Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors otro nedēļu pēc kārtas atzīts par Ekstraklases labāko vārtsargu

Šteinbors otro nedēļu pēc kārtas atzīts par Ekstraklases labāko vārtsargu
Pāvels Šteinbors
Foto: widzew.pl

Otro nedēļu pēc kārtas par Polijas Ekstraklases labāko vārtsargu tika atzīts Latvijas futbolists Pāvels Šteinbors. Viņa pārstāvētais klubs Zabžes "Gornik" aizvakar cīnījās neizšķirti ar Gdaņskas "Lechia" (2:2).

29 gadus vecais Pāvels Šteinbors svētdien palīdzēja "Gornik" tikt pie punkta spēlē ar Gdaņskas "Lechia" (2:2). Lai gan komanda ielaida divus vārtus, Šteinbors pie tā nebija vainojams, kam apliecinājums ir arī tikšana kārtas simboliskajā izlasē.

Šteinbors bija vienīgais savas komandas pārstāvis 10. kārtas simboliskajā vienpadsmitniekā. "Gornik" futbolists tika atzīts par labāko vārtsargu otro nedēļu pēc kārtas.

"Gornik" ar 18 punktiem 10 spēlēs ieņem ceturto vietu 16 komandu konkurencē, no līdervienības "Legia" atpaliekot divus punktus. Šteinbors sargāja Zabžes komandas vārtus visos 10 mačos.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

 +11 [+] [-]

, 2014-09-30 18:42, pirms 9 gadiem
Prieks, bet nu vajag gan iespēlēt viņu Koļinko vietā izlasē, jo, lai gan Koļinko šobrīd ir formā, bet diži ilgi vairs nespēlēs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-01 16:19, pirms 9 gadiem
Gaskoins rakstīja: Tieši viņu vajadzēja pret Armēniju likt vārtos, lai debija nesanāktu atlases ciklā. Mazāka spriedze un tā...
Pahars Šteinboram bija teicis, ka nākotnes spēles būs viņa rokās. Tas visticamāk nozīmē, ka šajā kvalifikācijas ciklā spēles laiku vēl dalīs Koļinko ar Vaņinu. Koļinko nākamgad aprit 40, bet, piedod man, ja viņš ir tādā formā kā visās pēdējās spēles, ko izlasē aizvadījis, tad, lai spēlē kaut vai līdz 50 - nav, kur piesieties.