Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karlsons pārbaudē uz baltkrievu "Neman", Tarasovs - uz Norvēģiju

Karlsons pārbaudē uz baltkrievu "Neman", Tarasovs - uz Norvēģiju
Ģirts Karlsons (pa labi) kopā ar komandu
Foto: www.produta.com

Latvijas futbola uzbrucējs Ģirts Karlsons uz pārbaudes laiku pievienojies Baltkrievijas klubam Grodņas "Neman". Aizvadītajā sezonā Karlsons spēlēja Indonēzijā, kur "Pro Titan" rindās 19 mačos izcēlās ar 15 vārtu guvumiem.

32 gadus vecais Latvijas futbolists Ģirts Karlsons karjeru varētu turpināt Baltkrievijas ceturtajā spēcīgākajā klubā "Neman". Grodņas vienība paziņojusi, ka bijušais Latvijas izlases futbolists tai ir pievienojies uz pārbaudes laiku.

Aizvadītajā sezonā "Neman" palika ceturtie 12 komandu konkurencē ar 47 punktiem. Baltkrievijas čempionātā triumfēja vārtsarga Germana Māliņa pārstāvētais Borisovas BATE, kas tika pie 67 punktiem.

Karlsons iepriekšējo sezonu pavadīja Indonēzijā, kur spēlēja "Pro Titan" ar vārtsargu Denisu Romanovu. 19 spēlēs uzbrucējs izcēlās ar 15 vārtu guvumiem.

Savas karjeras lielāko daļu Karlsons pavadījis "Liepājas metalurgā," kura sastāvā divreiz kļuva par Latvijas čempionu un vienu reizi izcīnīja Latvijas kausu. 202 spēlēs LM rindās Karlsons guvis 107 vārtus.

Karjeras laikā Karlsons bijis arī Kuldīgas "Venta", krievu "Shinnik", holandiešu "De Graafschap" un azerbaidžāņu "Inter" komandu sastāvos. Ar "Inter" Karlsons ticis pie Azerbaidžānas čempionu titula un uzvarējis Sadraudzības kausa izcīņā. Uzbrucēja rēķinā ir arī 49 spēles un deviņi vārtu guvumi Latvijas valstsvienībā.

Tikmēr bijušais "Ventspils" pussargs Igors Tarasovs pēc neveiksmīgās pārbaudes Čehijas klubā "Banik" pārcēlies uz Norvēģiju, kur centīsies iekļūt "Glimt" sastāvā. "Bodo/Glimt" pagājušajā sezonā triumfēja Norvēģijas futbola pirmajā divīzijā (pēc spēka - otrā līga) un šogad spēlēs spēcīgāko klubu sabiedrībā.

Aizvadītajā Virslīgas sezonā 25 gadus vecais Tarasovs piedalījās 21 spēlē un guva četrus vārtus, palīdzot "Ventspilij" tikt pie valsts čempionu titula.

Izmantotie resursi:
kick-off.by - футбол 2012
Hovedside | AN

     [+] [-]

, 2014-01-21 13:19, pirms 10 gadiem
nezinaju, ka Karlsons spēlēja Inter.. Pipec no tada kluba uz BČ pārcelties

  +2 [+] [-]

, 2014-01-21 13:25, pirms 10 gadiem
Visur man mājas!

  +4 [+] [-]

, 2014-01-21 13:29, pirms 10 gadiem
Rai4a rakstīja: nezinaju, ka Karlsons spēlēja Inter.. Pipec no tada kluba uz BČ pārcelties
Tu, pamaniji, ka sis Inter ir no Azerbaidzanas nevis Italijas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-21 17:52, pirms 10 gadiem
Lai neizslēdz propelleri, tūlīt būs jālido atpakaļ.

     [+] [-]

, 2014-01-21 19:04, pirms 10 gadiem
Indonēzijā tas līmenis acīmredzami Karlsonam bijis par zemu. Nav jau sevišķas jēgas tad arī palikt. Romanovam Indonēzija gan iepatikusies un viņš jau vairākos klubos tur paguvis izspēlēties. Tā jau gribētos, lai Karļiks spēlē Liepājā, bet... Baltkrievijā līmenis noteikti ir augstāks nekā Indonēzijā, taču domāju, ka Karlsonam mierīgi pa spēkam. Morozs arī Baltkrievijā pērn spēlēja un bija Novopolotskas Naftan pamatsastāva spēlētājs.

Tarasovam Bodo/Glimt variants arī šķiet šobrīd daudz reālāks par Banik. Norvēģijas līgā līmenis labs, iepriekšējā transfēru periodā cerība tur palikt bija Kļavam, tomēr neizdevās. Jāvēl, lai Igoram viss izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja