Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Karašausks dzimšanas dienā oficiāli pievienojies Kipras komandai "Paphos"

Ints Megnis
Ints Megnis

Karašausks dzimšanas dienā oficiāli pievienojies Kipras komandai "Paphos"
Deniss Rakels un Artūrs Karašausks. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks savā 27. dzimšanas dienā otrdien oficiāli pievienojies Kipras komandai "Paphos". Karašausks pārgājis no Latvijas futbola Virslīgas kluba RFS, kurā tā arī nepaspēja debitēt.

Karašausks pagājušo sezonu pabeidza Kazahstānas klubā „Akzhayik”, kura rindās vietējā līgā izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pirms tam pusotru sezonu viņš pavadīja Liepājā, kur 36 Virslīgas spēlēs guva 16 vārtus un ar rezultatīvu sniegumu finālā palīdzēja komandai izcīnīt Latvijas kausu. Iepriekš Karašausks leģionāra gaitās devies arī Šveicē, Polijā un Krievijā.

Jau pirms sezonas beigām Karašausks noslēdza līgumu, ka no šī gada pievienosies RFS komandai, tomēr jau pagājušā gada beigās Sportacentrs.com ziņoja, ka viņa līgumu par aptuveni 100 000 eiro izpirks "Paphos”, kas ir Latvijas čempiones "Riga" sadarbības partnere.

Kā vēsta Kipras portāls "kerkida.net", otrdien Kipras Futbola federācija saņēmusi pārejas dokumentus un darījums ir pabeigts. Tomēr "Paphos" komanda pagaidām vēl savu pirkumu nav oficiāli izziņojusi.

Līdz ar to Karašausks kļuvis par cita Latvijas uzbrucēja Denisa Rakela komandas biedru. Iepriekš izskanēja, ka tiek arī apsvērta iespēja par Karašauska izīrēšanu no Kipras uz "Riga" komandu. RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs sarunā ar Sportacentrs.com norādīja, ka tiek izmantots Karašauska līgumā iestrādātais punkts par tā izpirkšanu, ko paveic ārzemju klubs, bet "Paphos" tālāko rīcību RFS vairs nevar ietekmēt. Usovs stāstīja, ka Karašausks sarunās ar kluba vadību gan paudis nostāju, ka vēlas izmantot iespēju aiziet no RFS, lai spēlētu ārzemēs, spēcīgākā čempionātā nekā Virslīga.

"Paphos" nesen saņēma sešu punktu sodu Kipras čempionātā, tāpēc tagad tā ar 11 punktiem 18 spēlēs kopvērtējumā atkritusi uz priekšpēdējo, 11. pozīciju. Tāpat komanda sasniegusi Kipras kausa izcīņas ceturtdaļfinālu.

     [+] [-]

, 2019-01-29 15:04, pirms 5 gadiem
Kiprā tulīt sāksies vasaras sezona. Džeki varēs pasauļoties un atpūsties. Nesen biju Pafosā. Futbola stadionu un Rakelu neatradu. Drošvien trenējās.

  -4 [+] [-]

, 2019-01-29 15:48, pirms 5 gadiem
Voooaaa sasniegums! Labāk nespēlēju vispār...
Saprastu būtu ticis APOEL ...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 16:22, pirms 5 gadiem
Kaut kā Karašausks dīvaini uzvedas pēdējā laikā klubu maiņas sakarā.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-29 16:49, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Kaut kā Karašausks dīvaini uzvedas pēdējā laikā klubu maiņas sakarā.
Laikam būs taisnība, ka tas ir jaunā RFS direktora pirksts, kurš nevēlās Karu redzēt savā komandā kopš FKL pavadītā laika, jo Kara slikti ietekmējot komandas mikroklimatu.

https://www.liepajniekiem.lv/sports...

     [+] [-]

, 2019-01-29 17:26, pirms 5 gadiem
ja pievienosies Riga FC, tad laikam lieku motivāciju spēlēs pret RFS nevajadzēs

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 18:00, pirms 5 gadiem
ffwrd rakstīja: ja pievienosies Riga FC, tad laikam lieku motivāciju spēlēs pret RFS nevajadzēs
No kā tad tā motivācija rastos, ja viņš RFS nav oficiāli spēlējis un klubs ir izpildījis līgumā ierakstīto par ļaušanos doties uz ārzemju klubu.
Drīzāk tad Riga spēlējot motivācijas trūks, ja ārzemju vietā tiks atsūtīts atpakaļ uz Latviju. Ja nu vienīgi kādu pusgadu netiks Kiprā uzspēlēt...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-29 20:02, pirms 5 gadiem
kegums rakstīja: No kā tad tā motivācija rastos, ja viņš RFS nav oficiāli spēlējis un klubs ir izpildījis līgumā ierakstīto par ļaušanos doties uz ārzemju klubu.
Drīzāk tad Riga spēlējot motivācijas trūks, ja ārzemju vietā tiks atsūtīts atpakaļ uz Latviju. Ja nu vienīgi kādu pusgadu netiks Kiprā uzspēlēt...
tikai un vienīgi, lai pabojātu garīgo pretinieku komandas ģenerāldirektoram