Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A.Višņakovs parakstīs līgumu ar Kaļiņingradas "Baltika"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

A.Višņakovs parakstīs līgumu ar Kaļiņingradas "Baltika"
Aleksejs Višņakovs
Foto: cracovia.pl

Latvijas izlases pussargs Aleksejs Višņakovs karjeru turpinās Krievijas Nacionālās līgas vienībā Kaļiņingradas "Baltika", kuras rindās jau spēlē Artūrs Zjuzins un Aleksandrs Koliņko. Pirmo spēli Zviedrijas trešajā līgā aizvadījis jaunais aizsargs Aleksejs Giļņičs.

Aleksejs Višņakovs iepriekšējo sezonu pavadīja Polijas Ekstraklases komandā "Cracovia", tomēr viņš nespēja palīdzēt komandai noturēties augstākajā sabiedrībā. Pēc sezonas beigām viņš pameta klubu, pievienojoties Jūrmalas "Spartakam", taču šajā vienībā viņš tā arī neuzspēlēja.

Kaļiņingradas "Baltika" komandas oficiālā mājaslapa vēsta, ka Aleksejs Višņakovs jau vienojies par līguma parakstīšanu ar šo komandu, pievienojoties citiem Latvijas futbolistiem - Aleksandram Koliņko un Artūram Zjuzinam. Atgādināsim, ka Krievijas Nacionālajā līgā laukumā vienlaicīgi nevar atrasties vairāk par trīs leģionāriem. Vienīgie komandas leģionāri ir tieši latvieši.

Savas karjeras laikā Višņakovs paspējis uzspēlēt Rīgas "Skonto", "Ventspilī", "Audā", kā arī bija parakstījis līgumu ar Naļčikas "Spartak", taču šajā klubā neaizvadīja nevienu spēli, jo tur nomainījās treneris, kurš ar Višņakovu nerēķinājās.

Uz Zviedrijas trešās līgas klubu "Vasby United" pārcēlies 19 gadus vecais aizsargs Aleksejs Giļņičs, kurš līdz šim spēlēja Itālijas kluba "Cesena" dublieros. Komandas rindās viņš jau paspējis uzspēlēt pret "Sandvikens", taču tas nepalīdzēja izvairīties no zaudējuma ar rezultātu 0:2. Giļņičs ir spēlējis visās Latvijas jaunatnes izlasēs, tajā skaitā arī U21.

Savu pierakstu šajā vienībā atstājuši arī citi Latvijas spēlētāji kā Dmitrijs Ulimbajevs un Dmitrijs Grigorjevs.

Soļigorskas "Shakhtyor" rindās joprojām nav debitējis Jevgēņijs Kosmačovs, kurš no rezervistu soliņa noskatījās komandas panākumu cīņā ar Minskas "Dinamo" - 1:0. Šajā vienībā spēlē arī bijušais "Ventspils" aizsargs Jevgēņijs Postņikovs. Kosmačovs baltkrievu vienībai pievienojās pirms pāris nedēļām.

Izmantotie resursi:
svenskfotboll.se — Allt om svensk fotboll,...
ФК Балтика Калининград :: Официальный сайт ::...

     [+] [-]

, 2012-08-12 21:42, pirms 12 gadiem
Bišķ pa zemu līmenis, bet izskatās, ka cer uz nākamo gadu un Premjerligu

  +3 [+] [-]

, 2012-08-12 22:33, pirms 12 gadiem
Bija Polijas mānija, kad visi tur skrēja, tagad visi skrien uz Krievijas 1.līgu. Gan jau Lukjanovs arī turpat attapsies. Bet nu labāk kā Azeri

  +5 [+] [-]

, 2012-08-12 22:43, pirms 12 gadiem
Cracovia rindās, kopumā skatoties, Višņakovs bija viens no labākajiem, tāpēc nepameta cerība, ka viņš varētu palikt turpat Polijā tikai citā Ekstraklases klubā. Žēl, ka tā nenotika, taču šis arī nav slikts variants. Līdzīgi kā Oļegs Laizāns rīkojās. Premjerlīgas klubi viņus neņem, taču 1. līgas ņem, tāpēc arī tas nav slikti. Abi Virslīgas līmeni ir pārauguši jau pietiekami sen, tāpēc jācer, ka vismaz kādam izdosies tikt Premjerlīgā. Koļinko, Zjuzins, Gauračs, Laizāns, Višņakovs - tāda nu ir mūsu vienība 1. līgā. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-08-13 07:48, pirms 12 gadiem
Krievijas nacionālā līga- īstā vieta latviešiem un citiem latvijiešiem. To saku bez ironijas, jo čaļi vismaz tiek uz laukuma. Citādi, piemēram, tas pats Kosmačovs Kazahstānā sēd uz soliņa. Vienīgi ar Gauraču Maskavas Torpedo tā visādi notiek. It kā labs uzbrucējs, bet pēdējās spēlēs laukumā tiek tikai spēles beigās.

     [+] [-]

, 2012-08-13 12:08, pirms 12 gadiem
rudzu maize rakstīja: Latvieši ?!
raivīti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-14 07:35, pirms 12 gadiem
ukačaka, 2012-08-13 07:48, vakar, ignorēt, atbildēt
Krievijas nacionālā līga- īstā vieta latviešiem un citiem latvijiešiem. To saku bez ironijas, jo čaļi vismaz tiek uz laukuma. Citādi, piemēram, tas pats Kosmačovs Kazahstānā sēd uz soliņa. Vienīgi ar Gauraču Maskavas Torpedo tā visādi notiek. It kā labs uzbrucējs, bet pēdējās spēlēs laukumā tiek tikai spēles beigās.

Ir jau vēl viens moments un tas ir tā ,ka brīžam zēni pārvērtē savas spējas.Protams ,ka apsveicami ir vēlēšanās doties it kā uz stiprāku klubu,tomēr tad ir arī jārēķinās ar citādām prasībām.Un lielākā daļa spēlētāju šo pārbaudījumu diemžēl neiztur.Es negribētu šeit nosaukt spēlētājus par piemēru vārdos,jebkurš līdzjutējs ,kurš aktīvi seko līdzi visiem futbola jaunumiem tāpat bez grūtībām nosauks padsmit šādus špīlerus un pavisam viegli dažus,kuriem pagaidām ir paveicies.