Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Doroševs pievienojas Azerbaidžānas spēcīgākajam klubam "Neftchi"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Doroševs pievienojas Azerbaidžānas spēcīgākajam klubam "Neftchi"
Pāvels Doroševs
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Līdzšinējais "Liepājas metalurga" vārtsargs Pāvels Doroševs pievienojies Azerbaidžānas pēdējo trīs gadu čempionei Baku "Neftchi"

Kā paziņojusi Baku "Neftchi" mājas lapa neftchipfk.com, līgums ar Pāvelu Doroševu parakstīts uz vienu gadu, un 32 gadus vecais vārtsargs jau pievienojies komandas treniņnometnei Austrijā. Doroševs arī agrāk spēlējis Azerbaidžānā, no 2009. līdz 2012. gadam pārstāvot "Gabala". 2012. gada vasarā Doroševs atgriezās Latvijā, pievienojoties "Liepājas metalurgam" un arī šajā sezonā visās Virslīgas 11 spēlēs sargāja liepājnieku vārtus. Tāpat Doroševs palīdzēja "metalurgiem" iekļūt Latvijas kausa izcīņas finālā un izcīnīt Eiropas līgas ceļazīmi. Tomēr viņš spēlēs nevis Eiropas līgā, bet gan Čempionu līgā.

Baku "Neftchi" Azerbaidžānas čempionātā triumfējusi astoņas reizes, turklāt izcīnījusi zeltu pēdējās trīs sezonās. "Neftchi" 2011./12. gada sezonā Čempionu līgā piekāpās Horvātijas čempionei "Dinamo" (0:3, 0:0), bet pagājušajā sezonā pārspēja Gruzijas čempioni "Zestafoni" (3:0, 2:2), pēcāk piekāpjoties Izraēlas čempionei "Ironi Kiryat Shmona" (0:4, 2:2).

Pārceļoties uz Eiropas līgu, "Neftchi" pagājušajā sezonā pārrakstīja Azerbaidžānas klubu futbola vēsturi, pārvarot "play-off" kārtu (1:1, 3:1 pret Kipras APOEL), tādējādi kvalificējoties grupu turnīram - tur gan sešās spēlēs trīs neizšķirti un trīs zaudējumi grupā ar Milānas "Inter", Kazaņas "Rubin" un Belgradas "Partizan". Spilgtā atmiņā ir "Neftchi" varonīgais 2:2 izbraukumā Milānā pret "Inter". Šogad "Neftchi" Čempionu līgu sāks ar dueli kvalifikācijas turnīra 2. kārtā (reizē ar Daugavpils "Daugavu") pret Albānijas čempioni "Skënderbeu Korçë". Tiesa, svarīgi piebilst, ka pēdējās divās sezonās "Neftchi" pamatvārtsargs bija 28 gadus vecais serbs Saša Stamenkovičs, kurš joprojām ir ar komandu.

Cits vārtsargs vārdā Pāvels, proti, Pāvels Šteinbors ir tuvu, lai karjeru turpinātu Polijas Ekstraklases klubā Zabžes "Gornik", kas pērn ieņēma 5. vietu, paliekot uzreiz aiz Eirokausu strīpas. Šteinbors, kurš pagājušo sezonu pavadīja DĀR "Golden Arrows", sevi lieliski pierādījis "Gornik" treniņos un pārbaudes mačos, un komandas treneris paziņojis, ka latviešu vārtsargam tiks piedāvāts līgums. Cits jautājums, vai abas puses vienosies.

  +6 [+] [-]

, 2013-07-01 22:59, pirms 11 gadiem
Pāveli pagaidām diezgan ejoša prece

  +4 [+] [-]

, 2013-07-01 23:21, pirms 11 gadiem
anjo rakstīja: Pāveli pagaidām diezgan ejoša prece
Droši vien valsts izlasē pavadītais laiks deva šo iespēju ..............
Tātad redzam cik liela nozīme izlasei!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-01 23:23, pirms 11 gadiem
Nu Lm ir pakaļā ar varotcikiem. Un vēl pirms eiro kausiem. Nedomāju ka ar jaunais izvilks visu.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-01 23:24, pirms 11 gadiem
Galvenais lai uzkrāj papildus pieredzi, ko pēcāk likt lietā, stājoties Latvijas izlases vārtos. Bet kas notiks ar liepājnieku vārtiem? Nav kādas baumas dzirdētas? Divi debitanti palikuši. 93. un 94. gadi. Šaubos, ka būtu prāta darbs viņus tā brutāli iemest braucošā vilcienā un Eirokausos jau arī vēl jāspēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-07-01 23:58, pirms 11 gadiem
Solis uz priekšu tas noteikti ir šajā situācijā, tikai tagad jācer, ka izkonkurēs to serbu, jo soliņu sildīt gan nebūtu vērts. Labs līmenis komandai + vēl iespēja spēlēt Čempionu līgā. Noteikti spēle pret Turciju izlases rindās deva savu artavu. Cerēsim, ka arī iepriekšējam LM pamatvārtsargam izdosies Polijā palikt. Pieredze DĀR Šteinboram varbūt nebija tā veiksmīgākā, cerēsim, ka Polijā ies daudz labāk.

Varažinskim tagad liela iespēja un reizē liela atbildība. Cerēsim, ka tiks galā un aizsargi palīdzēs. Anglijas futbola skola Plimutā ir izieta - šī pieredze arī lieti noderēs. Nav jau tik traki Liepājai ar vārtsargiem - vēl Potapenko un Vīksna ir, ko rezervē turēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-07-02 01:49, pirms 11 gadiem
raekwon rakstīja: Galvenais lai uzkrāj papildus pieredzi, ko pēcāk likt lietā, stājoties Latvijas izlases vārtos. Bet kas notiks ar liepājnieku vārtiem? Nav kādas baumas dzirdētas? Divi debitanti palikuši. 93. un 94. gadi. Šaubos, ka būtu prāta darbs viņus tā brutāli iemest braucošā vilcienā un Eirokausos jau arī vēl jāspēlē.
vinjam ir 32 gadi..kada vel tur pieredze? paies gads- nomarinees
- znacit izlidos ari no latvijas izlases aprites
un viss..lieta beigta

  +2 [+] [-]

, 2013-07-02 05:33, pirms 11 gadiem
Rietumu_Fronte rakstīja: vinjam ir 32 gadi..kada vel tur pieredze? paies gads- nomarinees
- znacit izlidos ari no latvijas izlases aprites
un viss..lieta beigta
Tieši tā!Uzkrās pieredzi sildot rezervistu soliņu
Paliks vien atkal par tādu pašu caurumu kāds atnāca uz LM!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-02 07:28, pirms 11 gadiem
Viņam jau šajos gados vairāk jādomā par savu labklājību un tādejādi nav obligāti būt Ņeftči pamatvārtsargam.Būs būs,nebūs nebūs.Toties aldziņa noteikti daudz lielāka,nekā LM var šobrīd piedāvāt un varbūt pēc kāda laiciņa vēl apgrieztu.Liepājā šobrīd ir brīdis,kad var pie vārda tikt jaunie spēlētāji,kuriem vēl labie kontrakti jānopelna.Tāda šobrīd šķiet realitāte.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 07:56, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Viņam jau šajos gados vairāk jādomā par savu labklājību un tādejādi nav obligāti būt Ņeftči pamatvārtsargam.Būs būs,nebūs nebūs.Toties aldziņa noteikti daudz lielāka,nekā LM var šobrīd piedāvāt un varbūt pēc kāda laiciņa vēl apgrieztu.Liepājā šobrīd ir brīdis,kad var pie vārda tikt jaunie spēlētāji,kuriem vēl labie kontrakti jānopelna.Tāda šobrīd šķiet realitāte.
Protams!Tāpēc viņa izvēli nedrīkst nosodīt!LM viņam bija labs atspēriena punkts,gan meistarību uzlaboja,pieslīpēja,gan izlasē uzspēlēja, gan atgriezās tur no kurienes atnāca uz Liepāju(uz azeriem),tiesa jau uz nopietnāku klubu!
Jānovēl tikais veiksme!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 08:50, pirms 11 gadiem
Bildē gan izskatās pēc veca, plikpauraina pensionāra..

     [+] [-]

, 2013-07-02 12:25, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja:
Piedod, ka nāksies apgāzt tavu mītu, bet Doroševs par izlases spēlētāju nekļuva Liepājas metalurgā. Viņu uz izlasi regulāri sauc jau kopš 2011.gada septembra spēlēm. Tātad gandrīz gadu pirms pārejas uz Liepājas metalurgu.

Izlases kandidātu pulku papildina Doroševs

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 12:28, pirms 11 gadiem
TĀKĀ būtu prieks kaviņš dabūs vēl sevi parādīt EIROPAI!!!KAS ta par līgu MLB ko tik cītīgi reklamē SC.

     [+] [-]

, 2013-07-02 12:44, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Piedod, ka nāksies apgāzt tavu mītu, bet Doroševs par izlases spēlētāju nekļuva Liepājas metalurgā. Viņu uz izlasi regulāri sauc jau kopš 2011.gada septembra spēlēm. Tātad gandrīz gadu pirms pārejas uz Liepājas metalurgu.

http://sportacentrs.com/futbols/latvijas_izlase/26082011-izlases_kandidatu_pulku_papildina_dorosev
Nedomāju ka no spēlēm LM šis tiktu azeru spēcīgākajā klubā,tomēr uz pārbaudes mačiem šis bija kā N1 vārtsargs izlases rindās,gan jau tur slēpjas šī pārejas iespējamība!Un uz šo brīdi šis ir labā formā!
--------------------
Kas manā komentā nebija saprotams?

Andris5, 2013-07-01 23:21, vakar
Droši vien valsts izlasē pavadītais laiks deva šo iespēju ..............
Tātad redzam cik liela nozīme izlasei!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 12:52, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja:
Par to jau arī ir runa [[ka uz Nefči tika izlases dēļ]] un par to, ka Doroševs bija izlases vārtsargs vēl pirms pāriešanas uz Liepāju. Nevis, ka par tādu kļuva tieši Liepājā. Jau esi aizmirsis savu apgalvojumu pirms trim dienām?

Andris5, 2013-06-29 18:44, pirms 3 dienām
Doroševs atnāca no azeriem kārtīgs caurums,LM uztrenējās līdz valsts izlases līmeņa vārtsargam,aizies uz azeriem atkal pazudīs!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 12:59, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Par to jau arī ir runa [[ka uz Nefči tika izlases dēļ]] un par to, ka Doroševs bija izlases vārtsargs vēl pirms pāriešanas uz Liepāju. Nevis, ka par tādu kļuva tieši Liepājā. Jau esi aizmirsis savu apgalvojumu pirms trim dienām?

Andris5, 2013-06-29 18:44, pirms 3 dienām
Doroševs atnāca no azeriem kārtīgs caurums,LM uztrenējās līdz valsts izlases līmeņa vārtsargam,aizies uz azeriem atkal pazudīs!
Tas ka viņš bija sastāvā ,un pārbaudes mačā pret Poliju 2012 bija spēlējis,tas nenozīmē ka šis bija kondīcijā!Tādu kādu viņu LM paņēma azeru spēcīgākam klubam nekādā gadījumā nebūtu vajadzīgs(gan jau tāpēc viņš ieradās komandā kur nebija vārtsargs,jo Šteinbors pameta klubu)!Uztrenējās vinš Liepājā,līdz tam līmenim kas nepieciešams diezgan spēcīgam klubam!Par to jau es rakstīju!Kas atkal nav saprotams?
Kad šis ieradās Liepājā visas bumbas laida iekšā no vārtu priekšas,nekontrolēja pat savu vārtsargu laukumu,tagad tu viņam tā vienkārši neiesitīsi!Vienīgais no distances šis labi gadu atpakaļ ķēra!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 13:05, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Tas ka viņš bija sastāvā ,un pārbaudes mačā pret Poliju 2012 bija spēlējis,tas nenozīmē ka šis bija kondīcijā!Tādu kādu viņu LM paņēma azeru spēcīgākam klubam nekādā gadījumā nebūtu vajadzīgs(gan jau tāpēc viņš ieradās komandā kur nebija vārtsargs,jo Šteinbors pameta klubu)!Uztrenējās vinš Liepājā,līdz tam līmenim kas nepieciešams diezgan spēcīgam klubam!Par to jau es rakstīju!Kas atkal nav saprotams?
Kad šis ieradās Liepājā visas bumbas laida iekšā no vārtu priekšas,nekontrolēja pat savu vārtsargu laukumu,tagad tu viņam tā vienkārši neiesitīsi!Vienīgais no distances šis labi gadu atpakaļ ķēra!
Man tev ir jautājums - tu lasīt vispār proti? Kāda Polija? Atkārtoju - Doroševs izlasē bija jau kopš 2011.gada septembra spēlēm! Vai tu vēlies apgalvot, ka viņš tos 10 mēnešus pirms Liepājas perioda bija izlasē, bet nebija tās līmeņa vārtsargs? Jeb, kā tev patīk teikt, komandā ņēma par blatu?

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 13:17, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Droši vien valsts izlasē pavadītais laiks deva šo iespēju ..............
Tātad redzam cik liela nozīme izlasei!
Pirms LM azeros diez gan labi spēlēja. Diez vai viņu paņēma izlases dēļ.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 13:22, pirms 11 gadiem
Piebilde iepriekšējam komentāram - lasīt neprotu tomēr es pats Neievēroju pirmo teikuma daļu, tā kā to atsaucu un atvainojos. Bet mana komentāra beigas paliek spēkā - tu uzskati, ka Doroševu izlasē desmit mēnešus ņēma blata dēļ?

Atkārtošos. Šobrīd absolūti nav runas par pāreju uz Nefči, bet par tavu apgalvojumu, ka Doroševs par izlases līmeņa vārtsargu kļuva tieši Liepājā. Ja tu pieturies pie šī apgalvojuma, tad sanāk, ka tos desmit mēnešus, kad viņu sauca uz izlasi, viņš nebija izlases līmeņa vārtsargs.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 13:28, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Man tev ir jautājums - tu lasīt vispār proti? Kāda Polija? Atkārtoju - Doroševs izlasē bija jau kopš 2011.gada septembra spēlēm! Vai tu vēlies apgalvot, ka viņš tos 10 mēnešus pirms Liepājas perioda bija izlasē, bet nebija tās līmeņa vārtsargs? Jeb, kā tev patīk teikt, komandā ņēma par blatu?
Kāpēc satraukums?Pretargumenti?
Uz soliņa sildītājiem neviens neskatīsies,bet izlasē pirmo maču aizvadīja pret Poliju(2012)!Īsi pirms pievienošanās LM ,tai laikā šis bija diezgan nedrošs vārtsargs!Kāds nekam un nekur nav vajadzīgs(nopietniem klubiem),Bet LM droša 1 vārtsarga vieta(diezgan negaidīti ieradās),tādā veidā pilna spēļu prakse un viss notiek,čalim nu ir līmenis kas tik tiešām atbilst valsts izlases vārtsarga līmenim un tāds jau var iekārtoties nopietnā klubā,paldies viņam par pavadīto laiku LM,kaut man negribējās lai pamestu klubu,bet jebkurš grib dzīvot,tāpēc nenosodu šādu rīcību!
Nedomāju ka šis izēdīs serbu!Bet nu ja sanāk?Tad jau būtu ideāli!
---------------------------------
Bet atkārtoju savus komentus:

Andris5, 2013-07-01 23:21, vakar
Droši vien valsts izlasē pavadītais laiks deva šo iespēju ..............
Tātad redzam cik liela nozīme izlasei!


Andris5, 2013-06-29 18:44, pirms 3 dienām
Doroševs atnāca no azeriem kārtīgs caurums,LM uztrenējās līdz valsts izlases līmeņa vārtsargam,aizies uz azeriem atkal pazudīs!


p.s. neizdevās, tad sāci peldēt un mani raut līdzi?
Tieši tā dēļ ar tevīm diskutēt nav vēlams,jo ik reizi centies bīdīties nost no sākotnējā mana komenta!Es rakstu ka šis limenis tika sasniegts Liepājā,un ir arī jāspēlē,lai Tevi ievērotu,soliņus vari sildīt līdz pensijai,un neviens uz tevīm neskatīsies.

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 13:39, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Pirms LM azeros diez gan labi spēlēja. Diez vai viņu paņēma izlases dēļ.
Nu ko tu te gailēn lēkā?Tev nav neviens mācījis,ja divi sarunājas tad nav pieklājīgi līst un jaukties citu cilvēku diskusijā!
-----------------
Šogad laikam DD vārtsargu arī uzaicināja
Tas tā kādus mūsu izlasēs iefiltrē vārtsargus!

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 13:39, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja:
1) Jautāšu trešo reizi. Ja tos desmit mēnešus Pāvels neatbilda izlases līmenim, tātad viņu izlasē ņēma par blatu?

2) Uz soliņa sildītājiem neviens neskatīsies,bet izlasē pirmo maču aizvadīja pret Poliju(2012)

Pāvela statuss izlasē nav mainījies. Kā viņš bija otrais vārtsargs 201.gada septembrī, tā tāds ir joprojām. Domā, ka Nefči viņu pamanīja izlases spēlēs, kurās Vaņina prombūtnē salaida sešus golus? Un nebija viņu redzējuši, kad viņš spēlēja Gabalā?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 13:59, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: 1) Jautāšu trešo reizi. Ja tos desmit mēnešus Pāvels neatbilda izlases līmenim, tātad viņu izlasē ņēma par blatu?

2) Uz soliņa sildītājiem neviens neskatīsies,bet izlasē pirmo maču aizvadīja pret Poliju(2012)

Pāvela statuss izlasē nav mainījies. Kā viņš bija otrais vārtsargs 201.gada septembrī, tā tāds ir joprojām. Domā, ka Nefči viņu pamanīja izlases spēlēs, kurās Vaņina prombūtnē salaida sešus golus? Un nebija viņu redzējuši, kad viņš spēlēja Gabalā?
Ej atziesti!Netaisos šeit bezjēdzīgi diskutēt,sākotnējais jautajums paliek spēkā un tas ir izrunāts!Pēc gabalas un pēc LM, tie ir divi dažādi Doroševi!Un tur ir arī atbilde kāpēc viņu tieši tagad ņem,un izlasē viņš podus negāza bet gan laukuma spēletāji!Varbūt iepriekš šis ir bijis Nefci redzeslokā,tas man nav zināms!Bet skaidrs kāpēc tieši šobrīd viņu ņem,un par to es jau rakstīju!
Meklē citu diskusijas biedru,ja ir garlaicīgi!Kā redzi man visur ir atbildes,un varu jebkuru savu komentu aizstāvēt,un tev grūti to pieņemt!Visu gaišu!
-------
p.s. ceru ka šoreiz rupji nelamāsies kā citas reizes,kad es pārtraucu bezjēdzīgo diskusiju!

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 14:09, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Ej atziesti!Netaisos šeit bezjēdzīgi diskutēt,sākotnējais jautajums paliek spēkā un tas ir izrunāts!Pēc gabalas un pēc LM, tie ir divi dažādi Doroševi!Un tur ir arī atbilde kāpēc viņu tieši tagad ņem,un izlasē viņš podus negāza bet gan laukuma spēletāji!Varbūt iepriekš šis ir bijis Nefci redzeslokā,tas man nav zināms!Bet skaidrs kāpēc tieši šobrīd viņu ņem,un par to es jau rakstīju!
Meklē citu diskusijas biedru,ja ir garlaicīgi!Kā redzi man visur ir atbildes,un varu jebkuru savu komentu aizstāvēt,un tev grūti to pieņemt!Visu gaišu!
-------
p.s. ceru ka šoreiz rupji nelamāsies kā citas reizes,kad es pārtraucu bezjēdzīgo diskusiju!
Man patīk tava diskutēšanas taktika. Rakstīt garus komentārus ne par tēmu un pēc tam lepni paziņot, ka atbildi uz visiem jautājumiem. Tajā pašā laikā tu neatbildi uz tiem, kurus tev patiesi uzdod.

Skaidroju vēlreiz. Neapstrīdu to, ka Doroševs Liepājā ir progresējis. Runa ir par to, ka viņš bija izlases līmeņa vārtsargs jau desmit mēnešus pirms pārejas uz Liepāju. Kamēr tu tiešā tekstā apgalvoji, ka viņš par tādu kļuva Liepājā. Tādā gadījumā ir tikai divi varianti. Vai nu viņu izlasē, tavuprāt, ņēma par blatu, vai arī tavā apgalvojumā ir pretruna.

Tāpēc arī vēlos uzzināt tavu pozīciju - tavuprāt, Pāvelu ņēma par blatu? Ja atbildēsi apstiprinoši, tad tava pozīcija ir skaidrs un diskusija būs beigusies. Tikai tu jau vairākas reizes esi izvairījies no atbildes.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 14:50, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Man patīk tava diskutēšanas taktika. Rakstīt garus komentārus ne par tēmu un pēc tam lepni paziņot, ka atbildi uz visiem jautājumiem. Tajā pašā laikā tu neatbildi uz tiem, kurus tev patiesi uzdod.

Skaidroju vēlreiz. Neapstrīdu to, ka Doroševs Liepājā ir progresējis. Runa ir par to, ka viņš bija izlases līmeņa vārtsargs jau desmit mēnešus pirms pārejas uz Liepāju. Kamēr tu tiešā tekstā apgalvoji, ka viņš par tādu kļuva Liepājā. Tādā gadījumā ir tikai divi varianti. Vai nu viņu izlasē, tavuprāt, ņēma par blatu, vai arī tavā apgalvojumā ir pretruna.

Tāpēc arī vēlos uzzināt tavu pozīciju - tavuprāt, Pāvelu ņēma par blatu? Ja atbildēsi apstiprinoši, tad tava pozīcija ir skaidrs un diskusija būs beigusies. Tikai tu jau vairākas reizes esi izvairījies no atbildes.
Andris5, 2013-07-01 23:21, vakar
Droši vien valsts izlasē pavadītais laiks deva šo iespēju ..............
Tātad redzam cik liela nozīme izlasei!
------------------
Mans koments!sākam no gala!

--------------------
Ko es šais dienās sakarā ar Doroševu rakstīju? :
Tas ka gadu laikā kuru pavadīja Liepājā viņa meistarība nu atbilst citam limenim(pat var aizstāt vaņinu izlasē)!Mani neinteresē kāpēc pēc gabalas šis bija tik slikts,kā tur gāja,kā gāja 2011 gadā,es tos jautajumus nebiju aizskāris(tātad man nav jāpamato),bet gan uzrakstīju divu rindu komentu,augstāk! ko tu te gribi akli uzsakt tas mani jau neinteresē!Blats, neblats-ne pie manīm ar šiem jautājumiem griezies!Kā jau rakstīju LM tai brīdī bija bez vārtsarga!To ko tu gribi zināt es šos jautājumus neaizskāru,un netaisos dot atbildes!
---------------------
suvass, 14:09, pirms 20 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Man patīk tava diskutēšanas taktika. Rakstīt garus komentārus ne par tēmu un pēc tam lepni paziņot, ka atbildi uz visiem jautājumiem. Tajā pašā laikā tu neatbildi uz tiem, kurus tev patiesi uzdod.

p.s.
Es atbildu par savu komentu(argumentēju,pamatoju),bet nevis uz jebkuriem jautājumiem kurus man uzdod!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 14:51, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Nu ko tu te gailēn lēkā?Tev nav neviens mācījis,ja divi sarunājas tad nav pieklājīgi līst un jaukties citu cilvēku diskusijā!
-----------------
Šogad laikam DD vārtsargu arī uzaicināja
Tas tā kādus mūsu izlasēs iefiltrē vārtsargus!
Ar tevi viss ir kārtībā? Izteicu savu viedokli , atbildot uz tavu komentāru!

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 17:53, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja:
Pretrunas, pretrunas...

1) Andris5, 14:50, pirms 3 stundām
Es atbildu par savu komentu(argumentēju,pamatoju),bet nevis uz jebkuriem jautājumiem kurus man uzdod!

Tev uzdotais jautājums (vai Pāvelu izlasē ņēma par blatu) tieši ir par tavu komentāru, kurā tu apgalvo, ka Pāvels par izlases līmeņa vārtsargu izauga Liepājā un ka tos desmit mēnešus viņš nebija izlases līmeņa vārtsargs. Ja jau viņa līmenis izlasei neatbilda, tad kādēļ viņu sauca uz izlasi? Tu saki, ka savus komentārus argumentē un pamato. Taču patiesībā tu pamato tos komentārus, par kuriem nemaz nav runa.

2) Andris5, 13:59, pirms 4 stundām
sākotnējais jautajums paliek spēkā un tas ir izrunāts

Kurā vietā tu esi izrunājis vai atbildējis uz uzdoto jautājumu (proti, vai Pāvelu izlasē ņēma par blatu)?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 18:54, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Pretrunas, pretrunas...

1) Andris5, 14:50, pirms 3 stundām
Es atbildu par savu komentu(argumentēju,pamatoju),bet nevis uz jebkuriem jautājumiem kurus man uzdod!

Tev uzdotais jautājums (vai Pāvelu izlasē ņēma par blatu) tieši ir par tavu komentāru, kurā tu apgalvo, ka Pāvels par izlases līmeņa vārtsargu izauga Liepājā un ka tos desmit mēnešus viņš nebija izlases līmeņa vārtsargs. Ja jau viņa līmenis izlasei neatbilda, tad kādēļ viņu sauca uz izlasi? Tu saki, ka savus komentārus argumentē un pamato. Taču patiesībā tu pamato tos komentārus, par kuriem nemaz nav runa.

2) Andris5, 13:59, pirms 4 stundām
sākotnējais jautajums paliek spēkā un tas ir izrunāts

Kurā vietā tu esi izrunājis vai atbildējis uz uzdoto jautājumu (proti, vai Pāvelu izlasē ņēma par blatu)?
ko tu gribi panākt?Nevari nomierināties sagremot sakāvi???

tu neesi nekāds prokurors,kurš uzdod jautājumus,un kam būtu jāatbild,bet es neesmu nekāds maksas izziņu birojs kam būtu jāatbild uz jautājumiem!
Un pie tā arī paliekam!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 18:59, pirms 11 gadiem
12:59 ir viena atbilde:kur es rakstīju kļuva nevis izauga(kā te man sāci piedēvēt)!šķirba ir starp šiem vārdiem!(lasīt augstāk,šeit iemetu kopiju),kā arī tika minēts uztrenējās!!!
----------------
Andris5, 12:59, pirms 6 stundām

suvass rakstīja: Par to jau arī ir runa [[ka uz Nefči tika izlases dēļ]] un par to, ka Doroševs bija izlases vārtsargs vēl pirms pāriešanas uz Liepāju. Nevis, ka par tādu kļuva tieši Liepājā. Jau esi aizmirsis savu apgalvojumu pirms trim dienām?

Andris5, 2013-06-29 18:44, pirms 3 dienām
Doroševs atnāca no azeriem kārtīgs caurums,LM uztrenējās līdz valsts izlases līmeņa vārtsargam,aizies uz azeriem atkal pazudīs!

Tas ka viņš bija sastāvā ,un pārbaudes mačā pret Poliju 2012 bija spēlējis,tas nenozīmē ka šis bija kondīcijā!Tādu kādu viņu LM paņēma azeru spēcīgākam klubam nekādā gadījumā nebūtu vajadzīgs(gan jau tāpēc viņš ieradās komandā kur nebija vārtsargs,jo Šteinbors pameta klubu)!Uztrenējās vinš Liepājā,līdz tam līmenim kas nepieciešams diezgan spēcīgam klubam!Par to jau es rakstīju!Kas atkal nav saprotams?
Kad šis ieradās Liepājā visas bumbas laida iekšā no vārtu priekšas,nekontrolēja pat savu vārtsargu laukumu,tagad tu viņam tā vienkārši neiesitīsi!Vienīgais no distances šis labi gadu atpakaļ ķēra!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-02 19:05, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Tev uzdotais jautājums (vai Pāvelu izlasē ņēma par blatu) tieši ir par tavu komentāru, kurā tu apgalvo,ka Pāvels par izlases līmeņa vārtsargu izauga Liepājā un ka tos desmit mēnešus viņš nebija izlases līmeņa vārtsargs.
Andris5, 2013-06-29 18:44, pirms 3 dienām
Doroševs atnāca no azeriem kārtīgs caurums,LM uztrenējās līdz valsts izlases līmeņa vārtsargam,

Andris5, 12:59, pirms 6 stundām
Tas ka viņš bija sastāvā ,un pārbaudes mačā pret Poliju 2012 bija spēlējis,tas nenozīmē ka šis bija kondīcijā!Tādu kādu viņu LM paņēma azeru spēcīgākam klubam nekādā gadījumā nebūtu vajadzīgs(gan jau tāpēc viņš ieradās komandā kur nebija vārtsargs,jo Šteinbors pameta klubu)!Uztrenējās vinš Liepājā,
--------------------------
tik tiešām pretrunas pretrunas bet tavā rakstītā!

  -2 [+] [-]

, 2013-07-02 19:18, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja:
1) ko tu gribi panākt?Nevari nomierināties sagremot sakāvi???

Par kādu tu sakāvi runā? Es tev piecas reizes esmu uzdevis vienu konkrētu jautājumu, bet tu dari pilnīgi visu, izņemot atbildi uz to. Protams, esi pelnījis medaļu par to, ka centies un raksti, tikai kāda no tā ir jēga, ja es tev prasu par meitu, bet tu man atbildi par māti?

2) tu neesi nekāds prokurors,kurš uzdod jautājumus,un kam būtu jāatbild,bet es neesmu nekāds maksas izziņu birojs kam būtu jāatbild uz jautājumiem!

Protams, ka tev nav jāatbild, ja nevēlies. Tikai tā vietā, lai teiktu, ka nevēlies uz to atbildēt, tu vienā no komentāriem lepni paziņo, ka esi atbildējis uz visu. Kurā vietā?

3) tik tiešām pretrunas pretrunas bet tavā rakstītā!

Esi tik labs un nocitē tās pretrunas.

Starp citu, tā arī joprojām neesi atbildējis, kādēļ Doroševs bija izlasē no 2011.gada septembrim līdz 2012.gada jūnijam, ja neatbilda izlases līmenim.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-02 20:03, pirms 11 gadiem
suvass aizej iedzeri olu liķieri,nomierini nervus!
Jau tava uzvedība liecina ka neesi šoreiz dabūjis(to ko vēlies)....
Savus komentus pilnībā biju pamatojis,ja līdz tevīm nav aizgājis,tad neko...........
--------------
uz tiem jautājumiem jau šeit ir diskutēts(runa par pēdējo tavu komentu) ,tā kā nemalsim vairāk jau samalto!
Olu liķieris līdzēs,tici man!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-02 20:23, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: suvass aizej iedzeri olu liķieri,nomierini nervus!
Jau tava uzvedība liecina ka neesi šoreiz dabūjis(to ko vēlies)....
Savus komentus pilnībā biju pamatojis,ja līdz tevīm nav aizgājis,tad neko...........
--------------
uz tiem jautājumiem jau šeit ir diskutēts(runa par pēdējo tavu komentu) ,tā kā nemalsim vairāk jau samalto!
Olu liķieris līdzēs,tici man!
Neatbildēji arī ar sesto reizi.