Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" piesaista Ingaru Stugli, "Spartaka" rindās atgriežas Bērenfelds

Ints Megnis
Ints Megnis

"Ventspils" piesaista Ingaru Stugli, "Spartaka" rindās atgriežas Bērenfelds
Ingars Sarmis Stuglis (pa labi) "Ventspils" treniņā. Foto: FK "Ventspils"

Latvijas futbola Virslīgas vienība "Ventspils" otrdien paziņojusi par sastāva papildināšanu ar Ingaru Sarmi Stugli, kurš pārnācis no Jūrmalas "Spartaka", tikmēr "Spartaka" sastāvā atgriezies Ņikita Bērenfelds, kurš pagājušajā gadā spēlēja "Liepājā".

"Ventspils", kas starpsezonas ievadā zaudēja vairākus futbolistus, pēdējās dienās aktīvi papildinās ar Latvijas spēlētājiem un paziņojuši par līguma parakstīšanu ar 22 gadus veco pussargu Stugli. Karjeru Virslīgā Stuglis sāka "Metta"/LU rindās, bet iepriekšējās divās sezonās viņš aizstāvēja Jūrmalas "Spartaka" krāsas, 2017. gadā kļūstot par Latvijas čempionu. Kopumā Latvijas čempionātā Stuglis aizvadījis 103 mačus un iesitis septiņus vārtus.

"Mēs turpinām meklēt futbolistus, kuri var pastiprināt mūsu komandu," "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks saka, ka vienība vēlas "svaigas asinis", turklāt Stuglim esot sekots vēl no "Metta"/LU laikiem. "Mums vajadzīgi futbolisti, kuri izsalkuši pēc uzvarām, gatavi cīnīties par rezultātu vienmēr un pastāvīgi. Tāds arī ir Ingars Stuglis - jauns, ambiciozs pussargs, kurš grib uzvarēt un cīnīties par augstām vietām. Viņš jau kļuvis par valsts čempionu un, esmu pārliecināts, ka grib atkal iekarot šo augstieni. Viņš ir kreatīvs, darbspējīgs, mobils."

"Futbolistam vienmēr jāuzstāda sev nopietni uzdevumi - iziešana jaunā spēles līmenī ir viens no tiem. Daudzējādā ziņā tādēļ pārgāju uz "Ventspili" - ambīcijas un kluba vēsture neprasa papildus komentārus. Nostiprināties tādas klasiskas komandas sastāvā, nest tai labumu, cīnīties par čempionu nosaukumu un uzvarēt - tie ir mani mērķi jaunajā sezonā. Kad parādījās "Ventspils" variants daudz nedomāju - tādu iespēju vajag obligāti izmantot," izteicies Stuglis. "Galvenais, ātrāk iejusties kolektīvā, nopietni strādāt un pierādīt treneriem nepieciešamību pēc sevis. Esmu tam gatavs un gatavs izdarīt visu, lai palīdzētu "Ventspilij" veiksmīgi risināt visus sezonas uzdevumus."

Tikmēr "Spartaka" vienība piesaistījusi 23 gadus veco aizsargu Bērenfeldu. Viņš karjeru sāka "Skonto" akadēmijas sistēmā, 2013. gadā arī šīs sistēmas galvenās komandas rindās debitējot Virslīgā. Vēlāk viņš pārstāvējis arī “Liepāju” un "Spartaku", Virslīgā 69 spēles izceļoties ar trim vārtiem. Bērenfelds 2017. gadā ar "Spartaku" triumfēja Virslīgā, tajā sezonā aizvadot 12 spēles.

"Sajūtas ir lieliskas. Esam rūpīgi uzsākuši gatavoties sezonai, bet galvenais nepārcensties. Pagājušajā gadā sanāca piedzīvot traumu un operāciju, tāpēc nebija pilnvērtīga sezona. Šobrīd esmu vesels un gatavs darbam," paudis Bērenfelds, kuram, atceroties "Spartaku", pirmās atmiņā nāk UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra spēles pret "Astana". "Noteikti gribētos tādus mirkļus piedzīvot biežāk."

  +1 [+] [-]

, 2019-01-15 23:33, pirms 6 gadiem
A kas ar Valmieru un Daugavpili notiek? Valmierā tik Apiņš pienācis klāt.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-15 23:36, pirms 6 gadiem
Lukstins88 rakstīja: A kas ar Valmieru un Daugavpili notiek? Valmierā tik Apiņš pienācis klāt.
Sākumā bagātie nosmels krējumu. Pārējie pēc tam pie galda.

     [+] [-]

, 2019-01-16 07:08, pirms 6 gadiem
Kā jau rakstīju agrāk,aizgājušo vietā tiek piesaistīti ierindas futbolisti ar Latvijas pasi.Izlases vīri uz "pilsētu ar rītdienu" šobrīd neskatās.Nezin kāpēc tā?

  -1 [+] [-]

, 2019-01-16 11:00, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Kā jau rakstīju agrāk,aizgājušo vietā tiek piesaistīti ierindas futbolisti ar Latvijas pasi.Izlases vīri uz "pilsētu ar rītdienu" šobrīd neskatās.Nezin kāpēc tā?
Kapēc???Uzdod šo jautājumu Ruginam,Žuļevm,Bulvītim un Uvarenko.Viņi pateiks kapēc negrib spēlēt pie 90.gadu mafijas tipa prezidenta.Ar šiem papildinājumiem būs pat grūti pat piekto vietu izraut.Vēl it kā Kazačoks papildinās komandu.Pagaidām nav neviena jauna leģionāra un Šišhanovs arī kaut kā paklus pirms sezonas periodā,ja salīdzinam ar pagājušo sezonu.

     [+] [-]

, 2019-01-16 15:11, pirms 6 gadiem
Nu pašlaik Spartaka papildinājumi arī diezgan bēdīgi.. ar viņiem uz kaut ko augstu iespēja nav cērēt