Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Verpakovskim sezonas pirmie vārti Grieķijā, E.Višņakovam - astotie Polijā

Verpakovskim sezonas pirmie vārti Grieķijā, E.Višņakovam - astotie Polijā
Māris Verpakovskis
Foto: sportdog.gr

Ar vārtu guvumu Grieķijas Superlīgas spēlē izcēlies Latvijas uzbrucējs Māris Verpakovskis, bet viņa pārstāvētais klubs "Ergotelis" ar 1:2 piekāpās Saloniku PAOK. Tikmēr Polijas Ekstraklasē jau astotos vārtus sezonā guvis Eduards Višņakovs, palīdzot Lodzas "Widzew" ar 2:1 pārspēt Ščečinas "Pogon".

Grieķijas Superlīgas mačā Latvijas futbola uzbrucējs Māris Verpakovskis un viņa pārstāvētais klubs "Ergotelis" ar 1:2 atzina Saloniku PAOK pārākumu. Spēles 13.minūtē rezultātu atklāja "Ergotelis", un paveica to tieši Verpakovskis, gūstot savus sezonas pirmos vārtus Superlīgā.

Latvijas futbolists laukumā pavadīja 74 minūtes, tiekot nomainīts brīdī, kad rezultāts vēl bija neizšķirts 1:1. Zvonimirs Vukičs PAOK uzvaras vārtus guva kompensācijas laika ceturtajā minūtē, bet pirms tam – 64.minūtē – rezultātu izlīdzināja 2004.gada Eiropas čempions Kostass Kacuranis.

"Ergotelis" ar 14 punktiem 10 spēlēs ieņem piekto vietu Grieķijas Superlīgā, bet PAOK atrodas otrajā pozīcijā ar 25 punktiem 10 spēlēs. Līdervienībai "Olympiacos" arī ir 25 punkti, tomēr vēl viena spēle rezervē.

Eduards Višņakovs spēles 20.minūtē atklāja mača rezultātu, bet viņa un Alekseja Višņakova pārstāvētais klubs "Widzew" ar 2:1 pārspēja Ščečinas "Pogon". Latvijas izlases uzbrucējam tie bija jau astotie vārti sezonā – E.Višņakovs Ekstraklasē ir otrais labākais vārtu guvējs. Šodienas mačā piedalījās arī A.Višņakovs, 77.minūtē nākot uz maiņu. Tobrīd rezultāts jau bija 2:1.

"Widzew" ar šo uzvaru turnīra tabulā pakāpjas par divām vietām un ieņems 12.pozīciju ar 17 punktiem. Tikpat punktus ir nopelnījuši arī Vroclavas "Slask" futbolisti, bet viņiem vēl ir divas spēles rezervē.

Šveices Superlīgā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Andris Vaņins un "Sion", kas ar 3:0 pārspēja "Luzern". Latvijas izlases vārtsargam Vaņinam šī bija jau piektā sausā spēle sezonā, bet "Sion" pēc šodienas panākuma ir pakāpies uz sesto vietu turnīra tabulā.

"Sion" 14 spēlēs ir ticis pie 17 punktiem, bet pa 15 punktiem ir trim tuvākajiem sekotājiem. Tikmēr arī piektajā vietā esošais "St.Gallen" klubs nav neko tālu aizmucis - 13 spēlēs 20 punkti.

Izmantotie resursi:
Αρχική Σελίδα | Superleague Ελλάδα
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Swiss Football League

  +4 [+] [-]

, 2013-11-02 20:05, pirms 10 gadiem
Prieks par Māri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-02 20:17, pirms 10 gadiem
Hehe, godīgi sakot visā šinī rakstā visvairāk mani pārsteidz fakts, ka Verpakovskis vēl ir joprojām dzīvs!

  +2 [+] [-]

, 2013-11-02 20:26, pirms 10 gadiem
Lieliski. Cerams, ka tagad treneri viņam uzticēsies vairāk un ļaus spēlēt biežāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja