Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uzbrucējam Karlsonam un vārtsargam Romanovam vārti Indonēzijā

Uzbrucējam Karlsonam un vārtsargam Romanovam vārti Indonēzijā
Deniss Romanovs
Foto: "Pro Titan" Twitter konts

Indonēzijas futbola čempionātā ar vārtu guvumu izcēlušies Latvijas futbolisti – uzbrucējs Ģirts Karlsons un vārtsargs Deniss Romanovs, palīdzot "Pro Titan" ar 6:0 uzveikt "Bontang" komandu.

Rezultatīva spēle Indonēzijā izdevusies abiem Latvijas futbolistiem – "Pro Titan" izcīnīja uzvaru ar 6:0, komandas trešos vārtus gūstot uzbrucējam Ģirtam Karlsonam (57.minūtē), bet piekto bumbu "Bontang" vārtos raidīja vārtsargs Deniss Romanovs (73.minūtē, 11m).

Vakar spēles Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka – otrā) aizvadīja Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Volgogradas "Rotor" ar Ivanu Lukjanovu starta vienpadsmitniekā cīnījās neizšķirti (0:0) ar "SKA-Energiya". Krasnojarskas "Enisey" un Oļegs Laizāns ar 1:0 uzveica Maskavas "Torpedo" un Edgaru Gauraču. Abi Latvijas futbolisti devās laukumā savu komandu sākumsastāvos un aizvadīja visas 90 minūtes.

Aleksandrs Koliņko un Artūrs Zjuzins devās Kaļiņingradas "Baltika" starta vienpadsmitniekā, palīdzot komandai izcīnīt punktu mačā ar Dzeržinskas "Khimik" (1:1). Koliņko laukumā pavadīja visu spēli, bet Zjuzins tika nomainīts 52.minūtē, kad rezultāts bija 1:0 "Baltika" labā.

Polijas kausa izcīņas astotdaļfinālā pie panākuma tika Denisa Rakela pārstāvētais klubs Ļubinas "Zaglebie", kas ar 1:0 uzveica "GKS Tychy". Latvijas futbolists palika rezervē.

Izmantotie resursi:
Onedivision.ru - Футбол России: Премьер Лига...
Live scores, results, fixtures, tables,...
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...

     [+] [-]

, 2013-10-24 22:44, pirms 10 gadiem
Karlsonam vel ir izredzes, tikt izlases tuvumā? Cik, zinu tad laikā, kamēr spēlēja Baku sadirsās ar Starkovu un no tā brīža vairs netika aicināts uz izlasi. Kā Pahars, pašlaik skatās uz viņu kā uzbrucēju?

  +7 [+] [-]

, 2013-10-24 22:56, pirms 10 gadiem
marka3x3 rakstīja: Karlsonam vel ir izredzes, tikt izlases tuvumā? Cik, zinu tad laikā, kamēr spēlēja Baku sadirsās ar Starkovu un no tā brīža vairs netika aicināts uz izlasi. Kā Pahars, pašlaik skatās uz viņu kā uzbrucēju?
1. Mums jau tā pašlaik ir uzbrucēju pārpilnība.
2. Nav tas līmenis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-25 00:05, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: 1. Mums jau tā pašlaik ir uzbrucēju pārpilnība.
2. Nav tas līmenis.
Vartsargi - Uzbruceji ir OK
Viss kas pa vidu - fufelis (diemzel)
Pat aizsardziba ar visu overrated Gorksu

  +4 [+] [-]

, 2013-10-25 00:09, pirms 10 gadiem
marka3x3 rakstīja: Karlsonam vel ir izredzes, tikt izlases tuvumā? Cik, zinu tad laikā, kamēr spēlēja Baku sadirsās ar Starkovu un no tā brīža vairs netika aicināts uz izlasi. Kā Pahars, pašlaik skatās uz viņu kā uzbrucēju?
Karlsona profila uzradas ka karjeru izlase beidzis.
Bet kada veida vins butu noderigs izlasei - gruts jautajums.
Vienigi ja kads uzcel bumbu precizi uz vina sprogainas galvas, kas lv izlase notiek reizi gada, ja vejs pareizaja virziena plutii

  +2 [+] [-]

, 2013-10-25 09:13, pirms 10 gadiem
Nu nezinu, šaubos, ka Karlsons vēl izlasē spēlēs. 32 gadi un spēlē Indonēzijā. Ja tiktu atpakaļ uz Eiropu tuvākajā laikā, tad varbūt. Romanovam karjeras noslēgums, un spēlēšana tur ir labs variants. Kā eiropietis jau pa šiem pāris gadiem Indonēzijā iekarojis vietējo līdzjutēju slavu.

     [+] [-]

, 2013-10-25 09:30, pirms 10 gadiem
Tāds unikāls spēlētājs kā Karlsons (labi spēlē gan ar galvu gan pirmajā stāvā), ja uzņem formu noteikti vēl var būt lietderīgs izlasei.
Kaut vai pagājušā gada piemērs - atnākot uz LM bija īsts uzbrukuma līderis, ēnā atstājot tobrīd izlases pamatsastāva spēlētāju Kamešu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-10-25 10:47, pirms 10 gadiem
Karlsons ir labs uzbrucējs, labāks par daudziem , kurus aicina uz izlasi. Nav jau gadi galvenais, spēlē cilvēks, nevis pasē uzrādītie gadi. Neatceros kurā spēlē, bet Karlsons iesita golu atmuguriski kritienā pāri galvai. Tādus golus reti iesit pat lielāki meistari!

  +4 [+] [-]

, 2013-10-25 10:58, pirms 10 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Neatceros kurā spēlē, bet Karlsons iesita golu atmuguriski kritienā pāri galvai. Tādus golus reti iesit pat lielāki meistari!
Tas bija pret Ventspili
The Best Acrobatic Goal EVER: Girts Karlsons...