Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E. Višņakova prioritāte ir Vācijas klubi, rezerves variants - Poznaņa

E. Višņakova prioritāte ir Vācijas klubi, rezerves variants - Poznaņa
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Tīkotāju rinda uz Latvijas futbola izlases uzbrucēja Eduarda Višņakova talantu kļūst arvien garāka – poļu medijos pie iepriekš minētajiem variantiem klāt minēts arī Turcijas pēc spēka otrās līgas klubs "Manisaspor", kas esot gatavs par E.Višņakovu maksāt "Widzew" prasīto pusmiljonu eiro.

Pēc aizvadītās sezonas 24 gadus vecais Latvijas futbola uzbrucējs Eduards Višņakovs ticis saistīts ar pāreju uz kādu spēcīgāku komandu – neskatoties uz Latvijas izlases futbolista un viņa komandas biedru centieniem, "Widzew" neizdevās noturēt vietu Ekstraklasē. Lodzas komandā notiek pamatīgas pārmaiņas – poļu mediji vēsta, ka "Widzew" sastāvs nākamsezon būs krietni atšķirīgāks.

Poļu Sport.pl ziņoja, ka uz "Widzew" prasīto pusmiljonu eiro par E.Višņakovu esot atsaucies ne tikai Poznaņas "Lech", kur savulaik futbola prasmes spodrināja Artjoms Rudņevs, bet arī Turcijas komanda "Manisaspor", kas aizvadītajā sezonā ieņēma septīto vietu Turcijas pēc spēka otrajā līgā un kopš 2012.gada cenšas atgūt vietu spēcīgāko klubu sabiedrībā Superlīgā.

Sarunā ar Sportacentrs.com E.Višņakovs atzina, ka, neskatoties uz diezgan dāsno turku kluba piedāvājumu, nevēlējās doties uz Turciju. Uzbrucējs piebilda, ka viņa prioritāte ir Vācija, kur tiks izvērtēti arī pēc spēka otrās līgas klubi. E.Višņakovs apliecināja, ka ir saņemts piedāvājums no "TSV 1860 Munchen", kas pagājušo sezonu pabeidza septītajā vietā, bet Bundeslīgā pēdējo reizi spēlēja 2003./04.gada sezonā. Latvijas izlases uzbrucējs gan piebilda, ka Turcija var tikt aplūkota kā variants, taču tam jābūt diezgan nopietnam piedāvājumam no augstāka līmeņa komandas, pretējā gadījumā priekšroka ir Vācijai.

Saistībā ar Vāciju iepriekš jau bija izskanējuši vairāki varianti, to vidū arī Bundeslīgas klubi "Schalke", "Hamburger SV" un "Freiburg". E.Višņakovs arī atklāja, ka viņa pārstāvis turpina sarunas par iespējamajiem pārbaudes laikiem, tomēr nekas konkrētāks šobrīd nav zināms.

Tāpat Latvijas izlases uzbrucējs norādīja, ka gadījumā, ja neizdosies tikt pie iespējas spēlēt Vācijā, viņš paliks Polijā. "Ja nedošos uz Vāciju, tad izvēlēšos "Lech"," sarunā ar Sportacentrs.com atklāja uzbrucējs. "Polijā esmu ļoti labi adaptējies un labi pārzinu poļu valodu," argumentēja 24 gadus vecais futbolists.

Aizvadītajā Ekstraklases sezonā E.Višņakovs izcēlās ar 12 vārtu guvumiem, tomēr viņa pārstāvētais "Widzew" nespēja saglabāt vietu Ekstraklasē un nākamgad spēlēs pirmajā līgā (pēc spēka – otrā). Ekstraklases labāko vārtu guvēju sarakstā E.Višņakovs ieņem dalītu 8.-9.vietu.

Izmantotie resursi:
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-13 13:14, pirms 10 gadiem
Nu domaju ka Bundesligai vins vel gatavs nav, butu labi ja vel sezonu paspeletu Polija, Lech, vai vrb saktu pierast pie Vacijas otraja liga.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-13 13:17, pirms 10 gadiem
Ļoti pareizs domu gājiens.

  -3 [+] [-]

, 2014-06-13 13:21, pirms 10 gadiem
Viņš pārāk daudz runā, uzreiz var redzēt ka ir nepieredzējis šādās lietās!

Tagad princips ir - runāšana tagad, darbi pēc tam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-13 13:35, pirms 10 gadiem
Lai jau pabumbo tos golus Polijā.Pagaidām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-15 12:18, pirms 10 gadiem
Man šķiet ,ka nostāja pareiza.Derētu vēl spēkus pamēģināt "Lech"un tad uz Bundeslīgu.Nebūs jau viegli,jo Višņakovam tā pati problēma,ka Rudņevam un lielākam vairākumam Latvijas futbolistiem,švaks tehnikas arsenāls.Varbūt pa šiem gadiem ir uzlabojis,kopš spēlēja Ventspilī.Tikpat ka neesmu vairs viņu redzējis spēlējam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja