Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Doroševs kārtējo reizi sausā; Verpakovskis, Ivanovs un Romanovs nespēlē

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Doroševs kārtējo reizi sausā; Verpakovskis, Ivanovs un Romanovs nespēlē
Pāvels Doroševs
Foto: www.extratime.az

Šodien spēles savu valstu čempionātos aizvadīja vairāki mūsu futbola leģionāru pārstāvētie klubi. No šeit aplūkotajiem vislabāk veicies Pāvelam Doroševam, kurš Azerbaidžānas čempionāta spēlē kārtējo reizi savos vārtus neielaida nevienu bumbu. Citi mūsējie pie teikšanas tikuši nav.

Šodien "Ergotelis", kas turnīra tabulā bija atslīdējusi uz 15. vietu, mājās bija jātiekas ar 11 vietas īpašnieci "Larissa". Verpakovskis, kurš iepriekš bija guvis savainojumu, šodien jau bija savas komandas pieteikumā, tiesa – uz rezervistu soliņa. Maču "Ergotelis" uzsāka veiksmīgi, jo jau 8. minūtē Djego atklāja rezultātu. Taču tikai 10 minūtes vēlāk Kanobio rezultātu līdzsvaroja. Hēraklejas klubs gan ļoti drīz atkal izvirzījās vadībā, turklāt pretinieks arī palika mazākumā – "Larissa" futbolists Talls tika no laukuma noraidīts, turklāt vēl nopelnīja 11 metru soda sitienu uz savas komandas vārtiem. Pendeli realizēja Gonsaless, un 2:1 tikai 27. mača minūtē. Vairāk rezultāts nemainījās, un "Ergotelis" svinēja ceturto uzvaru 12 mačos, turnīra tabulā pakāpjoties uz 10. vietu. Māris Verpakovskis laukumā tā arī neizgāja.

Tikmēr Turcijas čempionātā šodien maču aizvadīja Denisa Ivanova pārstāvētā "Sivasspor". Spēlē viesos ar citu turnīra tabulas otrās daļas komandu "Genclerbirligi" Latvijas izlases aizsarga klubs cīnījās neizšķirti 1:1. Pedriels jau 11. minūtē izvirzīja ciemiņus vadībā, taču visai drīz mājinieki panāca izlīdzinājumu, un rezultāts vairs nemainījās. Diemžēl gluži tāpat kā Verpakovskis, Ivanovs laukumā neizgāja. Turnīra tabulā "Sivasspor" ar 14 spēlēs iegūtiem 11 punktiem ir 16. vietā.

Azerbaidžānas čempionātā Denisa Romanova pārstāvētā "Khazar Lankaran" cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Baku" vienību. Romanovs palika uz rezervistu soliņa, jo "Khazar" vārtus atkal sargāja Kamrans Agajevs. Pie spēlēšanas toties tika cits mūsu vārtsargs – "Qabala" ar Pāvelu Doroševu vārtos ar 4:0 sagrāva "Simurq" vienību. Doroševam kārtējā sausā spēle. Turnīra tabulā "Khazar Lankaran" ar 31 punktu ir līderi, bet "Qabala" ar 23 punktiem jau pacēlusies uz piekto pozīciju.

Izmantotie resursi:
Αρχική σελίδα | Superleague Ελλάδα
Sivasspor Kulübü Resmi Żnternet Sitesi |...
Peşəkar Futbol Liqası

  +5 [+] [-]

, 2010-11-27 20:16, pirms 13 gadiem
Verpakovski, mosties, pat Gorkšam jau 3 goli šosezon

     [+] [-]

, 2010-11-27 20:38, pirms 13 gadiem
Par Doroševu esot intrese no Vācijas otrās līgas!

  +5 [+] [-]

, 2010-11-27 20:55, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Par Doroševu esot intrese no Vācijas otrās līgas!
..bija jau pagājušosezon, bet Doroševs izvēlējās naudu un stabilu pamatvārtsarga vietu azeros..

  -1 [+] [-]

, 2010-11-27 21:36, pirms 13 gadiem
Kā lai izburto to grieķu lapu, ja viņiem nav pat angļu versijas! Tjipa Grieķija - futbola lielvalsts.

     [+] [-]

, 2010-11-27 23:25, pirms 13 gadiem
Liels prieks par Pāvelu - šitā var vēl līdz Bundeslīgai aizkapāties, ja jau pērn bija interese no 2. Bundeslīgas. To arī novēlu! Lielākais prieks gan šodien par Gorkšu. Žēl par Ivanovu - būtu baigi slikti, ja viņam uzliktu rezervista lomu. Pārējiem diviem - Verpim un Rubinam jau ir trauma! Nav brīnums, ka nespēlē!