Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

G.Silagaiļa "Cork City" nenotur uzvaru

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

G.Silagaiļa "Cork City" nenotur uzvaru
Guntars Silagailis (pa kreisi) cīņā ar pretinieku
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar Īrijas čempionātā futbolā Guntara Silagaiļa pārstāvētā "Cork City" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Shamrock Rovers". Silagailis laukumā pavadīja 87 minūtes.

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas vairākas 7. kārtas spēles. Vienā no tām "Cork City" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Shamrock Rovers". Guntars Silagailis Korkas kluba rindās izgāja pamatsastāvā un nospēlēja līdz 87. minūtei, kad tika nomainīts. Sev atvēlētajā laikā Guntars nopelnīja dzelteno kartīti par simulēšanu, kā arī pāris reižu labi piedalījās uzbrukumos, atdodams piespēli brīvajam partnerim vai bīstami uzsitot pats.

"Cork City", esot vadībā ar 1:0, ielaida vārtus neilgi pirms mačs beigām - gala rezultātā tikai neizšķirts 1:1. Roberts Mežeckis šo nedēļu pēc savainojuma izārstēšanas jau pavadīja, trenējoties ar "Cord City" galveno spēlētāju grupu, taču vakardienas spēlē vēl nepiedalījās. Gaidāms, ka viņš laukumā varētu atgriezties otrdienas kausa izcīņas spēlē.

Šodien savu 7. kārtas spēli aizvadīs "St. Patrick's Athletic", kas viesosies pie "Bohemians". Diemžēl latvietis Gints Freimanis ceļgala savainojuma dēļ ne tikai būs spiests izlaist šodienas maču, bet arī vismaz nākamos pāris.

Turnīra tabulā pēc septiņām kārtām "Cork City" ar 11 punktiem ieņem 4. vietu, bet "St. Patrick's Athletic" ar deviņiem punktiem un spēli rezervē ir sestajā pozīcijā. Līdere ar 14 punktiem ir "Derry City".

Izmantotie resursi:
loi.ie
corkcityfc.ie

  -2 [+] [-]

, 2009-04-11 15:22, pirms 15 gadiem
nu simulēt gan nav smuki!

     [+] [-]

, 2009-04-11 16:24, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: nu simulēt gan nav smuki!
labāk simulēt, nekā lauzt...