Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jaunā Virslīgas Web lapa!

Domāju, ka visi pašmāju futbola fani jau sen ir ievērojuši - Virslīgai...khe khem, atvainojos smscredit.lv Virslīgai ir jauna web lapa. Uzskatu, ka progress ir veikts, bet joprojām ir diezgan daudz nepilnību. Par tām tad arī turpmākajās raksta rindās.

Komandu profili. Šī tad man pašam laikam ir vislielākā sāpe. Pašreiz uzspiežot uz kluba logo mums atveras attiecīgās komandas profils. Ir komandas bilde un tāda, kā tabuliņa ar direktoriem, treneriem ārstiem, menedžeriem, kā arī saite uz kluba oficiālo mājaslapu un komandas sastāvs. Es ieteiktu izveidot vairākas sadaļas, jo, kuram gan interesē kluba finanšu direktora vārds?. Piemēram atverot kluba profilu parādītos tāds, kā pārskats. Kluba bildes slaidšovā (komanda, stadions, apbalvošanas), blakus trenera vārds uzvārds, stadiona nosaukums, nākamā spēle. Paritinot uz leju - pēdējo piecu spēļu rezultāti, nākamās 5 spēles, situācija tabulā, kluba formastērpu priekšstatījums. Un būtu ideāli ja arī turpat pie pārskata sadaļas būtu sociālo tīklu plūsmas.

Nākamā sadaļa - komanda. Vienkārša tabula - spēlētāja vārds, uzvārds, pozīcija, dzimtā valsts, klubā aizvadīto spēļu skaits, vārtu skaits un nopelnīto kartīšu skaits.

Nākamā sadaļa - Statistika. Gan jau visi, kuri šo lasa ir dzirdējuši par Instat spēļu centru. Tad nu lūk, statistikas no spēļu centra varētu smuki ar diagrammu un tabulu palīdzību attēlot kluba statistikas sadaļā.

Nākamā sadaļa - Stadions. Pāris attēli slaidšovā zemāk, galvenie dati (ietilpība, kad celts, izmēri, adrese, kontaktinformācija), kā arī būtu svarīgi iekļaut karti.

Nākamā sadaļa - Atribūtika. Kluba pieejamās atribūtikas attēli un cenas.

Nākamā sadaļa - kluba vadība. Šī tad arī ir pēdējā un šķietami visneinteresantākā sadaļa kluba profilā, bet noteikti nepieciešama. Šeit noteikti jāiekļauj kluba kontaktinformācija.

Redz, cik daudz var ietilpināt viena kluba profilā ierastā attēla, kluba darboņu, un sastāva vietā...
Vēl piesiešos, ka nav atsevišķas sadaļas ''Intervijas". Būtu jauki, ja būtu atsevišķa spēlētāju bāze ar informāciju par katru spēlētāju - ( sīka un detalizēta statistika). Iztrūkst vēl ''Fanu zona'', tur tad arī būtu jāliek visi šie konkursi, prognožu spēles u.c

Tās laikam būtu galvenās lietas, kuras būtu jāuzlabo, lai lapas apmeklētājs vēl kādreiz mājaslapā gribētu atgriezties, uzturēties biežāk un vairāk interesētos par futbolu. Rakstot šīs rindas es tiešām nesaprotu vai Virslīgai nepietiek naudas mārketinga speciālistam un kārtīgam programmētājam, vai arī es savos 14 gados esmu gudrāks par Malnaču (smagi šaubos), un saprotu, ka ir lietas, kuras ir obligāti nepieciešamas skatītāju piesaistei. Galu galā Malnačs pazīst angļu futbola virtuvi un vienu no lielākajām lomām tur spēlē mārketings. Cerēsim, ka Malnačs pratīs savas zināšanas izmantot mūsu mazās valstiņas čempionāta rīkošanā un ar laiku viss ies uz augšu.

P.S Nospiežot uz Ilūkstes kluba profila atveras Ilūkstes kluba jaunumi vajadzīgā profila vietā.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-07 19:58, pirms 11 gadiem
Malacis ka izveidoji šādu te apskatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-27 17:11, pirms 11 gadiem
uzskatu, ka lff un virslīgas lapas ir ļoti labā līmenī. bet viss pārējais gan gluži pretēji - ļoti sliktā.