Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Višņakovs atkal gūst vārtus, Lukjanovs debitē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Višņakovs atkal gūst vārtus, Lukjanovs debitē
Eduards Višņakovs
Foto: Mariušs Radovičs, widzewlodz.pl

Šodien spēles savu klubu sastāvos aizvadījuši daudzi mūsu futbola leģionāri. Polijas kausa izcīņas 1/16 finālā vienīgos vārtus "Ursus" - "Widzew" mačā guva mūsu Eduards Višņakovs, ļaujot komandai iekļūt 1/8 finālā.

Šajā nedēļas nogalē Polijā notika kausa izcīņas maču un par veiksmīgo Pāvela Šteinbora debiju oficiālās spēlēs Zabžes "Gornik" rindās jau rakstījām. Šodien spēle bija Eduarda Višņakova Lodzas "Widzew", un mūsu uzbrucējs atkal lika par sevi runāt - cīņā ar 4. līgas komandu "Ursus" no Varšavas Višņakovs jau 3. minūtē atklāja rezultātu, apsteidzot pretinieku vārtsargu, kurš naivi gaidīja bumbu.

Višņakovs spēles turpinājumā neskaitāmas reizes vēl pieminēts teksta tiešraidē, tomēr vārtus vairs neguva. Divi labākie momenti - nerealizēts izgājiens viens pret vienu, kā arī apspēlēts vārtsargs, taču patraucēja aizsarga lielā glābšana, izsitot no tukšiem vārtiem. Vēl pāris reizes Višņakovs labi piespēlēja, taču rezultāts tā arī palika minimāls - 1:0 "Widzew" uzvara. Nākamajā kārtā "Widzew" tiksies ar Novi Sončas "Sandecja", kas spēlē Polijas 1. līgā (pēc spēka 2. līgā).

Maskavas CSKA Krievijas Premjerlīgā bez Aleksandra Cauņas, kurš pēc traumas tikai nesen atsācis skriešanas treniņus, ar minimālu 1:0 pārspēja Krasnodaras "Kuban". Vienīgos vārtus jau 11. minūtē iesita Ahmeds Musā. CSKA ar bilanci 3-2-0 un 11 punktiem jau panākusi līdzšinējo līderi Maskavas "Spartak" (arī 3-2-0 un 11 punkti).

Krievijas Nacionālajā līgā šodien izspēlēta vesela kārta. "Rotor" sastāvā beidzot debitēja Ivans Lukjanovs, kuru klubs sacensībām pieteica tikai aizvakar uzreiz pēc Krievijas Futbola savienības lieguma noņemšanas. "Rotor" viesos zaudēja spēcīgajai "Alanya" ar 1:2, Lukjanovam pilna spēle, teksta tiešraidē viņa darbības gan nav atzīmētas.

Toties 1:0 uzvaru guva Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina Kaļiņingradas "Baltika", mājās tiekot galā ar "Luch Energia". Koliņko palika rezervē, bet Zjuzins nospēlēja līdz 80. minūtei, noejot no laukuma pie 1:0. Zjuzins bija aktīvs, trīs reizes apdraudēja vārtus, vienreiz tikai pretinieku vārtsarga meistarība neļāva mūsu pussargam gūt vārtus.

Oļega Laizāna "Enisey" viesos nospēlēja 2:2 ar "Gazovik". Laizānam pilna spēle. Edgara Gaurača Maskavas "Torpedo" izbraukumā nospēlēja 0:0 ar "Neftekhimik". Gauračs iznāca uz maiņu 60. minūtē. Teksta tiešraidē atzīmēts, ka Edgars 71. minūtē guva savainojumu, tomēr varēja spēli turpināt. Pēc deviņām kārtām mūsējo pārstāvētie klubi ieņem sekojošas vietas: "Baltika" 9., "Rotor" 10., "Enisey" 12., "Torpedo" 17.

Negaidītu zaudējumu Baltkrievijā piedzīvojusi Germana Māliņa BATE, kas ar 2:3 viesos piekāpās "Gomel". Germans Māliņš palika rezervē, priekšroka tika dota pamatvārtsargam Gorbunovam. Azerbaidžānā atkal pilna spēle Oskaram Kļavam, kura AZAL izbraukumā apspēlēja Baku "Inter" - 2:1.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-08-18 20:42, pirms 11 gadiem
Patikami!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-18 21:56, pirms 11 gadiem
You've Changed Bro

     [+] [-]

, 2013-08-18 23:04, pirms 11 gadiem
Labas, ļoti labas ziņas!

  +2 [+] [-]

, 2013-08-18 23:10, pirms 11 gadiem
Lieliski. Prieks par Eduardu. Kāds nezina, kā pārbaudē Widzew sokas brālim? Jāapsveic arī Lukjanovs ar debiju jaunā kluba rindās kaut arī zaudējumā. Māliņam atkal iespēja sargāt vārtus nākamajā mačā pēc negaidītā BATE zaudējuma? Cerams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-19 12:27, pirms 11 gadiem
Redzams Višņakova gols tv.nsk.pl 2013-08-18 Puchar Polski: Ursus...