Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" treneris velta izsmejošus pārmetumus Lukjanovam

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Metallurg" treneris velta izsmejošus pārmetumus Lukjanovam
Vitālijs Kvarcjanijs
Foto: time-football.com

Ukrainas Premjerlīgas kluba Zaporožjes "Metallurg" treneris Vitālijs Kvarcjanijs veltījis ļoti skarbus izteikumus Latvijas izlases pussargam Ivanam Lukjanovam.

Atgādinām, ka pēc Polijā pavadītām divām sezonām Gdaņskas "Lechia" Ivans Lukjanovs pārcēlās uz Ukrainas Premjerlīgas klubu Zaporožjes "Metallurg", kas mūsu futbolista ierašanās brīdī jau bija ļoti nesekmīgi sākusi turnīru. Lukjanovs nospēlēja četrās spēlēs, bet pēdējās cīņās palicis rezervē - tai skaitā pēdējos divos mačos, kad "Metallurg" tikās ar Ukrainas grandiem, Doņeckas "Shakhtar" un Kijevas "Dynamo".

Jāpiebilst, ka, ierodoties Lukjanovam, "Metallurg" vadīja cits treneris, bet Vitālijs Kvarcjanijs pārņēma vadību vēlāk. Tomēr Zaporožjes komandas rezultāti kā bija slikti, tā turpina tādi būt. Šobrīd "Metallurg" ar bilanci 0-2-13 pēc 15 kārtām ieņem bezcerīgu pēdējo vietu. Kvarcjanijs ir 59 gadus vecs ukraiņu treneris, kurš dažādus klubus vada jau 35 gadus. Šis treneris ir pazīstams ar saviem skandalozajiem izteicieniem. Šeit atradīsiet virkni tādu.

Par Lukjanovu, atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijas izlases futbolists netiek pie spēlēšanas, Kvarcjanijs šodien teicis tādus vārdus: "Viņam futbols nav vajadzīgs, viņš ir vienaldzīgs pret to. Es viņam saku: "Es tevi iekļaušu sastāvā. Gribi spēlēt?" Bet viņš izvairās, ir negatīvi noskaņots, baidās, ka tikai viņam muša neiekostu. Nu kas tas par ārzemnieku? Viņam jābūt kā sunim - jākož, jāstrādā, jāizrāda agresija, bet viņš tā vietā baidās pats no savas ēnas. Iespējams, ja nebūs, kam spēlēt, viņš tiks laukumā. Tomēr viņam nav rakstura: aizsardzībā nepieciešami sīksti spēlētāji - viņu nevar likt, savukārt vidējā līnijā pat šis spītīgais tunisiešu Ašrafs [Lukjanova komandas biedrs - aut.piez.] izskatās labāk."

Jāpiebilst, ka pirms divām dienām no Kvarcjanija tika arī minētajam tunisietim Ašrafam: "Mums vajadzīgi futbolisti ar patriotiskām kvalitātēm, jo ārzemnieki tas ir pilnīgs ārprāts. Viņi domā, ka ir kaut kas vērtīgs, bet patiesībā tikai atspēlē numuru. Jau esmu noguris ar viņiem lamāties! Ašrafam ir septiņi liekie kilogrami, bet viņš vēl atļaujas man runāt pretī. Ja viņš to darītu citā vietā, es viņam tā aizvērtu to muti, ka vairs viņš to neatvērtu."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 00:14, pirms 11 gadiem
ir jau škrobe visu laiku kāst, bet šajā gadijumā izskatās ka sieva viņam nedod
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-13 00:27, pirms 11 gadiem
Gan jau sava taisniba tur ir, tad jau par daudziem mes varam uzdot jautajumus, kapec vini spele tur, kur spele un spele ta, ka spele. Viena gadijuma vainigs ir elementars rakstura trukums, cita - tuseshanas pa klubiem un citi faktori.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-13 01:06, pirms 11 gadiem
Normáls onka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-13 08:46, pirms 11 gadiem
attapīgs tas treneris - viņš pat izdomājis, ka Lukjanovu nav jēgas likt aizsardzībā. Vēl varēja pastāstīt, kāpēc vinš neder kā vārtsargs vai masieris.

ja nopietni - neatkarīgi no tā, vai treneris ir gudrs vai muļķis - tiklīdz spēlētājs beidz trenēties un spēlēt ar maksimālo atdevi, tā karjera aiziet uz leju. gan klubā, gan izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 09:32, pirms 11 gadiem
Vienmēr vajag uzklausīt arī pretejo viedoklipirms izdarīt secinājumus par Lukjanova raksturu

     [+] [-]

, 2012-11-13 10:19, pirms 11 gadiem
austrumeiropas sportistiem vispār ir liela tendence paļauties, ka viss notiks pats no sevis, ka nav papildus ārpus oficiālajiem treniņiem ar sevi jāstrādā. ir, protams, izņēmumi, kuri parasti arī tiek novērtēti ļoti atzinīgi.

PS šeit neiet runa konkrēti par Lukjanovu, nav ne jausmas cik nopietni viņš pieiet savai attīstībai. bet nu kaut kāds pamats trenerim droši vien ir tā teikt, pat ja viņš ir labi zināms ar saviem negatīvajiem tekstiem

  +3 [+] [-]

, 2012-11-13 11:01, pirms 11 gadiem
Izteikumso labais džeks, piemēram šitā pērle:
Они же все с женами поприезжали, неандертальцы. Базы для них нет, они все дома. Что он вечером делал? Может, утром только с жены слез, е-мое? Вот и ползал по полю. Не разбежался, переставными шагами бежал с высоким подниманием бедра и ударил в штангу, испуганный босниец. Как с ними работать, если они пенальти не забивают? В Мариуполе перед кубковым поединком все били пенальти: а вдруг ничья, дополнительное время? Кстати, к этому шло. Били все 25 человек, включая тренеров. Один Сианкам в штангу попал! И все. Теперь думай. Лучше в Борисполе где-то в аэропорту работать, дорогу подметать.... Вот профессию выбрал, е-мае! Нет слов, можно просто повеситься
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-13 13:31, pirms 11 gadiem
Nu, salīdzinot ar Drika citētajiem izteikumiem, Lukjanovam veltītie vēl ir solīduma kalngals. starp citu, diezgan līdzīgi (pēc būtības) nesen Pahars izteicās par Segundo Riosu.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-13 14:59, pirms 11 gadiem
tas treneris tak ir retards,pagalma žūpa,kauns pie tāda spēlēt

     [+] [-]

, 2012-11-13 18:20, pirms 11 gadiem
Ja tik gudrs, lai paskatās Lukjanova debiju Metallurg rindās. Vienīgais spēlētājs, kurš uzņēmās iniciatīvu un kaut ko darīja. Kvarcjanijs izklausās pēc uzvilkta nervu kumola un nekā vairāk. Varbūt tieši viņam futbols nav vajadzīgs, bet zāles.

     [+] [-]

, 2012-11-13 21:34, pirms 11 gadiem
Tak normāli fokusi no Kvarcjanija puses. Viņš patiesībā tādā veidā mēģina izraisīt sportisko niknumu un sapurināt komandu kopumā veicot šādus uzbraucienus spēlētājiem

     [+] [-]

, 2012-11-14 11:28, pirms 11 gadiem
Varu iedomāties šo intelektu starojošo seju izrunājamies Šitie postpadomju treneri vēl joprojām dzīvo savā dimensijā, kur maurošana un sportistu pazemošana bija patriotiskās audzināšanas un sporta sasniegumu nodrošināšanas sastāvdaļa. Tiem gan ir škrobe, ka tagad visus nevar sadzīt nometnēs un pyst miesas un smadzenes. Savādāk jau strādāt nemāk - tāpēc izlec pedofila efekts, sak, mani drāza jaunībā, a es šitos nevarēšu?! Tāpēc trako pēc pilnas programmas...