Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mickevičs neturpinās spēlēt "Riga"

Andrejs Siliņš

Mickevičs neturpinās spēlēt "Riga"
Krists Kristers Gulbis pret Romānu Mickeviču
Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas futbola Virslīgas klubs ”Riga” FC informē, ka pēc 2018. gada sezonas netiks turpināta sadarbība ar pussargu Romānu Mickeviču.

1993. gadā dzimušais futbolists ”Riga” FC rindās nonāca 2017. gada sezonas laikā, pārceļoties no ”Liepājas”. Pirmajā sezonā galvaspilsētas kluba rindās Mickevičs laukumā devās astoņās spēlēs un nopelnīja vienu brīdinājumu.

Romāns ļoti veiksmīgi aizvadīja sagatavošanās posmu pirms 2018. gada sezonas. Pussargs bija viens no komandas līderiem pirmssezonas turnīrā Kipras pilsētā Pafā, bet FNL kausa izcīņā demonstrēto sniegumu turpināt arī sezonas gaitā tomēr neizdevās.

2018. gadā Latvijas futbola Virslīgā Mickevičam deviņas spēles, bet vēl viens mačs Latvijas kausa izcīņā. ”Riga” FC sastāvā Mickevičs pirmo reizi savā karjerā ieguva Latvijas futbola Virslīgas un Latvijas kausa izcīņas trofejas. Karjeras laikā Mickevičs pārstāvējis tādus Latvijas klubus kā ”Tranzīts”, Jūrmalas ”Spartaks”, ”Liepāja” un ”Riga” FC.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/