Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Citāti: eņģeļi un velni, rokas nepaspiešana, Himalaju kalni, Ramadāns

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Citāti: eņģeļi un velni, rokas nepaspiešana, Himalaju kalni, Ramadāns
Fonā izraidītais Goce Sedloskis, bet priekšplānā vēl divi "grēkāži" - RFS treneri Mariuss Skinderis un Aleksandrs Koliņko
Foto: Kaspars Volonts (RFS)

Svētdien un pirmdien aizvadīta "SynotTip" futbola Virslīgas devītā kārta. Piedāvājam interesantāko no treneru sacītā pēc katras no četrām spēlēm.

"Metta"/LU - "Spartaks" 1:3 (video šeit)

Aleksandrs Grišins, "Spartaka" galvenais treneris: "Zinājām, ka te būs grūti, jo "Mettā" spēlē jauni, kvalificēti futbolisti, kuriem ir liela nākotne. Mums aptuveni bija skaidrs, kā spēlēsim - "Metta" iesēdīsies aizsardzībā, gaidīs pretuzbrukuma iespējas, kas pirmajā puslaikā arī notika, kad viņi pret mums guva labus vārtus. Pēc tam mēs pārkārtojāmies, veicām maiņas un lauzām cīņas gaitu - mums paveicās, ka uzvarējām ar 3:1. Grūta spēle un rezultāts neataino notikumus laukumā. Pāreja atpakaļ uz mākslīgā seguma laukumu? Tas bija grūti, taču vairāk nekā par spēles kvalitāti satraucāmies par traumu risku. Ceram, ka Freimaņa savainojums neizrādīsies nopietns - viņš ir viens no mūsu galvenajiem aizsargiem. Korzāns viņa vietā? Korzāns jau pret RFS spēlēja malējā aizsarga pozīcijā, un viņš sevi apliecināja no labākās puses. Mums ir aizsargu trūkums. Turklāt Korzāns ar savām uzbrucēja iemaņām otrajā puslaikā pastiprināja tieši uzbrukumu - tai pašā malā spēlē izlases futbolists Aleksejs Višņakovs un līdz ar Korzāna iesaistīšanos, pateicoties viņa mobilitātei, uzbrukām pa šo flangu vairāk.

Vai uzvarētu, ja negūtu vārtus uz ģērbtuvēm? Būtu grūti, ņemot vērā, ka pretinieks spēlēja no aizsardzības. Godīgi sakot, mēs par šiem izlīdzinošajiem vārtiem ļoti nopriecājāmies - mums tas bija arī emocionāls pacēlums, kamēr "Mettai" pretēji. Ne velti otrajā puslaikā guvām divus vārtus un vismaz pāris reizes varējām iesist vēl. Tomēr atkārtošu, ka "Mettā" ir daudz talantu, tur laikam ir Latvijas futbola nākotne - redzēju daudz labu jaunu futbolistu viņu sastāvā šodien.

Flangu maiņa pozicionālos uzbrukumos? Darbības bija pareizas, taču piespēles nebija līdz galam precīzas un pretinieks paguva pārkārtoties. Mūsu līderi? Mārcis Ošs, Aleksejs Višņakovs, Jevgeņijs Kobzars. Kad pirms došanās uz Latviju uzzināju, ka komandā ir Kobzars, biju patīkami pārsteigts - pazīstu šo futbolistu kopš viņa bērnības. Jebkurš treneris gribētu savā komandā spēlētāju, kurš apspēlē viens pret vienu, veido momentus.

"Mettas" līderi? Divi no viņiem šodien nespēlēja [acīmredzot domāti Emsis un Ivanovs - aut.] - pirms spēles uzzinājām, ka viņu balsta pussargam ir trauma. Pārbaudes spēle nedēļas vidū? Pie mums atraukuši daudzi pārbaudāmie, tai skaitā no Brazīlijas, Portugāles - šai mačā spēlēs viņi, mēs vērosim, ar kuriem no viņiem var pastiprināt sastāvu vasaras transfēru logā. Kopā tagad, ieskaitot esošo sastāvu, trenējas 26 cilvēki, kas ir problemātiski, jo optimāls treniņprocess ir ar 16-18 spēlētājiem."

Andris Riherts, "Mettas"/LU galvenais treneris: "Šī spēle ir no tām, kurā rezultāts ir likumsakarīgs - mēs sevi nepiespiedām, lai izdarītu kaut ko vairāk. Jā, izvirzījāmies vadībā, bet tas vairāk bija nejaušības gadījums. Otrajā puslaikā, rezultātam esot 1:2, varējām panākt 2:2, bet līdz konkrētiem sitieniem tā arī nenokļuvām. Pretinieks izmantoja savu trumpi - standartsituācijas. Izlīdzinājuma vārti? Pozicionāla kļūda - Ševeļovs izbīdījās, tie, kas otrajā līnijā stāvēja, nesaspieda un dabīgi, ka arī vārtsargs varēja sekmīgāk nospēlēt. Zāles pret Mārča Oša vārtu guvumiem pret brāli? Kādas tur zāles... jākož kājā vai kaklā. Cilvēks neieskrienas un viegli, netraucēti sit - viņam [M.Ošam] nebija jāpārvar Himalaju kalni, lai gūtu šos vārtus. Turpat visi stāvēja un atļāva mierīgi gūt vārtus.

Džamalutdinova maiņa pārtraukumā? Acīmredzami sliktākais spēlētājs. Viņš ievēro Ramadānu [gavēņa mēnesis islāma kalendārā - aut.]. Jā, arī Abass, bet viņam bija arī trauma. Kovaļonoks gaisā? Viņš, šķiet, ir izlaidis trīs gadus spēļu prakses ziņā. Šobrīd viņš dara, ko var, bet skaidrs, ka ar viņa gigantiskajiem parametriem tie aizsargi vienkārši ir jānoslauka. Kovaļonoks pārcēlās pie mums, jo viņš ir mūsu sistēmā esošā Romāna Kvačova audzēknis. Futbolistu kvantitāte? Drīzāk gribētu kādā mirklī lielāku pieredzi. Nedomāju, ka Rihards Ozoliņš ir nekvalitatīvāks par Pāvelu Mihadjuku vai Ingaru Sarmi Stugli - domāju, ka noteikti kvalitatīvāks. Tikai pieredzes krietni mazāk. Pieredzes piesaistīšana vasarā? Kur gan to atrast... 70-80% izlases futbolistu spēlē Latvijas čempionātā. Tikai ja ārzemēs - kaut ko piesolīt vairāk mums nav ne pamata, ne vēlēšanās. Hanzas vidusskolas laukuma pamešana? Tepat vien trenēsimies. Citi saka, ka skolas laukums - bet kur tad, uz ielas, spēlēt?"

"Valmiera Glass ViA" - "Liepāja"/"Mogo" 0:2 (video šeit)

Tamazs Pertija, "Liepāja"/"Mogo" galvenais treneris: "Laba atmosfēra un domāju, ka līdzjutēji devās mājup, esot apmierināti ar abu komandu parādīto futbolu šādā laukumā. Abas komandas spēlēja atbildīgi, izspieda, cik var. Mēs nedaudz baidījāmies no traumām, jo tik ciets laukums mums nav pierasts. Arī pretiniekam diez vai patīkami uz tāda spēlēt. Mums bija pārsvars, veidojām daudz momentu, taču arī pretiniekam, rezultātam esot 0:0, bija 100% iespēja. Esmu pateicīgs saviem puišiem, ka viņi ar ļoti lielu pietāti izturējās pret pretinieku, lai gan esam dažādos tabulas galos. Novēlu Valmierai pēc iespējas ātrāk nomainīt laukumu, jo Valmiera vienmēr ir bijusi futbola pilsēta.

Skaidrs, ka Valmieras komanda komplektēta ar vietējiem puišiem, bet jau iepriekš teicu, ka tā ir kaujinieciska komanda - sagrāvēs pietrūkst meistarības, bet par vēlmi cīnīties nav nekādu šaubu. Trūkst meistarīgu spēlētāju, bet fiziski Valmiera izskatās labi, kas ir trenera nopelns. Kad pēdējo reizi biju Valmierā? Kad trenēju "Skonto" dublierus - tas bija 2012. gadā [toreiz Virslīgas dublieru komandas piedalījās 1. līgā, Valmiera finišēja tikai 8. vietā, "Skonto-2" 3. vietā, savstarpējā spēle Valmierā noslēdzās 1:1 - aut.]. Jā, arī kā futbolists šeit spēlēju, bet tas bija ļoti sen [Gatis Ērglis piebalso, ka spēlējuši viens pret otru]. Apiņš [pārstāvējis Valmieru]? Kārtīgs cilvēks ar labu sirdsapziņu, man viņš ļoti patīk un, lūk, jau četrus vārtus guvis, atdevis divas vai trīs rezultatīvas piespēles. Jā, tas ir arī jūsu nopelns."

Gatis Ērglis, "Valmiera Glass ViA" galvenais treneris: "Neizpildījām uzdevumu aizsardzību nosargāt uz nulles, bet pirmajā puslaikā patika manu spēlētāju disciplīna - pretiniekam 100% momentu nebija, iesita no stūra sitiena. Pretinieks savu iespēju izmantoja, mēs nē. Tik labu momentu mums vēl nebija bijis - divreiz izgājiens viens pret vienu. Tādā brīdī paslīdēt... Zināju, ka pretinieks tendēts uzbrukt - personīgi man šī komanda vislabāk patīk.

Vai Elvis Arnavs aizvadīja labāko spēli? Jā, pagaidām labāko, bet ceru, ka būs vēl labāk [smaida]. Monako princis? Jā, viņš aizvakar ieradies un pēc faktūras izskatās labi, bet divus mēnešus nav spēlējis. Pagaidām ar viņu neriskēju - viņam celis vienās rētās. Viņš ir centra aizsargs, bet vispirms dublieros jāuzspēlē. Piecu aizsargu taktika? Skatos atkarībā no pretinieka - Liepājai un Ventspilij ir ātri uzbrucēji, ātri spēlētāji flangos. Skatīsimies, vai pret "Spartaku" spēlēsim tāpat - tur būs jāuzmanās, lai ar rokām bumbu vārtos neiemet [Mārča Oša faktors - aut.]. Jā, no Višņakova arī.

Vai spērām zibeņus par tiesāšanu? Skatītāji droši vien to darīja. Tiesnesis [Vasjukovs] it kā pieredzējis, bet vai nav gatavs vai... Kaut kur izlaiž spēli no rokām. Brīžiem uzkurina spēlētājus, trenerus. Uzskatu, ka tiesnesim jāpieliek. Futbolistu pārliecības trūkums? To jau, debitējot Virslīgā, uzreiz nevar gūt - jāiekrāj pieredze. Piemēram, Gatim [Kalniņš] un Artūram Pallo pārliecība ir, viņi nepazūd. Jaunie futbolisti brīžiem pazūd."

"Ventspils" - "Jelgava" 0:0 (video šeit)

Raviļs Sabitovs, "Jelgavas" galvenais treneris: "Paldies puišiem - viņi ir malači, parādīja raksturu, futbola briedumu, taktiski nospēlēja ļoti prasmīgi, droši, pilnībā izpildīja trenera uzstādījumu. Pelnīts neizšķirts. Pret "Spartaku" nupat sāpīgi zaudējām - uzskatu, ka šo uzvaru viņiem vienkārši uzdāvinājām, ielaidām muļķīgus vārtus pēc rupjas mūsu vārtsarga kļūdas [Ventspilī Melecis nomainīja Krūmiņu - aut.], nerealizējām pendeli - mūsu komandai liktenis nav labvēlīgs. Šodien spēlējām bez četriem pamatsastāva futbolistiem - Olberkim un Siņeļņikovam diskvalifikācija, Koljajevam nepaguvām nokārtot uzturēšanās atļauju, Nakano izlaida traumas dēļ. Tādējādi katrā spēlē spēlējam ar citu sastāvu un nevaram lepoties ar tādu [stabilu] kodolu un sastāva dziļumu, kāds ir vadošajam pieciniekam. Mēs pēc iztrūkumiem skatāmies jauniešu komandas virzienā. Šodien tādus izsaucām pat trīs, un Ivo [Minkevičs] ar Helviju [Staļģi] aizsardzības centrā nospēlēja labi un droši. Redzēsim, kā būs tālāk, jo jauniešiem raksturīgs stabilitātes trūkums - augšā, lejā. Liktenis ļauj man dot viņiem iespēju, kas ir labi visam Latvijas futbolam. Nākot uz maiņu, šodien debitēja krievu futbolists Ņekrasovs un izdarīja to cienījami, nomainot pagurušo uzbrucēju.

Visvairāk trūka komandas kapteiņa Siļeļņikova - ar viņu sastāvā mēs spēlētu aukstasinīgāk un savas iespējas uzbrukumā izpildītu citādi un meistarīgāk. Melecis? Viņam nav ievērojamas pieredzes Virslīgā un uzņēmos zināmu risku, bet viņš nospēlēja droši, turklāt pāris reizes arī glāba komandu. Mums ir ļoti īss soliņš, nav kam spēlēt, kā arī futbolistiem ir jāspēlē ne savās pozīcijās - kad piespiedu kārtā nomainīju Jemeļjaņenko pret Geju, kurš pēc būtības ir centra, nevis malējais aizsargs, mūsu labā mala bija atkailināta - liku vairāk palīdzēt Kurtišam. Labi, ka otrajā puslaikā šis flangs bija manā pusē, daudz varēju teikt priekšā. Taču tāpat mums tai malā bija problēmas - Gejs pārāk virzījās uz centru, spēlēja kā ceturtais centra aizsargs, un labi, ka "Ventspils" šo mūsu acīmredzamo problēmu neizmantoja. Vai "Ventspils" ir labākā komanda Virslīgā, kā apgalvoja Valds Dambrausks? Pilnībā viņam piekrītu."

Dejans Vukičevičs, "Ventspils" galvenais treneris: "Zaudējām divus punktus spēlē, kas bija jāuzvar. Centāmies, 90 minūtes uzbrukām, riskējām - izmēģinājām visu iespējamo, bet vārtus tā arī neguvām. Maz uzbrukumu caur "Jelgavas" atkailināto aizsardzības labo malu? Nevienam neaizliedzu uzbrukt ne pa centru, ne pa malām, un uzbrukumi tai flangā bija - radījām trīs iespējas. Rugina nomaiņa pārtraukumā? Mums ir tikai seši kvalitatīvi vietējie futbolisti [vismaz sešiem arī jābūt laukumā - aut.], bet pārējie palīdz iespēju robežās. Mums šie seši reizēm ir jāpietaupa, un Rugins pirmajā puslaikā saņēma spērienu un juta sāpes - ja nav 100% kārtībā, labāk neriskēt. Uzskatīju, ka gūsim vārtus arī bez Rugina. Katrā no pirmajām astoņām spēlēm vismaz vienus vārtus guvām.

Kāpēc neguvām vārtus? Vienreiz pēc Adelekes sitiena ļoti labi noreaģēja pretinieku vārtsargs, citos gadījumos sitām garām, reizēm soda laukumā pārāk steidzāmies. Darījām visu - redzējāt, ka beigās aizsardzībā palika tikai divi futbolisti, bet astoņi uzbruka. Jāatzīst, ka arī pretinieks deva pretsparu, spēlēja ļoti uzmanīgi, ar trim centra aizsargiem, kuri tālāk par 16 metriem no saviem vārtiem praktiski nedevās. Bija grūti gūt vārtus.

Kurzemes derbijs? Nav teikts, ka tas būs sarežģītāks, nekā, piemēram, šodienas spēle, kad pretinieks ieslēdzās aizsardzībā. Šodien trūka tieši tāda futbolista kā Amansiu Forteša, kurš spēj apspēlēt viens pret vienu. Naudas sods par regulāru tehniskās zonas pamešanu Valmierā? Man tas bija negaidīti - zinu, ka tiesnešiem ir grūts darbs un spēļu laikā ir daudz emociju, kliedzieni no soliņa puses, taču es nekad neprotestēju pret tiesnešiem. Es pārdzīvoju par savu komandu, daudz kustos - un tur nekādas tehniskās zonas nebija, tur nebija līniju, turklāt, aizejot tālāk, es neprotestēju, bet tikai devu padomus savai komandai. Biju pārsteigts par sodu un uzskatu, ka federācijai drīzāk jārisina jautājums, kas saistīts ar futbola spēlēšanu mākslīgā seguma laukumā maijā, turklāt tādas [sliktas] kvalitātes laukumā. Un ģērbtuves ir pāri ielai. Bet tā vietā soda mani. Taču labi, šo sodu pieņemu, tikai iesaku savilkt baltas līnijas, lai varētu zināt tehniskās zonas robežas."

RFS - "Riga" 2:1 (video šeit)

Aleksandars Vlaho, "Riga" treneris: "Protams, vilšanās - Liepājā ielaidām 93. minūtē, pirmajā reizē pret RFS nerealizējām pendeli 93. minūtē, tagad atkal pret RFS ielaidām 92. minūtē. Šodien guvām ātrus vārtus, kas mainīja spēli - atkāpāmies, lai sagaidītu pretinieka kļūdas un realizētu pretuzbrukumus. Trūka pēdējās piespēles un neizmantojām tās brīvās zonas, kuras atstāja pretinieks. Vēlos paskaidrot situāciju ar mūsu trenera [Goces Sedloska] noraidījumu. Viņš mēģināja iegalvot galvenajam tiesnesim, ka pretiniekam jārespektē Fair Play noteikumi, jo mūsu futbolists [Laizāns, kurš arī tika nomainīts - aut.] gulēja uz zemes. Taču pretinieku soliņš par to dusmojās. Nezinu, ko pateica mūsu treneris, bet pretinieku treneris [Dambrausks] viņam pateica sliktus vārdus. Tas, iespējams, nav korekti - viņi taču ir kolēģi. Sedloskim pirmo reizi Latvijā radās šāda situācija.

Mums kļuva grūti, kad Laizāns guva savainojumu - uzmainījām Krišu Kārkliņu, kurš nebija iesildījies. Mums paveicās, ka vārtsargs atvairīja pretinieku pendeli 45. minūtē - nezinu gan, vai tur bija pārkāpums vai nē. Otrajā puslaikā sagaidījām pretinieku savā laukuma pusē un neizmantojām divas trīs iespējas gūt otros vārtus. Pēc tam ielaidām vārtus pēc standartsituācijas - gluži kā pret Liepāju [2:2]. 92. minūtē pieļāvām kļūdu - zaudējām bumbu laukuma vidusdaļā. Mums jābūt gudrākiem - 92. minūtē jāspēlē uz rezultātu. Bija jānotur 1:1, spēle bija līdzīga.

Kā tikt pāri tādam zaudējumam? Jauna diena, darbs, darbs, darbs. Labā ziņa ir, ka mums tagad ir četras mājas spēles pēc kārtas, pēc tam mačs izbraukumā ar Valmieru, pēc tam atkal mājas spēle. Jā, starpība ar līderi RFS ir jau deviņi punkti, bet čempionāts ir garš. Protams, šodien puiši ir vīlušies. Jātiek galā ar aizsardzības problēmām, abus vārtus ielaižot pēc centrējumiem. Neko darīt - galvas augšā! Plus pēc izlašu pauzes sāks spēlēt parakstītais labās malas aizsargs Gabovs, kā arī parakstīsim vēl vienu futbolistu, par ko uzzināsiet tuvākajā laikā. Vēl divi spēlētāji varētu pievienoties pēc 15. jūnija.

Problēmas otrajā stāvā, ņemot vērā "Riga" augumā raženus futbolistus? Dažreiz tā gadās. Pirmajos ielaistajos vārtos piespēle tika adresēta tuvā staba virzienā, bet kāds piespēli pagarināja dziļumā un, iespējams, mača garākais laukuma spēlētājs Dubra [līdz otro vārtu autora Uldriķa nākšanai uz maiņu - aut.] guva vārtus. Vaščuka palikšana rezervē [pirmo reizi sezonā - aut]? Mums bija ideja, ka Kovaļenko var palīdzēt vairāk, un esam apmierināti, kā viņš nospēlēja savas 70 minūtes. Viņš laukumā darīja pareizas lietas. Kovaļenko pēdējā spēlē savās 20 minūtēs parādīja, ka viņš var mums palīdzēt. Fedorčuks? Viņš vienu nedēļu atradās rehabilitācijā Belgradā, vakar un šodien viņam bija individuālie treniņi. Ceru, ka tagad sāks trenēties kopējā grupā."

Valds Dambrausks, RFS galvenais treneris: "Pēdējās spēlēs "Riga" sākusi demonstrēt īstas kvalitātes, ļoti sabalansēts sastāvs, labi futbolisti Latvijas līmenim. Šie neveiksmes brīži "Riga", domāju, ir laicīga lieta - uzskatu, ka šai komandai ir jācīnās par titulu. "Riga" spēlē labāk un labāk, un mums ļoti paveicās, ka nozagām trīs punktus. Pretiniekam paveicās gūt agrus vārtus, un pretinieks iesēdās dziļi, nedodot brīvās zonas. Mēs mēģinājām, mēģinājām, bet nespējām izveidot vairāk nekā izveidojām. Tomēr esmu lepns par puišiem - otrajā puslaikā izskatījās, ka, ja kāds gūs vārtus, tie būsim mēs. Mēs ne brīdi neapstājāmies - ne pēc tam, kad nerealizējām pendeli, ne arī tad, kad panācām 1:1. Tikām par to atalgoti.

Ja par pretinieku trenera minēto konfliktu, tad mans kolēģis mēģināja to aprakstīt tā, it kā šodien spēlētu velni pret eņģeļiem, un diemžēl viņa skatījumā velni bijām mēs. Savā dzīvē nekad neesmu ticis apvainots par neatbilstošu uzvedību. Vienmēr esmu izturējies ar cieņu pret saviem kolēģiem un domāju, ka tā būs vienmēr, jo ticu, ka spēju sevi kontrolēt jebkurā situācijā. Mani kolēģi [treneri] zina, ko pateicu - tie bija tukši kliedzieni bez lamuvārdu ietveršanas, tas bija tikai mēģinājums nomierināt situāciju. Uzskatu, ka tiesnesis [Treimanis] bija pārāk skarbs, noraidot visus trīs trenerus [Sedloskis "Riga" pusē, Koliņko un Skinderis RFS pusē, visi par "neadekvātu rīcību, neētisku uzvedību tehniskajā zonā - aut.]. Jā, bija emocijas, bet nebija lamu vārdu, nebija kautiņa. Labi, iesaistījāmies ķīviņā, bet parasti pēc šādām spēlēm treneri paspiež viens otram rokas, taču diemžēl mani kolēģi atteicās man paspiest roku.

Kāpēc devu iespēju [viss otrais puslaiks - aut.] Solovjovam tieši šodien? Uzskatīju, ka tieši tagad ir īstais laiks, turklāt spēle attīstījās tādā virzienā, kurā uzskatīju, ka viņš var palīdzēt. Un viņš tieši to arī izdarīja. Esmu lepns par veidu, kādā viņš gaidīja šo brīdi [Solovjovs vienmēr emocionāli atbalsta komandu arī tad, ja nespēlē- aut.], un viņš šo brīdi izmantoja. Indrāns? Redzēsim - šādi brīži un iespējas ir jānopelna, jāsagaida. Ja esi ar pareizo attieksmi, strādā, strādā un vēlreiz strādā, tad tāds brīdis pienāks. Viss ir paša Dāvja rokās. Cik tālu viņš ir no savas iespējas? Brīžiem tuvāk, brīžiem tālāk."

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 07:31, pirms 6 gadiem
Nezinu kas tur RFS klubā notiek,bet no malas skatoties Dāvis uz beņķa sēdēdams ,nu diez vai progresēs.Vasaras pāriešanas periodā varētu atgriezties Mettā,tur domājams varētu atgūt spēles garšu un atkal kandidēt uz izlasi.Tas tāds subjektīvs mans spriedelējums no malas skatoties.Arī Solovjovam maz spēles laika,tikai 46 minūtes,bet iet jau otrais riņķis.Tai pat laikā FK Ventspilij trūkst kvalificētu spēlētāju ar Latvijas pasi.Cerams ,ka klubs aktīvi pastrādās vasaras pārejas periodā,citādi konkurēt ar RFS,Riga FC un FK Liepāju būs bezcerīgi.Arī Spartaks nav vēl teicis pēdējo vārdu.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 08:57, pirms 6 gadiem
vai pelmenis valodu ir apguvis-saubos-valinks

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 14:11, pirms 6 gadiem
Vai kādām nav precīzāks info par Timofejevu un Turkovu? Neticu, ka šie spēlētāji, kuri vēl pērn bija vieni no Riga FC pamatsastāva vērtībām, nespētu pastiprināt kādu no Virslīgas klubiem. Viņi šobrīd, cik zināms, ir bez kluba un, piemēram, tam pašam Rihertam Mettā varētu sniegt pietiekamu pieredzes devu.

     [+] [-]

, 2018-05-23 14:14, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Nezinu kas tur RFS klubā notiek,bet no malas skatoties Dāvis uz beņķa sēdēdams ,nu diez vai progresēs.Vasaras pāriešanas periodā varētu atgriezties Mettā,tur domājams varētu atgūt spēles garšu un atkal kandidēt uz izlasi.Tas tāds subjektīvs mans spriedelējums no malas skatoties.Arī Solovjovam maz spēles laika,tikai 46 minūtes,bet iet jau otrais riņķis.Tai pat laikā FK Ventspilij trūkst kvalificētu spēlētāju ar Latvijas pasi.Cerams ,ka klubs aktīvi pastrādās vasaras pārejas periodā,citādi konkurēt ar RFS,Riga FC un FK Liepāju būs bezcerīgi.Arī Spartaks nav vēl teicis pēdējo vārdu.
Parasta konkurences lieta. Jau ziemas transfēru perioda laikā bija skaidrs, ka kādam būs jāsēž uz beņķa, kad RFS piesaistīja trīs izlases centra pussargus - Indrānu, Kļuškinu un Kazačoku. Šobrīd acīmredzami Kļuškins un Kazačoks ir pārāki par Dāvi konkurences ziņā un, ņemot vērā to, ka šajā pašā pozīcijā RFS vēl ir arī Vačiberadze un Fertovs, tad Indrānam būs pamatīgi jāpapūlās, lai izcīnītu savu vietu sastāvā. Domāju īres variants līdz sezonas beigām tik tiešām nebūtu slikta doma.

     [+] [-]

, 2018-05-23 14:50, pirms 6 gadiem
Tamazs Pertija gan nestāsta taisnību par to, kad pēdējoreiz bija Valmierā. Ja nemaldos, 2015. vai 2016. gada sezonā, kad vēl skaitījās Skonto treneris, viņš ar savu kabrioletu atbrauca uz pirmā puslaika beigām, un jau otrā puslaika sākumā iekāpa savā spēkratā, un aizlidoja prom.

     [+] [-]

, 2018-05-24 10:20, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Vai kādām nav precīzāks info par Timofejevu un Turkovu? Neticu, ka šie spēlētāji, kuri vēl pērn bija vieni no Riga FC pamatsastāva vērtībām, nespētu pastiprināt kādu no Virslīgas klubiem. Viņi šobrīd, cik zināms, ir bez kluba un, piemēram, tam pašam Rihertam Mettā varētu sniegt pietiekamu pieredzes devu.
Timofejevs ir redzēts Rīgas Futbola Skolas tērpos "Arkādijas" stadionā. Pieļauju, ka varētu būt trenera palīgs kādā no bērnu komandām.