Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Blanks uz Kazahstānu, Kazura uz Poliju, Višņakovam trauma

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Blanks uz Kazahstānu, Kazura uz Poliju, Višņakovam trauma
Kristaps Blanks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jaunu darbavietu meklējumos joprojām ir vairāki Latvijas futbolisti. Uz Kazahstānu devies uzbrucējs Kristaps Blanks, savukārt Polijā iekārtoties mēģinās aizsargs Jevgēņijs Kazura. Sliktas ziņas Alekseja Višņakova cienītājiem - treniņā viņš guvis savainojuma, kura nopietnība vēl nav zināma.

Polijas Ekstraklases kluba Lodzas "LKS" rindas uz pārbaudes laiku papildinājis aizsargs Jevgēņijs Kazura (23). Turnīra tabulā 14. vietā esošais "LKS", kā lielākais ienaidnieks ir Jurija Žigajeva pārstāvētais "Widzew", tuvākajā laikā pārbaudīs Kazuru un citus iespējamos jaunpienācējus. Augumā garais aizsargs līdz šim pārstāvēja "Jelgavu", bet līdz tam ilgāku laiku spēlēja "Olimpā" un arī Ungārijā.

Uz Poliju pilnīgi noteikti nedosies Artis Lazdiņš. Polijas mediji ziņo, ka viņš guvis savainojumu, taču šī informācija neatbilst patiesībai, un drīzumā uzzināsim, kur savu karjeru varētu turpināt Latvijas izlases pussargs.

Nepatīkamas ziņas pienākušas no "Cracovia" nometnes. Vienā no treniņiem neveiksmīgi uz apledojušā laukuma paslīdējis Aleksejs Višņakovs, savainojot muguru. Šobrīd nav zināms, cik ilgi viņš nevarēs spēlēt. Tas noskaidrosies pēc medicīniskajām pārbaudēm. Kopā ar "Cracovia" trenējas arī Vladislavs Kozlovs, kurš līgumu vēl nav parakstījis. Rīt viņš varētu doties laukumā pārbaudes mačā pret "Warta".

"Skonto" uzbrucējs Kristaps Blanks (25) devies uz pārbaudi Kazahstānas klubā "Kairat". Šīs vienības rindās Blanks jau paspējis atzīmēties ar vienu vārtu guvumu pārbaudes cīņā pret futbola aģentūras "Goal Management Group" sastādīto vienību. "Kairat" iepriekšējo sezonu noslēdza 11. vietā 12 klubu konkurencē.

Bulgārijas klubā Plovdivas "Lokomotiv" nav izdevies noturēties vārtsargam Artūram Biezajam. "Jūrmalas-VV" vārtsargs saņēma komandas personāla uzslavas, taču ar to nepietika, lai noturētos klubā (vienība meklē stabilu otro numuru). Šajā vienībā uz pārbaudes laiku turpina atrasties vāciešu vārtu vīrs Mihaels Kaltenhauzers, tiesības uz kuru pieder "Skonto".

Savukārt Skotijas klubs "Hearts" ieintersēts "Skonto" futbolistu - aizsarga Renāra Rodes un uzbrucēja Armanda Pētersona - pakalpojumos, vēsta skysports.com. Abi spēlētāji cer savu karjeru turpināt Apvienotajā Karalistē. Šobrīd spēlētāju aģents Džino Kalbertsons veic pārrunas ar ieinteresētajiem klubiem, starp kuriem ir arī "Hearts".

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK. Serwis oficjalny.
Cracovia
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...
Спорт в Казахстане, казахстанские спортивные...
Sportni.bg - Новини и събития от света на спорта
Hearts eye Latvian duo | Heart of Midlothian...

  +6 [+] [-]

, 2012-01-17 14:43, pirms 12 gadiem
tad Blanku var norakstīt pavisam - Kazahstāna!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-17 14:48, pirms 12 gadiem
Runā, ka Lazdiņš uz Dubaju!

  -2 [+] [-]

, 2012-01-17 15:01, pirms 12 gadiem
Šajā vienībā uz pārbaudes laiku turpina atrasties vāciešu vārtu vīrs Mihaels Kaltenhauzers, tiesības uz kuru pieder "Skonto"

Hmm ... ka to lai saprot?

Beidzot pec 9. gadu spelešanas Virsligā Skonto komandā Blanks pariet uz kadu citu klubu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-17 15:10, pirms 12 gadiem
sauber rakstīja: Šajā vienībā uz pārbaudes laiku turpina atrasties vāciešu vārtu vīrs Mihaels Kaltenhauzers, tiesības uz kuru pieder "Skonto"

Hmm ... ka to lai saprot?
2010. gadā ''Skonto'' ar viņu parakstīja līgumu, taču vēlāk tika izīrēts igauņiem. Tikai 21 gads. Kā ''Skonto'' īpašums skaitās līdz š.g. jūnija beigām.
No vēstures: "Metalurgs" izīrē Kamešu Gulbenei, "Skonto"...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-17 15:21, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: 2010. gadā ''Skonto'' ar viņu parakstīja līgumu, taču vēlāk tika izīrēts igauņiem. Tikai 21 gads. Kā ''Skonto'' īpašums skaitās līdz š.g. jūnija beigām.
No vēstures: http://f1.sportacentrs.com/futbols/lmt_virsliga/23072010-metalurgs_izire_kamesu_gulbenei_skonto_ja
Paldies par info! Tagad vismaz ir skaidrs

  +1 [+] [-]

, 2012-01-17 15:30, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Kā ''Skonto'' īpašums skaitās līdz š.g. jūnija beigām.
Edit: Bulgāri raksta, ka līdz vasaras vidum, latvieši, ka līdz gada beigām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-17 17:06, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Klubam diezgan liels budžets izskatās. Klubā tagad spēlēs visu laiku labākais Kazahstāna izlases vārtu guvējs. Treneris ir spēlējis Anglijas izlasē , trenējis QPR
Nu tipiska Uzbekistanas/Kazahstānas situācija.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-17 17:25, pirms 12 gadiem
sauber rakstīja: Šajā vienībā uz pārbaudes laiku turpina atrasties vāciešu vārtu vīrs Mihaels Kaltenhauzers, tiesības uz kuru pieder "Skonto"

Hmm ... ka to lai saprot?

Beidzot pec 9. gadu spelešanas Virsligā Skonto komandā Blanks pariet uz kadu citu klubu!
Kaltenhauzers ir Skonto Fc ipašums, tb ligums vēl ir ar Skonto, kgan šajā vieniba ir spelejis tikai vienu parbaude speli un trenejies nepilnu mēnesi.

Blankam vēlam tik veiksmi, cerams, ka traumas liks mieru

  -2 [+] [-]

, 2012-01-17 19:00, pirms 12 gadiem
Pirmkārt, jau jācer, ka ar Višņakovu viss būs kārtībā. Vakar jau nepatīkamas ziņas par Cauņu, šodien par Višņakovu. Tas jau ir par daudz. Ceru, ka Kozlovs parakstīs līgumu ar Cracovia, jo viņam tas tiešām būtu labs kāpums karjerā, Lechia un Legia varianti jau atkrituši pilnībā.

Interesanti, kur doties varētu Lazdiņš. Žēl, ka Polijā nepaliks, jo tomēr tur ir labs līmenis, Var jau būt, ka ir arī citi varianti. Redzēsim. Arī Kazuram pāreja uz Poliju nāktu tikai par labu. Iepriekš par šo aizsargu man pārliecības nebija, taču pērnajā sezonā Jelgavā spēlēja daudz un darīja to atzīstami. Tā ka būtu pelnījis pārcelties uz Ekstraklasi.

Ja runājam par Blanku un Kazahs'tanu, klubs droši vien nav nekas spīdošs, bet ir vairāki aspekti, kas šādu iespējamu pāreju liek vērtēt pozitīvi. Blanks Skonto ir pamatīgi aizsēdējies un pērn traumu dēļ atkal spēlēja ļoti maz. Varbūt līdzīgi kā Perepļotkins, nomainot klubus, atvērsies. Katrā ziņā, lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-18 14:49, pirms 12 gadiem
Oho, prieks dzirdēt par Hearts variantu sakarā ar Rodi un Pētersonu. Tā tiešām būtu laba vieta, kur turpināt karjeru. Lai izdodas.