Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

V.Kozlovs pievienojas "Liepājai", aizstājot uz "Valmieru" pārejošo Apiņu

Andrejs Siliņš

V.Kozlovs pievienojas "Liepājai", aizstājot uz "Valmieru" pārejošo Apiņu
Vladislavs Kozlovs. Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbola čempionāta Virslīgas klubam "Liepāja", gatavojoties jaunajai sezonai, pievienojies uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, bet projām devies uzbrucējs Verners Apiņš, kurš gatavojas atgriezties dzimtajā klubā.

Liepajniekiem.lv vēstī, ka Vladislavs Kozlovs jau ilgi bijis starp kluba mērķiem, starpsezonās papildinot sastāvu, un nu beidzot to izdevies realizēt. Kozlovs pagājušajā sezonā pārstāvēja "Jelgavas" krāsas, Virslīgā 19 mačos izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un vienu piespēli komandas biedram vārtu guvumā. Pēdējo sezonu laikā uzbrucējs vairākkārt izcēlies ar vārtu guvumiem tieši pret kurzemniekiem, kas piesaistīja "Liepājas" uzmanību Rēzeknē dzimušajam uzbrucējam.

31 gadu vecais Kozlovs iepriekš pārstāvējis Jūrmalas "Spartaku", ar ko divus gadus pēc kārtas izcīnīja čempiontitulu, kā arī "Ventspili" (vēl viens tituls 2013. gadā) un vairākas sezonas - "Jelgavu". Trīskārtējais Latvijas kausa ieguvējs Kozlovs bijis arī leģionāra gaitās, 2015. gadā pārstāvot Tallinas "Infonet", Igaunijas čempionātā 27 mačos gūstot 15 vārtus.

Savukārt prom no "Liepājas" devies Verners Apiņš, par kuru interesi izrādījusi spēlētāja iepriekšējā komanda "Jelgava" un dzimtā vienība "Valmiera". 26 gadus vecais uzbrucējs liepājnieku sastāvā 22 spēlēs guva piecus vārtus un četras reizes rezultatīvi asistēja, bet vēl vienus vārtus uzbrucējs pievienoja kausa izcīņā. Liepājniekiem.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka Apiņš karjeru gatavojas turpināt "Valmieras" komandā, par kuras treneri nesen iecelts Vladimirs Babičevs.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...

  +3 [+] [-]

, 2019-01-10 14:47, pirms 5 gadiem
Apiņš gan būtu lielisks papildinājums Valmierai!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-10 15:17, pirms 5 gadiem
Saprāts ņēmis virsroku! Mercure kausā Monarha vietā uzaicinājuši Smilteni!

     [+] [-]

, 2019-01-10 22:24, pirms 5 gadiem
Kozlovs, manuprāt, ir viens no nenovērtētākajiem futbolistiem Latvijā. Individuāli spēcīgs uzbrucējs, kurš allaž pratis gūt vārtus. Cerams, ka to darīs arī Liepājas rindās. Pašam Vladislavam pāreja uz Liepāju ir solis augšup karjerā. Kas zina, varbūt rezultatīva snieguma gadījumā tiks pie iespējas atgriezties arī izlasē.

Apiņš atgriežas dzimtajā pusē. Domāju, ka pērnā sezona Liepājā Verneram nebija slikta, taču pieļauju, ka viņš vēlas vēl lielāku spēles laiku un būt līderis komandā. Savā ziņā, protams, solis atpakaļ, bet, ja izdosies veiksmīgi palīdzēt dzimtajai komandai un kļūt par tās līderi, tad tas var būt arī solis uz priekšu.