Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis oficiāli pievienojies Šveices klubam "Aarau"

Bulvītis oficiāli pievienojies Šveices klubam "Aarau"
Nauris Bulvītis
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas nacionālās futbola valstsvienības aizsargs Nauris Bulvītis karjeru turpinās Šveices Superlīgas klubam "Aarau", liecina informācija komandas mājas lapā.

Jau iepriekš ziņojām par Latvijas futbola izlases aizsarga Naura Bulvīša centieniem iekļūt Šveices Superlīgas kluba "Aarau" sastāvā. Futbolists bija pievienojies komandai uz pārbaudes laiku, piedalījās divās spēlēs, bet šodien kluba paziņojums liecina, ka 26 gadus vecais Bulvītis ir atalgots ar līgumu līdz sezonas beigām (ar iespēju šo līgumu pagarināt uz vēl vienu gadu).

Rīgā dzimušais Bulvītis ārzemēs ir pārstāvējis tādus klubus kā Lietuvas "Šiauliai", Skotijas "Inverness" un Slovākijas "Spartak", savukārt pēc atgriešanās no Trnavas pievienojās Jūrmalas "Spartakam", kas tobrīd vēl spēlēja tikai 1.līgā.

Pēc diviem gadiem Jūrmalā Bulvītis aizvadītajā vasarā parakstīja trīs gadu līgumu ar Rīgas "Skonto", bet neizmaksātas algas dēļ starpsezonā pieprasīja brīvā aģenta statusu. Latvijas izlasē Bulvītis ir aizvadījis 13 spēles un guvis vienus vārtus.

"Aarau" ar 18 punktiem 17 spēlēs Šveices Superlīgā ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē, par vienu punktu apsteidzot Andra Vaņina pārstāvēto "Sion". Pēdējā pozīcijā esošajai Lozannas komandai 18 mačos ir tikai septiņi punkti. Nākamo Šveices Superlīgas spēli "Aarau" aizvadīs pirmajā februārī, kad uzņems piektās vietas īpašnieci "St.Gallen".

Izmantotie resursi:
FCA - Fussball-Club Aarau

     [+] [-]

, 2014-01-24 11:46, pirms 10 gadiem
Labs solis uz priekšu.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-24 11:49, pirms 10 gadiem
Kāds ligums, cik pelnīs mēnesī? Vairāk par 25,000 eiro?

     [+] [-]

, 2014-01-24 11:49, pirms 10 gadiem
Nu, cerams tiks arī spēlēt, ne tikai sildīt beņķi.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 11:53, pirms 10 gadiem
viņš kā brīvais aģents pievienojas vai skonto ar dabuja kādu $ par transfēru?

  +5 [+] [-]

, 2014-01-24 11:55, pirms 10 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: viņš kā brīvais aģents pievienojas vai skonto ar dabuja kādu $ par transfēru?
Principā jabūt, kā brīvajam aģentam.

     [+] [-]

, 2014-01-24 12:38, pirms 10 gadiem
Pareizi darīja, ka lauza līgumu. Tagad Skonto laikam algu vēl aizvien nebūtu samaksājuši un arī par nākošo sezonu nez vai būtu ko maksāt, bet tagad noteikti alga būs stabila un krietni lielāka.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 14:08, pirms 10 gadiem
Lieliski! Labs kāpums karjerā gan individuāli, gan, protams, pienesums izlasei. Kā jau vakar rakstīju, Šveices čempionāts ir vieta, kur uzspīdēt un var tikt vēl lielākos plašumos, kaut vai uz to pašu Vāczemi. Redzam, ka Naura gadījumā līguma laušana ar Skonto attaisnojās, klubam gan gar degunu aizgāja laba naudiņa. Lai veicas jaunajā klubā un prieks par vēl vienu mūsējo Šveicē.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-24 14:55, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Lieliski! Labs kāpums karjerā gan individuāli, gan, protams, pienesums izlasei. Kā jau vakar rakstīju, Šveices čempionāts ir vieta, kur uzspīdēt un var tikt vēl lielākos plašumos, kaut vai uz to pašu Vāczemi. Redzam, ka Naura gadījumā līguma laušana ar Skonto attaisnojās, klubam gan gar degunu aizgāja laba naudiņa. Lai veicas jaunajā klubā un prieks par vēl vienu mūsējo Šveicē.
Kada naudina? Par naudinu neviens vinu nenemtu. Labi agenti vinam , jo Skonto sastava nebija labakais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja