Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bulvītis: "Centra aizsargam vieglāk ir spēlēt Virslīgā, nevis Anglijas 4. līgā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bulvītis: "Centra aizsargam vieglāk ir spēlēt Virslīgā, nevis Anglijas 4. līgā"
Nauris Bulvītis. Foto: RFS

Latvijas Virslīgas klubs RFS šodien oficiāli paziņoja par līguma parakstīšanu ar centra aizsargu Nauri Bulvīti. Savukārt prom dosies Daniils Ulimbaševs, kā arī fiziskās sagatavotības treneris Staņislavs Olijars.

Latvijas valstsvienības rindās 19 spēles aizvadījušais Nauris Bulvītis pagājušajā sezonā pārstāvēja "Ventspili", bet tagad viņš oficiāli pievienojies galvaspilsētas klubam RFS, kas palika piecus punktus aiz kurzemniekiem un sezonu noslēdza trešajā vietā. Bulvītis nebūt nav ambiciozā RFS vienīgais papildinājums šajā starpsezonā.

"Man piezvanīja Aleksandrs Usovs, esam pazīstami diezgan sen. Sākām runāt, un tā arī nonācu šeit," par pievienošanos RFS teica Bulvītis, kurš kopā ar Latvijas izlasi divas reizes – 2012. un 2014. gadā – izcīnīja Baltijas kausu. Karjeras laikā Bulvītis ir spēlējis Lietuvā, Slovākijā, Skotijā, Šveicē, kā arī futbola dzimtenē Anglijā, pārstāvot ceturtās līgas klubu "Plymouth Argyle".

"Centra aizsargam noteikti vieglāk ir spēlēt Virslīgā. Jā, Anglijas ceturtā līga skan citādi, bet līmenis tur ir ļoti augsts, futbols ir agresīvāks. Centra aizsargi katrā komandā spēlē lielu lomu – pussargi ir mazāk ar bumbu. Daudz spēļu, fizisks futbols, tāpēc tā būtu laba skola jebkuram spēlētājam," teica Bulvītis.

Tāpat RFS šodien paziņoja, ka komandā nepaliks Daniils Ulimbaševs, kurš pagājušajā sezonā bija izīrēts "Jelgavai", fiziskās sagatavotības treneris Staņislavs Olijars un masieris Aleksandrs Krasnovs.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-27 14:12, pirms 5 gadiem
Izcils raksts.

  -3 [+] [-]

, 2018-12-27 16:27, pirms 5 gadiem
Ulimbaševs jau ir Liepājā pa ceļam uzmetot FKV,kam bija apsolījis parakstīt līgumu no sākuma.Beidzot RFS saprata kas ir viņu klupšanas akmens sezonas beigās un tas ir Olijars.Liepāja to saprata un patrieca,beidzot to saprata arī RFS.Bulvītis izvēlējās labāk saņemt algu katru mēnesi,nevis sēdēt pie uzmetēja Šišhanova.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-27 17:33, pirms 5 gadiem
maikls19 rakstīja: Ulimbaševs jau ir Liepājā pa ceļam uzmetot FKV,kam bija apsolījis parakstīt līgumu no sākuma.Beidzot RFS saprata kas ir viņu klupšanas akmens sezonas beigās un tas ir Olijars.Liepāja to saprata un patrieca,beidzot to saprata arī RFS.Bulvītis izvēlējās labāk saņemt algu katru mēnesi,nevis sēdēt pie uzmetēja Šišhanova.
Ja kāds kādu ir uzmetis, tad ir jāraksta iesniegumu LFF, kā to darīja spartakieši Platonovs un Kozlovs.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-27 18:41, pirms 5 gadiem
Virslīgas līmeni parāda LV vieta UEFA rangā

  +1 [+] [-]

, 2018-12-28 11:38, pirms 5 gadiem
Nu jā, nafig kaut kādā Anglijas līgā braukt un mācīties spēlēt pie stiprakiem, ja te pat Latvijā var pīpēdams uzspēlēt futbolu un vietējā bārā pēc spēles pieliet mūli