Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Izlasē debitējušais Emsis karjeru turpinās "Jelgavā"

Ints Megnis
Ints Megnis

Izlasē debitējušais Emsis karjeru turpinās "Jelgavā"
Eduards Emsis (pa labi) spēlē pret "Jelgavu". Foto: fkjelgava.lv

Latvijas futbola Virslīgas komanda "Jelgava" papildinājusi sastāvu ar pussargu Eduardu Emsi, kurš līdz šim spēlējis tikai "Metta"/"Latvijas Universitāte" rindās, turklāt šogad debitēja nacionālajā valstsvienībā.

Kā vēsta jelgavnieki, vienošanās ar Emsi ir panākta, tomēr viņa līgums ar "Metta"/LU ir spēkā līdz pat nākamā gada 3. februārim un tas tiks atstrādāts.

Studentu rindas Emsis pārstāvēja piecas sezonas, Virslīgā aizvadot 75 spēles un gūstot trīs vārtus. Šī gada septembrī Latvijas U21 izlases mačā pret Angliju viņš iedzīvojās savainojumā un izlaida sezonas atlikušo daļu. Neraugoties uz rudenī gūto savainojumu, 1996. gadā dzimušais futbolists aizvadīto sezonu var nosaukt par itin veiksmīgu, jo izdevies debitēt Latvijas nacionālajā izlasē (pārbaudes mačā pret Dienvidkoreju), kļūt par savas kluba komandas līderi un nostiprināties Latvijas U21 izlases pamatsastāvā.

"Jelgava" sezonai sāka gatavoties 17. decembrī. Kā atklājusi vienība, šobrīd tās rindās trenējas vārtsargi Vladislavs Kurakins un Germans Māliņš, aizsargi Renārs Rode, Ivo Minkevičs un Valērijs Redjko, pussargi Artis Lazdiņš, Andris Krušatins, Mindaugs Grigaravičs un Oskars Soroka, kā arī uzbrucēji Marks Kurtišs un Daniils Hvoiņickis. Vēl Viktors Litvinskis un Helvijs Staļģis šobrīd atgūstas no savainojumiem, bet leģionāri Jaels Eisdens, Naims Šarifi un Gurams Lukava komandas rīcībā atgriezīsies nākamā gada 7. janvārī.

Tikmēr komandu atstājis fizioterapeits Jurijs Ksenzovs, kurš līdz ar nākamo sezonu strādās futbola klubā “Liepāja”. Jaunus klubus atraduši Alans Siņeļņikovs un Andrejs Kiriļins, kuri pievienosies attiecīgi RFS un Jūrmalas “Spartakam”.

Izmantotie resursi:
Ziemassvētku ziņas – FK Jelgava

     [+] [-]

, 2018-12-25 22:00, pirms 5 gadiem
Emsis šosezon pierādīja, ka ir gatavs pārcelties uz spēcīgāku klubu, un nu to ir arī izdarījis. Simpatizē Jelgavas papildinājumi pagaidām. Ar skaidru domu par nākotni un ar mērķi piesaistīt labus vietējos futbolistus. Prognozēju, ka ari par pārējiem Mettas līderiem, proti, Fjodorovu, Ivanovu un Džamalutdinovu būs pastiprināta interese no citiem Virslīgas klubiem. Lai veicas Eduardam Jelgavā.

     [+] [-]

, 2018-12-26 10:35, pirms 5 gadiem
Tātad neviena jaunpienācēja vēl nav ''Mettai'', ''Valmierai'' un ''Daugavpilij''.