Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" ielaiž sešus vārtus pret "Orenburg", Meļņičenko atgriežas Jūrmalā

Rolands Eliņš

"Spartaks" ielaiž sešus vārtus pret "Orenburg", Meļņičenko atgriežas Jūrmalā
Vitālijs Meļņičenko. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Virslīgas komanda Jūrmalas „Spartaks” šodien Turcijā aizvadīja pārbaudes spēli pret Krievijas Premjerlīgas klubu „Orenburg” un zaudēja ar 2:6.

„Orenburg” Krievijas Premjerlīgā pēc sezonas pirmās puses ieņem desmito vietu. Vakar „Orenburg” Turcijā aizvadīja pārbaudes maču ar Maskavas „Spartak”, spēlējot 1:1, savukārt nedēļas nogalē ar 1:0 tika pieveikta Kazaņas „Rubin”.
Pēc mačiem ar Krievijas līgas favorītēm „Orenburg” šodien pārbaudīja spēkus pret Jūrmalas „Spartaku”. Jūrmalnieki prata vadībā izvirzīties pirmie, vārtus gūstot 27. minūtē, taču līdz pirmā puslaika beigām „Orenburg” pārņēma vadību ar 2:1.

Otrā puslaika sākumā „Orenburg” izdevās palielināt pārsvaru, kad savus otros vārtus spēlē guva portugālis Rikardu Alvešs. „Spartaks” uz brīdi pietuvojās līdz 2:3, taču mača izskaņā „Orenburg” ar vēl trim vārtu guvumiem noformēja rezultātu 6:2. „Spartakam” bija laba iespēja iesist savus trešos vārtus, taču netika realizēts 11 metru soda sitiens.

"Spartaka" sastāvā vārtus guva VItālijs Rečickis un pārbaudāmais spēlētājs no Horvātijas.

Jāpiemin, ka „Spartaks” šodien arī paziņoja par vārtsarga Vitālija Meļņičenko atgriešanos komandā. 31 gadu vecais spēlētājs kopā ar „Spartaku” kļuva par Latvijas čempionu 2017. gadā, bet iepriekšējā sezonā spēlēja „Ventspilī”, piedaloties 19 Virslīgas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.fkspartaks.lv/jaunumi/s...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 21:25, pirms 5 gadiem
Totķiks pilnā sparā?Interesanti vai Spartaks tiešām maksā Meļņičenko lielāku algu,nekā Ventspils?Galīgi negribās ticēt.Ja tā,tad iemesls aiziešanai bija cits.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-21 03:12, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Totķiks pilnā sparā?Interesanti vai Spartaks tiešām maksā Meļņičenko lielāku algu,nekā Ventspils?Galīgi negribās ticēt.Ja tā,tad iemesls aiziešanai bija cits.
Drīzāk aizdomas, ka jūsu klubā tur kaut kas nav tīrs, ka pēc jaunā saimnieka atnākšanas vietējie vīri mūk prom kā žurkas no kuģa.