Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kokins līdz sezonas beigām no "Ventspils" atgriežas "Daugavpilī"

Kokins līdz sezonas beigām no "Ventspils" atgriežas "Daugavpilī"
Kaspars Kokins (no kreisās) nomaina Aivaru Emsi spēlē ar Kazahstānu. Foto: ENDA Tour

BFC “Daugavpils” paziņojis, ka uz īres līguma pamata no “Ventspils” piesaistīts Latvijas U21 izlases uzbrucējs Kaspars Kokins.

Kaspars Kokins pievienosies “Daugavpils” komandai uz pusgadu, paliekot tās rīcībās līdz Virslīgas sezonas beigām. Kokins tieši “Daugavpils” rindās pirms trim gadiem debitēja Virslīgā, 16 gadu vecumā piedaloties septiņās spēlēs.

Šosezon Kokinam ilgāku laiku bija savainojums, kas patraucēja izcīnīt vietu “Ventspils” sastāvā, un viņš laukumā Virslīgas mačos šosezon tā arī nav devies, kamēr pagājušajā sezonā “Ventspils” rindās viņam septiņi mači un bieža vieta komandas pieteikumā, paliekot rezervē. Savus pirmos vārtus Virslīgā 19 gadus vecais spēlētājs vēl nav guvis, bet iepriekš ir izmēģinājis spēkus arī Itālijas komandā “Novara”, no kuras Latvijā atgriezās pagājušajā gadā.

“Daugavpils” ar trim zaudējumiem pēdējās četrās spēlēs noslīdējusi uz sesto vietu līgā, taču tikai par vienas uzvaras tiesu atpaliek no trešajā vietā esošās Jūrmalas “Spartaka” komandas. Abām komandām tieši šajā svētdienā paredzēts savstarpējs mačs.

“Ventspils” tikmēr ir piektajā vietā līgā.

Izmantotie resursi:
Komandas rindas papildinās Kaspars Kokins - ...


, 2019-06-14 16:11, pirms 5 gadiem
Solis karjerā augšup! BFC drīz jau spēlēs ar eiropas grandiem no Moldovas
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.