatnieku.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-06 00:14, pirms 5 gadiem
Čurbeks kļuva par īpašnieku un sākās mutkas