Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Kļava zaudē "Zenit", Ivanovs beidzot spēlē, Koliņko "Baltika" tiks glābta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kļava zaudē "Zenit", Ivanovs beidzot spēlē, Koliņko "Baltika" tiks glābta
Aleksandrs Koliņko
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Premjerlīgas 2. kārtas spēlē Mahačkalas "Anzhi" viesos bez variantiem ar 0:2 piekāpās Sanktpēterburgas "Zenit", bet Oskars Kļava palika uz rezervistu soliņa. Pēc ilga pārtraukuma laukumā "Sivasspor" rindās atgriezies Deniss Ivanovs, palīdzot komandai graujoši uzvarēt. No bankrota izdevies izvairīties Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska pārstāvētajai "Baltikai".

Roberto Karloss ar partneriem bezspēcīgs pret "Zenit"

Mahačkalas "Anzhi" ar slaveno Roberto Karlosu ierindā šovakar ciemojās Sanktpēterburgā, kur tikās ar vietējo "Zenit". Neilgu laiku atpakaļ kausa izcīņas spēlē "Zenit" uzvarēja ar 3:2, bet tad spēle norisinājās neitrālā laukumā. Šoreiz sanktpēterburgiešu nospēlēja vēl pārliecinošāk. Jau spēles 6. minūtē Romāns Širokovs no tuvas distances pārspēja viesu vārtsargu. Pirmā puslaika kompensācijas laikā lielisks tālsitiens padevās Danko Lazovičam, kurš panāca 2:0. "Anzhi" nedz pirmajā, nedz arī otrajā puslaikā tā pa īstam nelika savu meistarību demonstrēt Vjačeslavam Malafejevam, kuram tā bija pirmā spēle pēc sievas traģiskās bojāejas. "Zenit" otrajā puslaikā varēja gūt vēl vismaz 2-3 vārtus, taču allaž vietā bija "Anzhi" vārtu vīrs Revišvili.

Jāsaka, ka pēc mača beigām savas komandas darbību aizsardzībā pamatīgi kritizēja "Anzhi" galvenais treneris Gadži Gadžijevs, kas liek cerēt uz to, ka savu pirmo spēli jaunajā sezonā drīzumā varētu aizvadīt Oskars Kļava, kurš šoreiz palika rezervē. Plašāku Premjerlīgas spēļu apskatu gaidiet pēc pēdējās 2. kārtas spēles.

Rafaļskis un Koliņko bez kluba nepaliks

Ļoti nepatīkamas ziņas pienākušas Kaļiņingradas "Baltika" klubam, kura rindās savu karjeru cer turpināt Latvijas izlases spēlētāji Maksims Rafaļskis un Aleksandrs Koliņko. Kamēr abi gatavojas jaunās sezonas sākumam, komandas vadība cīnīsies par iespēju vispār uzsākt sezonu.

"Baltika" ir problēmas ar parādiem. Vairāki bijušie komandas spēlētāji bija iesnieguši sūdzību par neizmaksātajām algām, un ar tiesas palīdzību cerēja tikt pie naudas. Strīdu izšķiršanas palāta ir lēmusi par labu spēlētājiem, tādējādi Kaļiņingradas klubam jau tuvākajā laikā ir jādzēš visi parādi. To kopējā summa sastāda 17 miljonus rubļu jeb vairāk nekā 300 tūkstošus latu. Ja tas netiks izdarīts līdz jaunās sezonas sākumam (aprīļa pirmās dienas), klubs netiks pielaists pie dalības Krievijas pēc spēka otrās līgas čempionātā.

Kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Gvardiss pastāstīja, ka situācija ir kritiska, jo vienība ir gatava tikai uzturēt šī brīža modeli, bet naudas parādu dzēšanai neesot. Par laimi, notikušajā sapulcē ar Kaļiņingradas apgabala vadību izdevies panākt vienošanos, ka komandai tiks sniegts finansiāls atbalsts. Jau tuvākajā laikā tiks izstrādāta atbalsta programma, un "Baltika" saņems nepieciešamo finansējumu, lai varētu startēt jaunajā Nacionālās līgas čempionātā.

Ivanovs atgriežas, "Sivasspor" grauj

Pēc traumas sadziedēšanas pirmo spēli "Sivasspor" sastāvā Turcijas čempionātā aizvadījis aizsargs Deniss Ivanovs. Svarīgā spēlē par vietas saglabāšanu Superlīgā "Sivasspor" viesos tikās ar turnīra tabulas kaimiņieni "Bucaspor". Ivanova pārstāvētais klubs tika ne tikai pie uzvaras, bet pat pie graujoša panākuma - 4:0. Liels prieks, ka panākumu kaldināja arī Deniss, kurš laukumā devās uzreiz pēc pārtraukuma, nospēlējot 45 minūtes. Šajā laikā "Sivasspor" guva trīs vārtus, bet Ivanovs mača izskaņā nopelnīja brīdinājumu.

Turnīra tabulā "Sivasspor" nostiprinājies 15. vietā, apsteidzot tuvāko sekotāju par četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
tff.orgar

  +3 [+] [-]

, 2011-03-21 20:59, pirms 14 gadiem
iedos kādam miljonāram pa bieti, vai arī apzags banku un nomaksās tos parādus. ko var raudāt?

  +4 [+] [-]

, 2011-03-21 21:01, pirms 14 gadiem
Nja.. man jau likas, ka ta Baltika tads Gazmjass vien ir!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-21 21:27, pirms 14 gadiem
Vai atkal valstvienībā būs centra pussargs bez kluba?

  +2 [+] [-]

, 2011-03-21 21:45, pirms 14 gadiem
Liels prieks, ka Ivanovs atkal atgriezies ierindā, bet tā ziņa par Baltiku gan ir bēdīga. Jau cerēju, ka Koļinko beidzot būs atradis stabilu komandu un Rafaļskim beidzot sanāks uzspēlēt ārzemēs, bet nē... Izskatās, ka abiem būs atkal jāatgriežas Virslīgā, ja nesekos pēkšņi piedāvājumi. Atliek vēl cerēt, ka tajā lietā viss nokārtosies...

     [+] [-]

, 2011-03-21 21:57, pirms 14 gadiem
Kur prāts vispār aģentam, ka sameklē tādu klubu? Cerams, ka atradīs labāku klubu, gan pēc līmeņa, gan pēc algas čeka.

     [+] [-]

, 2011-03-21 22:05, pirms 14 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-21 22:20, pirms 14 gadiem
Smukais Saimons Bruņinieks rakstīja: Baltika - slikts alus, garšo pēc čurām....
un tu viņu dzēri. :|

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 11:43, pirms 14 gadiem
kas saistas ar vardu Balti.... kur ir visur paradi

  -2 [+] [-]

, 2011-03-22 14:13, pirms 14 gadiem
Stadions arī baigi noplucis.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-22 14:34, pirms 14 gadiem
es par Caunu un CSK