Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas čempionu kļuvušais Rakels pievienojas Kipras "Pafos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Latvijas čempionu kļuvušais Rakels pievienojas Kipras "Pafos"
Deniss Rakels; Foto: Jānis Līgats

26 gadus vecais uzbrucējs Deniss Rakels, kurš aizvadītajā sezonā palīdzēja "Riga" FC triumfēt Latvijas Virslīgā, pievienojies Kipras klubam "Pafos". Skaidrība par pāreju bija jau pirms vairākiem mēnešiem.

Deniss Rakels spēlēja svarīgu lomu rīdzinieku rindās, palīdzot komandai pirmo reizi kļūt par Latvijas čempioni un triumfēt arī Latvijas kausa izcīņā. Tomēr viņš "Riga" FC rindās atradās tikai īrē, jo piederēja Kipras klubam "Pafos", kurā pavadīs nākamo sezonu.

Novembra vidū pirms Nāciju līgas spēles pret Kazahstānu uzbrucējam tika uzdots jautājums par to, kurā komandā viņš spēlēs nākamgad. Rakela atbilde bija kategoriska: "Jautājumu nav: "Pafos"." Tāpat viņš norādīja, ka uz Kipru dosies decembra vidū, bet pirms tam divas nedēļas atpūtīsies no futbola. Šodien par Rakela pāreju uz "Pafos" publiski paziņoja pats Kipras klubs.

Tieši Kazahstānā Rakels beidzot guva savus pirmos vārtus Latvijas valstsvienības rindās. Viņš izcēlās 48. minūtē, no vārtu priekšas izceļoties pēc standartsituācijas. Savukārt Virslīgā Rakels laukumā devās 12 mačos, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem.

Pirms tam Rakels spēlējis vairākos Polijas klubos, ieskaitot Poznaņas "Lech" un Krakovas "Cracovia", kā arī Anglijas otrās spēcīgākās līgas vienībā "Reading", kuras labā iesita trīs vārtus.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-11 14:04, pirms 5 gadiem
Paspeles pus sezonas un bus atpakal! 😏 Latvieshiem nav ieksha,ka saka bez paut***! Bijushi mums vien paris dzeki,bet shis nav no tiem! Tads ka J.Laizans,Verpa,Pahars un vel paris kadru...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-11 18:38, pirms 5 gadiem
kas tas par čali kluba logo?? prezidents?