Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kokins līdz sezonas beigām no "Ventspils" atgriežas "Daugavpilī"

Rolands Eliņš

Kokins līdz sezonas beigām no "Ventspils" atgriežas "Daugavpilī"
Kaspars Kokins (no kreisās) nomaina Aivaru Emsi spēlē ar Kazahstānu. Foto: ENDA Tour

BFC “Daugavpils” paziņojis, ka uz īres līguma pamata no “Ventspils” piesaistīts Latvijas U21 izlases uzbrucējs Kaspars Kokins.

Kaspars Kokins pievienosies “Daugavpils” komandai uz pusgadu, paliekot tās rīcībās līdz Virslīgas sezonas beigām. Kokins tieši “Daugavpils” rindās pirms trim gadiem debitēja Virslīgā, 16 gadu vecumā piedaloties septiņās spēlēs.

Šosezon Kokinam ilgāku laiku bija savainojums, kas patraucēja izcīnīt vietu “Ventspils” sastāvā, un viņš laukumā Virslīgas mačos šosezon tā arī nav devies, kamēr pagājušajā sezonā “Ventspils” rindās viņam septiņi mači un bieža vieta komandas pieteikumā, paliekot rezervē. Savus pirmos vārtus Virslīgā 19 gadus vecais spēlētājs vēl nav guvis, bet iepriekš ir izmēģinājis spēkus arī Itālijas komandā “Novara”, no kuras Latvijā atgriezās pagājušajā gadā.

“Daugavpils” ar trim zaudējumiem pēdējās četrās spēlēs noslīdējusi uz sesto vietu līgā, taču tikai par vienas uzvaras tiesu atpaliek no trešajā vietā esošās Jūrmalas “Spartaka” komandas. Abām komandām tieši šajā svētdienā paredzēts savstarpējs mačs.

“Ventspils” tikmēr ir piektajā vietā līgā.

Izmantotie resursi:
Komandas rindas papildinās Kaspars Kokins - ...

     [+] [-]

, 2019-06-14 16:11, pirms 5 gadiem
Solis karjerā augšup! BFC drīz jau spēlēs ar eiropas grandiem no Moldovas