Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala un Jagodinskis pārbaudās "Dynamo", Jemeļins Polijā nepaliks

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Šabala un Jagodinskis pārbaudās "Dynamo", Jemeļins Polijā nepaliks
Antons Jemeļins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Antons Jemeļins nepaliks Zabžes "Gornik" vienības rindās, pie tam pārbaudes mačā viņš nopietni savainoja seju. Savu lietderību Ukrainas granda Kijevas "Dynamo" jaunatnes komandas sastāvā mēģina pierādīt citi mūsu valsts futbolisti - Vitālijs Jagodinskis un Valērijs Šabala.

Jau iepriekš bijām ziņojuši, ka bijušais "Liepājas Metalurga" aizsardzības balsts Antons Jemeļins kopā ar Polijas Ekstraklases klubu Zabžes "Gornik" devies uz treniņnometni, kur cerēja pierādīt sevi no labākās puses. Diemžēl sestdienas pārbaudes mačs viņam noslēdzās ar slimnīcas apmeklējumu. Pirmā puslaika izskaņā kādā no cīņas epizodēm pretinieks viņam ar elkoni iesita pa seju. Jemeļins nekavējoties tika nomainīts, un aizvests uz slimnīcu. Par laimi, nepiepildījās bažas par to, ka viņam varētu būt vaiga kaula lūzums. Jemeļins jau pošas uz mājām, bet "Gornik" galvenais treneris paziņojis, ka līgums ar viņu netiks parakstīts. Aizsargs sarunā ar portālu liepajniekiem.lv izteicies, ka lēmums attiecībā par viņa palikšanu klubā vēl nav pieņemts. Viņa nākotne kļūs skaidra nedēļas laikā, kad tiks pārbaudīti citi iespējamie jaunpienācēji. Līdz šim Jemeļins visu savu karjeru pavadījis Latvijā.

Polijas 1. līgas klubā nepaliks Vadims Žuļevs, kuram nesekmīga bijusi atrādīšanās Gdiņas "Arka". Arī Žuļevs nespēja parādīt sevi no labākās puses, jo guva savainojumu. Viņš jau devies atpakaļ uz mājām.

Divi citi latvieši gan turpina savus piedzīvojumus ārvalstīs. Gados jaunie Valērijs Šabala un Vitālijs Jagodinskis devušies uz pārbaudi Kijevas "Dynamo" jaunatnes komandā. Abi jau paspējuši aizvadīt pa divām pārbaudes spēlēm (katrā no tām pa puslaikam). Par viņu palikšanu klubā vēl ir pāragri spriest. Makarova memoriālā dinamiešiem vēl jāaizvada divas spēles. Šabala iepriekšējo sezonu pavadīja "Skonto", bet aizsargs Jagodinskis "Jūrmalā-VV".

Izmantotie resursi:
Pētīs pasažieru plūsmu :: Liepajniekiem.lv
Sport - Najnowsze informacje ze ¶wiata sportu -...
DziennikBałtycki
Футбольний клуб "Динамо" (Київ). Офіційний сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-16 14:06, pirms 12 gadiem
Nav jau lielas jēgas censties iekļūt savam līmenim neadekvāti augsta līmeņa klubā: pat, ja izdosies tikt pie līguma un kaut ko nopelnīt, pēc tam būs jāsēž uz soliņa. No visiem šajā rakstā minētajiem vienīgi Šabalam (ja viņš turpina progresēt!) ir kaut kādas izredzes. Pārējiem jāizšķiras starp zemāka līmeņa ārzemju klubiem vai spēlēšanu Latvijā.
Slēpts komentārs: Skonto4life
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-01-16 15:43, pirms 12 gadiem
Skonto4life rakstīja: kto takoj Jagodinskis ? pervij raz slishu
No kura tūpļa tu izlīdi?Mācies valodu,skonta gnīda.

  +5 [+] [-]

, 2012-01-16 15:47, pirms 12 gadiem
Skonto4life rakstīja: kto takoj Jagodinskis ? pervij raz slishu
Nu tad sēdi savā mucā tālāk....

     [+] [-]

, 2012-01-16 16:46, pirms 12 gadiem
raishis rakstīja: Nu tad sēdi savā mucā tālāk....
teiksim tā, Jagodinskis nav arī tas populārākais futbolists, ko pilnīgi visi būtu dzirdējuši.
Vitālijs Jagodinskis

  +4 [+] [-]

, 2012-01-16 16:56, pirms 12 gadiem
dragoo rakstīja: teiksim tā, Jagodinskis nav arī tas populārākais futbolists, ko pilnīgi visi būtu dzirdējuši.
http://sportacentrs.com/olimpiska_diena/futbola_bumbas_dribls/video/08092010-vitalijs_jagodinskis
Nu kā var nezināt?U-21 izlases spēlētājs.Bet ko.Savējie jāāizstāv.Būtu kaut kāds aļimpa vai skonta 4 sastāva spēlētājs,tad jau tā ir zvaigzne.Tas apliecina skonta urļiku zināšanas par Latvijas futbolu.Skonta,skonta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-16 17:29, pirms 12 gadiem
balkons rakstīja: Nu kā var nezināt?U-21 izlases spēlētājs.Bet ko.Savējie jāāizstāv.Būtu kaut kāds aļimpa vai skonta 4 sastāva spēlētājs,tad jau tā ir zvaigzne.Tas apliecina skonta urļiku zināšanas par Latvijas futbolu.Skonta,skonta
es zinu visus U21 speletajus, tā kā man nav ko piesieties.
vnk saku, ka ne visiem, kas tik ļoti interesējas par futbolu ir zināmi visi U21 un Jurmala VV speletaji.
plus šaubos, ka tu pat to zinu.
vispār nebiju istais, kam to aizradit.
pats taisu rakstus par šīm izlasem utt... tā kā

  +1 [+] [-]

, 2012-01-16 17:30, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Šabala ir latvietis?
pēc tautības laikam nē, bet pēc pilsonības jā

un ja gribēji jautāt par valodu, jā viņš runā latviski.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-16 18:15, pirms 12 gadiem
Autor, neputro tautību ar pilsonību!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-16 18:59, pirms 12 gadiem
Žēl, ka Jemeļinam nesanāca palikt Ekstraklasē. Aizsargs viņš ir tiešām labs. Cerams paspēs atrast kādu citu komandu ārzemēs un saārstēt savainojumu pirms sezonas sākuma. Par Žuļevu pat nebrīnos, ja godīgi. Spēlētājs viņš nav slikts, bet nekādā gadījumā nav vēl pāraudzis Latvijas līmeni, arī Ungārijā spēlēja maz. Domāju, ka viņam jāatgriežas Latvijā un vēlreiz jāmēģina spēkus Virslīgā.

Kas attiecas uz jaunajiem, prieks, ka viņi ir tik lielu klubu redzeslokā. Palikt tāda granda akadēmijā, protams, būtu lieliski. Domāju, ka Šabala to ar savu potenciālu varētu realizēt, par Jagodinski gan šaubos. Domāju, ka palikt tur gan nav diez ko reāli, varbūt tad kaut kad nākotnē. Bet, protams, lai veicas abiem censoņiem!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-16 22:40, pirms 12 gadiem
Jemeļins varbūt arī paliks Polijā, jo atrādās 1. Līgas klubam Pogoń Szczecin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja