Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ruginam savainojums, Lazdiņš ar "Bunyodkor" uz Turciju nebrauc

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ruginam savainojums, Lazdiņš ar "Bunyodkor" uz Turciju nebrauc
Oskars Kļava (pa kreisi) Premjerlīgā vēl neatgriezīsies
Foto: championat.ru

Latvijas izlases centra pussargam Ritvaram Ruginam savainojums liegs pilnvērtīgi aizvadīt treniņnometni Turcijā "Illychivets" sastāvā, savukārt Artis Lazdiņš nemaz nav iekļauts to "Bunyodkor" futbolistu vidū, kuri brauks uz Turciju.

Ritvars Rugins pēc veiksmīgās iepriekšējās sezonas parakstījis līgumu ar Ukrainas augstākās līgas klubu "Illychivets". Pārbaudes mačos viņš spēlēja maz, jo vienā no tiem guva savainojumu. Šī iemesla dēļ viņš nevarēs treniņnometnē Turcijā strādāt ar pilnu atdevi jau no pirmās dienas, taču treneris cer, ka Ruga varēs pilnvērtīgi sagatavoties oficiālajiem mačiem.

Arta Lazdiņa vārds nefigurē starp "Bunyodkor" vienības braucējiem uz Turciju. Atgādināsim, ka Artis Uzbekistānas klubā atradās uz pārbaudi, aizvadīja arī vairākus mačus, kā arī guva savainojumu.

Krievijas Premjerlīgā diemžēl neredzēsim Oskaru Kļavu, kurš nav iepaticies Naļčikas "Spartak". Viņš jau atgriezies 1. līgas vienībā "Khimki", kuras sastāvā aizvadījis arī vairākas pārbaudes spēles.

Daniila Turkova "ZTE" šodien aizvadīja pirmo pārbaudes maču, ar 0:3 piekāpjoties horvātu "Slaven Belupo". Turkovs laukumā nāca uz maiņu, un varēja arī gūt vārtus, taču savu iespēju neizmantoja.

Produktīvāk nospēlējis Edgars Gauračs. Krasnojarskas "Enisey" Turcijā aizvadījis jau četras pārbaudes. Bez Gaurača tika nospēlēts bezvārtu neizšķirts pret "Ural", pēc kā sekoja 2:2 pret Maskavas "Torpedo". Gauračs spēlēja pirmo puslaiku, palīdzot gūt vārtus pēc soda sitiena izpildes. Noteikumu pārkāpums tika fiksēts tieši pret Edgaru. Spēlē pret "Universitatea Cluj" (2:3) Gauračs nospēlēja otro puslaiku, bet šodien viņš palīdzēja ar 1:0 pārspēt "Gaz Metan".

Voroņežas "Fakel" sastāvā 40 minūtes cīņā ar "Zhetisu" (1:1) Jurim Laizānam. Viņam arī brīdinājums. Kaļiņingradas "Baltika" spēlētāju korpusu vakar papildinājis Artūrs Zjuzins, kurš atgriezies no Sadraudzības kausa, savukārt bez viņa ierindā pa puslaikam pārbaudes spēlē pret "Gornyak" (4:1) aizvadījuši Maksims Rafaļskis un Aleksandrs Koliņko. Interesanti, ka mūsu trijnieka pārstāvētajā komandā savu karjeru varētu turpināt bijušais "Ventspils" līderis Grigorijs Čirkins.

Lidojums uz Turciju kopā ar "Nasaf" partneriem veiksmīgs bijis Andrejam Perepļotkinam, savukārt Pāvels Doroševs palīdzējis "Qabala" pēcspēles sitienu sērijā pārspēt horvātu "Split". Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Puslaiku pret Latvijas čempioniem "Ventspils" aizvadījis Rolands Krjauklis, bet viņa Lietuvas vienība "Kruoja" prata noturēt neizšķirtu 0:0. Viņam arī puslaiks uzvarā pār "Banga" (2:0), bet viņa tautietis un Latvijas pilsonis Valērijs Čistjakovs 45 minūšu laikā guva abus vārtus. Sākumā viņš izmantoja izgājienu viens pret vienu, bet jau pēc pāris minūtēm prasmīgi ielauzās soda laukumā un sita precīzi.

Izmantotie resursi:
ФК Енисей
Официальный сайт ФК Факел Воронеж - Главная...
Официальный сайт ФК "ХИМКИ" ::...
ФК Балтика Калининград :: Официальный сайт ::...
ZTE FC Hivatalos Weblap - Official Website
fcnasaf.uz
FK Kruoja - Titulinis

  +3 [+] [-]

, 2012-02-02 23:22, pirms 12 gadiem
Kopumā situācija visai bēdīga diemžēl. Bet, ko tur padarīt? Šoziem mūsējiem ar klubu maiņu nesekmējas. Arī savainojumi vajā. Jāvēl, lai jau nākamajā rakstā valdītu pozitīvāka noskaņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-02 23:28, pirms 12 gadiem
Vairums mūsējo pārāk daudz laika un spēka iztērēja mēģinājumiem iekļūt sev neatbilstoši augsta līmeņa klubos, līdz ar to nepaguva atrast sev piemērotāku darbavietu.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-02 23:35, pirms 12 gadiem
Arī par Oļegu Laizānu interesanti, kurš teica, ka Virslīgā nespēlēs un meklēs ko labāku

  +7 [+] [-]

, 2012-02-02 23:49, pirms 12 gadiem
Šodien internetā klīst ziņa par Rudņeva pievienošanos ''Barcelona''. Cena 83 milj. Tas jautrākam garastāvoklim
Breaking Transfer News

  +1 [+] [-]

, 2012-02-03 12:58, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Šodien internetā klīst ziņa par Rudņeva pievienošanos ''Barcelona''. Cena 83 milj. Tas jautrākam garastāvoklim
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Artjoms+Rudnevs
sākumā neiebraucu, tad atradu un ieliku savu vārdu. un nu, esmu barcas sastāvā