Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Turkovs un Zjuzins gūst pa uzvaras vārtiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Turkovs un Zjuzins gūst pa uzvaras vārtiem
Artūrs Zjuzins
Foto: www.mskzilina.sk

Lieliski savos ārvalstu klubos nospēlējuši Latvijas futbolisti Daniils Turkovs un Artūrs Zjuzins, kuru vārtu guvumi nodrošināja uzvaras. Abiem tie bija pirmie vārti oficiālajos mačos attiecīgi "ZTE" un "Žilina" rindās.

Zjuzinam 1+1

Artūra Zjuzina "Žilina" šodien savā laukumā uzņēma vienu no saviem principiālākajiem konkurentiem Slovākijas čempionātā "Košice". Pirmajā spēles pusē viesiem bija diezgan liels pārsvars, taču viss mainījās pēc pārtraukuma. Jau no pirmās otrā puslaika minūtes laukumā spēlēja mūsu Zjuzins, kurš arī kļuva par lielāko mača varoni. Sākumā viņš guva vārtus, lieliski noorientējoties situācijā pēc standartsituācijas izspēles, bet vēl pēc pāris minūtēm izdarīja rezultatīvu piespēli partnerim, kurš panāca 2:0. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās, kas ļāvis "Žilina" atgūt pirmo vietu turnīra tabulā.

Artūrs Zjuzins laukumā devās spēles 46. minūtē, izceļoties ar vārtu guvumu, kā arī rezultatīvu piespēli. Artūram tā bija otrā spēle "Žilina" rindās.

Turkovam vārti un vieta kausa pusfinālā

Ne mazāk spilgti nospēlējis cits Latvijas jaunais futbolists Daniils Turkovs. Ungārijas kluba "ZTE" rindās viņš pārbaudes spēlēs sita iekšā gandrīz katrā spēlē, taču oficiālajos mačos bija visnotaļ nemanāms. Ungārijas kausa ceturtdaļfinālā pret Budapeštas "MTK" tieši Turkovs kļuva par galveno varoni.

Pirmā puslaika pašā sākumā Turkovam bija laba iespēja atklāt rezultātu, bet vārtsargs bija vietā. Puslaika turpinājumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet otrā puslaika trešajā minūtē Turkovs no apmēram pieciem metriem pārliecinoši ieraidīja bumbu vārtos, panākot 2:1! Mača beigās Daniilam bija vēl viena laba iespēja izcelties, bet šoreiz neizdevās. 2:1 uzvara "ZTE" gan šajā spēlē, gan divu maču summā. Turkovam laukumā visas 90 minūtes. Pusfinālspēles paredzēts aizvadīt aprīļa vidū.

Davidovs mača zvaigzne, Perepļotkinam uzvara Āzijas kausā

Uzbekistānas futbola čempionāta pirmo atzinību nopelnījis vārtsargs Pāvels Davidovs. Viņš palīdzēja savai komandai "Mash'al" viesos ar 4:1 sagraut "Shurtan", bet Latvijas vārtsargs tika atzīts par spožāko mača zvaigzni. Pie uzvaras tika arī Andreja Perepļotkina "Nasaf", kas ar 1:0 viesos uzvarēja "Qizilqum". Andrejs laukumā nedevās.

Ja vietējā čempionātā pussargs tika atpūtināts, šodien notikušajā Āzijas Futbola kausa izcīņas grupu turnīra otrajā spēlē Perepļotkins devās "Nasaf" starta vienpadsmitniekā, nospēlējot 78 minūtes. Viņa komanda ar 3:2 pārspēja Jemenas "Al-Tilal", nostiprinoties grupas galvgalī ar divām uzvarām divos mačos.

Izmantotie resursi:
M
Nemzeti Sport Online
Ўзбекистон Профессионал футбол Лигаси расмий...
Official Home of Asian Football

  +4 [+] [-]

, 2011-03-15 21:00, pirms 13 gadiem
Ļoti labi.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-15 21:04, pirms 13 gadiem
Ideāli, ideāli. Īpašs prieks par Zjuzinu. Cerams, ka arī Turkovam turpmāk veiksies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-03-15 21:12, pirms 13 gadiem
Andrejs laukumā nedevās.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-15 21:18, pirms 13 gadiem
Pēc pāris gadiem Latvijas izlase būs stipra!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-15 21:55, pirms 13 gadiem
Nu, un kam bija taisniiba? FK Ventspils urlam, vai Lebedevam?

  +3 [+] [-]

, 2011-03-15 22:06, pirms 13 gadiem
prieks par jaunajiem dzekiem.