Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Viens no "Spartaka" līderiem Kobzars spēlēs Armēnijā, "Daugavpilij" vēl viens azerbaidžānis

Agris Suveizda

Viens no "Spartaka" līderiem Kobzars spēlēs Armēnijā, "Daugavpilij" vēl viens azerbaidžānis
Jevgeņijs Kobzars. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Armēnijas futbola čempionāta vicelīdere "Banants" savā mājaslapā paziņojusi par līguma parakstīšanu ar Jūrmalas "Spartaka" bijušo uzbrūkošo pussargu Jevgeņiju Kobzaru. Tikmēr Virslīgas jaunpienācēja "Daugavpils" vienojusies ar Azerbaidžānas U21 izlasē spēlējušo Elvinu Sarkarovu.

Iepriekš spēlējis Tallinas "Levadia", 2018. gada sezonu Jevgeņijs Kobzars pavadīja Jūrmalas "Spartakā", Virslīgā 26 spēlēs gūstot sešus vārtus. 26 gadus vecais Kobzars bija viens no spēlētājiem, kurš "Spartakā" bija palicis arī starpsezonā, tomēr karjeru viņš turpinās "Banants", kas Armēnijas čempionātā a 29 punktiem 17 mačos ieņem otro vietu. Līdere ar 33 punktiem ir "Alashkert", kurā turpmāk spēlēs vēl viens bijušais "Spartaka" spēlētājs Aleksandrs Prudņikovs. Ilggadējais Krievijas Premjerlīgas uzbrucējs Virslīgā deviņās spēlēs guva četrus vārtus.

Tikmēr portāls azerisport.com vēsta, ka "Daugavpils" līdz sezonas beigām parakstījusi līgumu ar 22 gadus veco centra aizsargu Elvinu Sarkarovu. Viņš līdz šim pārstāvēja Azerbaidžānas Premjerlīgas līderi "Neftchi", šajā sezonā piecās spēlēs izejot uz maiņu. U21 Eiropas čempionāta kvalifikācijā Sarkarovs piedalījās trīs spēlēs, 2018. gada martā izejot pamatsastāvā pret Kosovu (0:2) un Īriju (0:1). Iepriekš "Daugavpilij" pievienojās arī 21 gadu vecais pussargs Turals Bajramli no "Sumqayit".

Kazahstānas mediji raksta, ka "Aktobe" pretiniece Minskas "Dinamo" ir atteikusies no pārbaudes spēles un treniņnometnē Turcijā 3. martā valsts septītajam spēcīgākajam klubam pretī stāsies…"Valmiera Glass"/ViA. Kluba valdes loceklis Uldis Pūcītis portālam Sportacentrs.com šo informāciju nedz noliedza, nedz apstiprināja, no komentāriem atsakoties. Arī treneru un sastāva tēmu Pūcītis komentēt nevēlējās. Jāpiebilst, ka tieši valmierieši izlaidīs Virslīgas pirmo kārtu un savu pirmo oficiālo spēli aizvadīs 17. martā pret "Daugavpili".

Izmantotie resursi:
Պաշտոնական հայտարարություն. Եվգենի Կոբզար
Защитник Нефтчи и U-21 перешел в Даугавпилс -...
vesti.kz

     [+] [-]

, 2019-02-26 19:10, pirms 5 gadiem
Viens krievs pirms kāda laika apgalvoja, ka Daugavpili vajag virslīgā jo audzina izlašniekus. Es tik dzirdu par leģionāru piesaistīšanu....tieši tāpat kā senāk, kad spēlēja virslīgā