Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Par O.Laizānu, Kosmačovu u.c. jeb mūsējo transfēru aktualitātes

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Par O.Laizānu, Kosmačovu u.c. jeb mūsējo transfēru aktualitātes
Oļegs Laizāns
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com apkopojis pāris jaunumus par mūsu futbolistu centieniem nostiprināties ārvalstu klubos. Šoreiz par sešiem mūsējiem, no kuriem vismaz dažiem tuvāko dienu laikā varētu nākties parakstīt jaunus līgumus.

Jau esam ziņojuši, ka uz atkārtotu pārbaudi Polijas Ekstralīgas klubā Gdaņskas "Lechia", kuru jau pārstāv mūsu futbolisti Sergejs Kožans un Ivans Lukjanovs, uz atkārtotu pārbaudi ieradās vēl divi "Skonto" audzēkņi – aizsargs Raivis Hščanovičs un pussargs Oļegs Laizāns. Vakar sarunā ar Sportacentrs.com skontiešu tehniskais direktors Genadijs Karavajevs atklāja, ka Hščanovičs atgriezīsies mājās, savukārt Laizāna pārbaudes laiks pagarināts vēl par nedēļu. Savukārt šīs nedēļas "Sporta Avīze" vēsta, ka "Skonto" saņēmis vilinošu piedāvājumu no Austrijas par pussargu Andreju Perepļotkinu.

Ukraiņu speciālista Romana Grigorčuka vadītā Zaporožjes "Metallurg" rīt dosies uz treniņnometni Spānijā, līdz ņemot divus "Ventspils" futbolistus – moldāvu pussargu Igoru Cigirlašu, kā arī Latvijas U-21 izlases kapteini Jevgeņiju Kosmačovu. Jāatzīmē, ka Kosmačovs "Metallurg" pievienosies jau treniņnometnes laikā, jo šobrīd ar Latvijas pieaugušo izlasi gatavojas piektdien Malagā paredzētajai pārbaudes spēlei pret Dienvidkoreju.

Joprojām jāturpina gaidīt, kad "Ventspils" uzbrucējs Edgars Gauračs beidzot varētu pievienoties Bukarestes "Rapid", ar ko jau panākta mutiska vienošanās. Neskatoties uz "Rapid" vēlmi transfēra summu samazināt no 50 000 eiro līdz 35 000 eiro, rumāņu mediji šonedēļ jau steidzās ziņot, ka arī naudas lietās starp klubiem panākta vienošanās un Edgars Bukarestē ieradīsies šodien (to teicis "Rapid" prezidents). Tomēr Gauračs joprojām atrodas Latvijā, individuāli trenējoties un gaidot jaunumus.

Savukārt Skotijas 1. divīzijas klubs "Inverness" joprojām nav panācis vienošanos ar "Ventspili" par mūsu aizsarga Naura Bulvīša īres līguma pagarināšanu līdz vasarai. Kā jau šādos gadījumos mēdz notikt, domstarpības ir finansiālajos jautājumos, un, ja vienoties abas puses nespēs, Nauris pēdējo maču "Inverness" sastāvā aizvadīs šosestdien, kad komanda viesosies pie "Livingston". Starp citu, Bulvītis pirmdien atzīmējās ar vārtu guvumu "Inverness" labā kausa izcīņas mačā pret "Motherwell" (2:0).

Izmantotie resursi:
football.ua
gsp.ro
ictfc.premiumtv.co.uk
inverness-courier.co.uk

  +7 [+] [-]

, 2010-01-20 19:15, pirms 14 gadiem
veiksmi Oļegam un Pereplotkinam!!!!

  +9 [+] [-]

, 2010-01-20 19:17, pirms 14 gadiem
labas zinjas, visi specigi klubi, prieks ka ir kaut kada interese par musejiem

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 19:20, pirms 14 gadiem
Veiksmi! Nevaru sagaidīt kad Gauračs būs Bukarestē.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 19:34, pirms 14 gadiem
Diez kas interesejas par Perepļotkinu.. ja jau Grieķijas 2 liga netika

  +3 [+] [-]

, 2010-01-20 20:10, pirms 14 gadiem
Veiksmi visiem!

     [+] [-]

, 2010-01-20 21:14, pirms 14 gadiem
polārlācēns rakstīja: Veiksmi visiem!
Pievienojos!

Domāju, ka Andrejs Austrijas futbolā iederētos, tas pats attiecas arī uz Gauraču Bukarestē un Laizānu Polijā. Gaidām vēl jaunumus - a, kas tad beigās ar Mihadjuku un Dundee? Nekas vēl nav mainījies?

     [+] [-]

, 2010-01-20 23:20, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Pievienojos!

Domāju, ka Andrejs Austrijas futbolā iederētos, tas pats attiecas arī uz Gauraču Bukarestē un Laizānu Polijā. Gaidām vēl jaunumus - a, kas tad beigās ar Mihadjuku un Dundee? Nekas vēl nav mainījies?
viņš taču pats teica - ja nekas nenojuks, līgums tiks parakstīts kaut kad pēc LV spēles pret korejiešiem