Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" vienojas ar Albānijas izlases centra aizsargu Prengu

Andris Liepa
Andris Liepa

"Riga" vienojas ar Albānijas izlases centra aizsargu Prengu
Herdi Prenga
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempionvienība "Riga" FC vakar paziņoja, ka klubam ir izdevies panākt vienošanos ar Albānijas izlases centra aizsargu Herdi Prengu, kurš Kiprā jau aizvada treniņus kopā ar komandu.

Herdi ir 1994. gadā Horvātijā dzimis Albānis! Prenga ir pārstāvējis Horvātijas U17, U19 un U21 izlases. Pēc tam Herdi nolēma cīnīties Albānijas izlases sastāvā, kur valstsvienības sastāvā Prenga aizvadījis divas spēles.

Klubu karjerā Prenga aizstāvējis Horvātijas augstākās līgas klubus "Lokomotiva Zagreb" un "Inter Zaprešič". Zagrebas komandā Prenga nospēlēja četras sezonas no 2013. līdz 2017. gadam. 2014./2015. un 2015./2016. gada sezonās Prenga bija stabils komandas pamatsastāva futbolists, abās sezonās gūstot pa vieniem vārtiem un nopelnot desmit dzeltenās kartītes.

Pēdējā Prengas pieturvieta bijusi Horvātijas komanda "Inter Zaprešič", kur pusotras sezonas laikā nospēlētas 30 spēles, gūti vieni vārti un nopelnīti astoņi brīdinājumi. Zagrebas vienībā Prengam ir arī sešu spēļu pieredze UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, gūstot arī divus vārtus un nopelnot divus brīdinājumus.

Prenga Kipras pilsētā Pafā, kur "Riga" FC aizvada treniņnometni un piedalās FNL kausā, veiksmīgi izgājis medicīniskās pārbaudes un parakstījis līgumu ar klubu. Šonedēļ Prenga jau aizvada treniņus kopā ar komandu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 17:19, pirms 5 gadiem
Latvijas komandām labi papildinājumi šaja starpsezona bet tas tikai uz papīra.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-20 19:37, pirms 5 gadiem
uz papīra varētu būt viens no skaļākajiem Virslīgas papildinājumiem šajā starpsezonā. Kā būs dzīvē laiks rādīs.