Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tarasovs un Kozlovs centīsies iekļūt čehu "Banik" sastāvā

Tarasovs un Kozlovs centīsies iekļūt čehu "Banik" sastāvā
Igors Tarasovs (FK "Ventspils")
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbola čempionvienības "Ventspils" pussargs Igors Tarasovs un uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, kurš "Ventspili" pameta vasaras beigās, izies pārbaudi Čehijas spēcīgākās līgas klubā Ostravas "Banik".

"Ventspils" pussargs Igors Tarasovs un bijušais kurzemnieku uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, kurš sezonas gaitā klubu pameta, tuvākajās dienās centīsies iekļūt Čehijas augstākās līgas kluba Ostravas "Banik" sastāvā. Tajā pašā laikā čehu kluba rindās pārbaudi izies vēl divi potenciālie viesspēlētāji no Igaunijas un Brazīlijas.

Aizvadītajā Virslīgas sezonā 25 gadus vecais Tarasovs piedalījās 21 spēlē un guva četrus vārtus, savukārt 26 gadus vecais Kozlovs 14 spēlēs divreiz ir pārspējis pretinieku vārtsargus.

Ar 15 punktiem 16 spēlēs Ostravas vienība ieņem 15.vietu Čehijas čempionātā. 16 komandu konkurencē līdervienība ir Prāgas "Sparta", kas vēl nav piedzīvojusi zaudējumu – 16 spēlēs 13 uzvaras un trīs neizšķirti. Čehijas augstākās līgas turnīrs atsāksies februāra beigās.

Izmantotie resursi:
FC Baník Ostrava

  +3 [+] [-]

, 2014-01-04 15:03, pirms 10 gadiem
Cerams izdosies

  +2 [+] [-]

, 2014-01-04 15:10, pirms 10 gadiem
Kozlovs kopš augusta nav ''Ventspils'' spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-04 15:46, pirms 10 gadiem
Kozlovs sezonas otro pusi nav spēlējis, Tarasovs pēc ārstēšanās -- par abiem grūti cerēt, ka būs pietiekami labā formā. Kaut gan komandas līmenis ir adekvāts, pietiekamā trenētības līmenī uz tādu varētu reāli mērķēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-04 16:27, pirms 10 gadiem
Piekrītu Olgai. Turnīra līmenis ir ļoti labs, bet nav lēciens pāri savām spējām. Čehu klubi Virslīgai sākuši pievērst lielāku uzmanību pēc Skonto spēlēm Eiropas Līgā pret Slovan. Rode uz Teplici, tagad vēl Kozlovs un Tarasovs mēģinās Gambrinus līgā iekāroties.

Ticu, ka Tarasovs savu lietderību spētu apliecināt. Augumā ražens pussargs, pret kuru gaisa divcīņās citiem ir reālas problēmas. Kozlovs? Grūti pateikt, jo FKV rindās vairs nebija tas Kozlovs, ko redzējām Jelgavā. Kādā formā ir kopš pametis Ventspili, to neviens nezina. Pāreja uz Čehiju noteikti abus atkal pietuvinātu izlasei. Kozlovam jāpateicas, ka 2012. gadā atveda mums Baltijas kausu ar izšķirošo pendeli pret somiem. Veiksmi

  +3 [+] [-]

, 2014-01-04 19:36, pirms 10 gadiem
Jāpiekrīt Reikonam,Kozlovs Ventspilī nespēja neko parādīt,ļoti šaubos,ka tas izdosies vēl spēcīgākā līgā.Tarasova spēle man vismaz Ventspilī patika,meniska trauma gan sezonas beigas sabojāja,tomēr domāju ,ka viņam varētu būt cerības tur aizķerties.Tiesa tādas lietas prognozēt ir pavisam grūti,jo visādi faktori var spēlēt lomu.Lai puikām veicas!