Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mettas gada futbolists - Gatis Kalniņš

Andrejs Siliņš

Mettas gada futbolists - Gatis Kalniņš
Mettas ģimene 2013 - Karsu ģimene
Foto: Einārs Freimanis/fsmetta.lv

Straujiem soļiem tuvojas gada izskaņa un kā ierasts ap šo laiku notiek arī atskatīšanās uz aizvadītā gada notikumiem. Par tradīciju kļuvis arī FS "Metta" noslēguma pasākums, kas norisinājās jau astoto reizi un sesto reizi tieši mums tik tuvajā Latvijas Universitātes Lielajā aulā.

Arī šoreiz vienkopus pulcējās gan paši mazākie un viņu lielie, atbalstītāji, līdzjutēji un draugi. Virs 900 mettiešu ieradās, lai kopīgi viens otram pateiktos par aizvadīto gadu un iedrošinātu arī turpmākai darbībai. Futbols ir draudzība, METTA ir spēks... kopā turēties! Tas 8. decembra pēcpusdienā bija jūtams ik uz soļa.

Mūsu draugu aktieru Kristiana Kareļina un Artura Krūzkopa vadībā pasākuma laikā tika teikts paldies FS Metta lielajiem draugiem atbalstītājiem un īpašajiem līdzveidotājiem, baudīti muzikālie priekšnesumi un sumināti izcilnieki - paraugfutbolisti, augstskolu absolventi, gada treneris, gada futbolists un METTAs ģimene 2013.

Ģirts Mihelsons (FS Metta līdzdibinātājs):

"Futbola skolas METTA izskats ir mūsu kopīgais azarts, labestība, draudzība un atbalsts. Klubs kļūst krāsaināks un citādāks, ko spilgti varam vērot uzņemtajās fotogrāfijās. Cilvēku dažādība bagātina un METTAs vērtības kļūst nozīmīgākas, jo tām ir aizvien lielāks pielietojums. METTA ir uzsākusi savus pirmos patstāvīgos elpas vilcienus. METTA ir mūsu kopīgi radīta un arī no mums visiem būs atkarīgs tas, cik liela tā izaugs. Pasākuma laikā atskaņotās dziesmas izsaka daudz vairāk par jebkuriem vārdiem. Paldies Dievam, ka esam satikušies un zinu, ka mūsu savstarpējā uzticēšanās un draudzība kļūs aizvien lielāka."

Īpašu paldies izsakām Latvijas Universitātei par viesmīlību, Kristianam Kareļinam un Arturam Krūzkopam par vadīšanu, māsām Agnesei, Ainai un Dagmārai Laicānēm, Elizabetei Sančezai ar grupu un FS Metta/LU faniem par muzikālajiem priekšnesumiem. Eināram Freimanim un Marekam Gaļinovskim par pasākuma foto atskatu.

Gada futbolists 2013

Gatis Kalniņš

Paraugfutbolisti 2013

U-6: Ričards Baltiņš, Artis Kostomārovs, Renārs Šļūka
U-7: Andris Jansons, Klāvs Jēkabsons, Ričards Jankovskis
U-8: Roberts Levins, Kristers Bērziņš, Toms Tiesnesis
U-9: Marats Grīnbergs, Marts Eglītis, Dāvis Dambergs
U-10: Markuss Silkalns, Niklāvs Treimanis
U-11: Kristiāns Ločmelis, Jēkabs Lagūns
U-12: Raimonds Krollis, Matīss Šaraks
U-13: Alberts Osis, Emīls Birka
U-19: Artašess Daniljans

Gada treneris

Jānis Goba (FS Metta U-13)

METTAs ģimene 2013

Karsu ģimene - Rūdolfs, Kristīne, Artūrs un Roberts

     [+] [-]

, 2013-12-11 20:02, pirms 10 gadiem
Pērn individuāli Milašēvičs bija jūtami pārāks par citiem, bet šogad pelnīta atzinība Kalniņam. Komandas pieredzējušākais futbolists savu īsto vērtību jūtami apliecināja tieši sezonas beigās ar svarīgiem vārtiem pret DD un Gulbeni.