Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Arī Latvijas izlases aizsargs Jagodinskis no "Ventspils" pāries uz RFS

Agris Suveizda

Arī Latvijas izlases aizsargs Jagodinskis no "Ventspils" pāries uz RFS
Vitālijs Jagodinskis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas otro spēcīgāko futbola klubu "Ventspils", kas šovakar treniņnometni Spānijā uzsāks pret Krievijas grandu Maskavas CSKA, turpina pamest vietējie spēlētāji. Komandā šosezon, visticamāk, nespēlēs arī Latvijas izlases pamatsastāva aizsargs Vitālijs Jagodinskis.

26 gadus vecais Vitālijs Jagodinskis pēc spēlēšanas Ukrainā, Ungārijā un Rumānijā vasarā atgriezās Latvijā un "Ventspils" rindās aizvadīja 13 spēles. Tomēr viņš, kā liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, karjeru turpinās RFS, ar kuru līgumu varētu parakstīt tuvāko dienu laikā. No "Ventspils" uz RFS jau iepriekš pārcēlās cits centra aizsargs Nauris Bulvītis, un tāpat kurzemniekus šoziem pametuši tādi vietējie spēlētāji kā Ritvars Rugins, Maksims Uvarenko (abi "Riga"), Vadims Žuļevs ("Liepāja") un Vitālijs Meļņičenko (trenējas ar Jūrmalas "Spartaku").

Klāt nākuši RFS pussargs Jevgeņijs Kazačoks, par kuru samaksāti 25 tūkstoši eiro, "Riga" uzbrūkošais spēlētājs Romāns Mickevičs un "Spartaka" futbolisti Ingars Sarmis Stuglis un Kaspars Svārups. Vienībai pievienojies arī bijušais "Babītes" vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs, kurš pametis Varšavas "Legia" sistēmu. "Ventspils" šodien aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, plkst. 17:00 tiekoties ar Maskavas CSKA, kas Krievijas Premjerlīgā ieņem trešo vietu.

RFS savu pirmo pārbaudes spēli aizvadīja jau piektdien, izbraukumā ar 3:1 pārspējot Lietuvas čempioni Marijampoles "Sūduvu". Rīdzinieku rindās spēlēja arī divi pārbaudāmie futbolisti. Par poļu centra aizsargu Lukašu Soloveju bija dzirdamas labas atsauksmes, taču Jagodinska ierašanās viņam, visticamāk, nozīmēs došanos prom. Pārbaudāmā uzbrucēja nākotne vēl nav skaidra, taču, kā vēsta portāla Sportacentrs.com informācija, RFS priekšējo līniju jau ir pastiprinājis kārtējais Viļņas "Žalgira" spēlētājs – Tomāšs Malecs, ar kuru "Žalgiris" neturpināja sadarbību un par kuru vēl nesen interesi esot izrādījis Skotijas klubs "St. Mirren".

26 gadus vecais slovāku uzbrucējs Lietuvas čempionātā sāka 17 no 26 spēlēm un guva astoņus vārtus. Dzimtenē viņš ir pārstāvējis "Trenčin", 2013./14. g. sezonā ar 14 vārtiem 31 spēlē kļūdams par līgas labāko snaiperi, un DAC, bet ārzemēs spēlējis arī Norvēģijā (Tronheimas "Rosenborg" un "Lillestrom") un Čehijā (Olomoucas "Sigma"). Izlasē viņam četras spēles. Atgādinām, ka RFS, neaizvadījis ne sekundi, jau ir pametis Latvijas izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks, kuru par aptuveni 100 tūkstošiem eiro izpircis Kipras klubs "Paphos" un kurš, ļoti iespējams, varētu tikt izīrēts RFS sāncensei "Riga". Nākamo spēli RFS aizvadīs svētdien, viesojoties pie Viļņas "Žalgira", no kā rīdzinieki starpsezonā ieguva arī horvātu balsta pussargu Slavko Blagojeviču. Uz Grieķijas Superlīgu pārcēlies RFS nepalikušais Laša Šergelašvili, kurš pievienojies "Giannina", kas 16. komandu konkurencē ieņem 13. vietu. 27 gadus vecais gruzīnu kreisās malas aizsargs Virslīgā aizvadīja divas sezonas, 51 spēlē gūstot četrus vārtus.

Vakar Turcijā pirmo pārbaudes spēli aizvadīja "Liepāja", ar 2:3 piekāpjoties Bukarestes "Dinamo", kas Rumānijas čempionātā ieņem 11. vietu 14 komandu konkurencē. "Metta"/LU šovakar plkst. 17:00 viesosies pie "Sūduvas", bet rīt plkst. 13:00 "Skonto" hallē tiksies Jūrmalas "Spartaks" un "Daugavpils", kas sestdien starpsezonu sāka ar neveiksmi pret Kauņas "Žalgiri" (1:4).

Izmantotie resursi:
Έναρξη συνεργασίας με Lasha Sergelashvilli...
https://sport.aktuality.sk/c/376016...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-21 13:09, pirms 5 gadiem
Nu par to jau Maikls sen rakstīja.Kā parasti ,viņam izrādījās taisnība.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-21 13:18, pirms 5 gadiem
Arvien vairāk izskatās, ka notiek spēku koncentrācija Rīgas klubos. RFS izskatās sevišķi naudīgi, jo īpaši LV līmenim. Ka tik nav naudīgākie Baltijā šobrīd.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-21 13:25, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nu par to jau Maikls sen rakstīja.Kā parasti ,viņam izrādījās taisnība.
maikls19 , 2018-07-16 15:41, pirms pusgada , ignorēt , atbildēt
Jagodinskis jau droši vien saņēma pilnu algu par sezonu un kļuva par Šišhanova ķēdes suni kas ceļos viņam visur līdz.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-21 14:10, pirms 5 gadiem
>>>host22
Tādu komentu esmu palaidis garām,bet katrā ziņā viss ko viņš rakstīja par projām ejošiem spēlētājiem,piepildījās.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-21 14:21, pirms 5 gadiem
Vēpils paliks pilnīgs sētas klubs. Būs kā ar Spartaku. Katru sezonu varēs zīlēt kafijas biezumos,būs vai nebūs.
Karas transfērs smieklīgs, ka tik atkal nesanāk Starkovam...
Superstāri pa 25k ceļo šurpu turpu... Gibraltāra izlases špīleriem transfēri pat ir lielāki...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-21 14:33, pirms 5 gadiem
Karašauskam arī interesanta starpsezona, paraksta līgumu ar RFS, izpērk Kipra, un izīrēs varbūt FC Riga, normāls karuselis.

     [+] [-]

, 2019-01-21 15:07, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: >>>host22
Tādu komentu esmu palaidis garām,bet katrā ziņā viss ko viņš rakstīja par projām ejošiem spēlētājiem,piepildījās.
Jā,vasarā kad Ventspils parakstīja Jagodinski rakstīju to,jo zināju apmēram summas kādas tika liktas galdā lai tik parakstītu viņu un tās priekš LV virslīgas ir diezgan iespaidīgas.Domājams arī par velti neatlaida uz RFŠ viņu.