Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempions Groso oficiāli pievienojas "Juventus"

Agris Suveizda

Pasaules čempions Groso oficiāli pievienojas "Juventus"
Fabio Groso
Foto: AP

Pasaules čempions Itālijas izlases sastāvā Fabio Groso oficiāli pievienojies Turīnas "Juventus" vienībai. "Juventus" par kreisās malas aizsargu šķirsies no vismaz diviem miljoniem eiro.

Itālijas izlases aizsargs Fabio Groso (31) oficiāli no Francijas kluba Lionas "Olympique" pārgājis uz Turīnas "Juventus". Par kreisās malas aizsarga, kurš 2006.gadā Itālijas izlases sastāvā kļuva par pasaules čempionu, pāreju uz veco sinjoru baumoja jau kopš jūnija. Vēl šorīt Groso aģents ziņoja, ka tikai brīnums var likt klubiem vienoties par viņa klienta pāreju, jo abi klubi nespēja vienoties par darījuma summu. Tomēr dienas laikā jau itāļu prese ziņoja par vienošanās panākšanu, bet vakarā abi klubi savās mājaslapās to apstiprināja. Groso "Juventus" spēlēs turpmākos trīs gadus, bet "Lyon" saņems divus miljonus eiro, bet ar bonusiem summa var sasniegt trīs miljonus eiro.

Tāpat Lionas "Olympique" savā mājaslapā paziņoja par talantīgā uzbrūkošā pussarga Antonī Munjē pāreju uz "Nice" klubu. Līgums ar Munjē parakstīts uz četriem gadiem. Par 21 gadu veco spēlētāju septiņkārtējā čempione iegūs 2,5 miljonus eiro, kā arī 15% no nākamajiem transfēriem, ja tādi būs.

Groso Lionai pievienojās pirms diviem gadiem. Diezgan ātri itālis izkaroja vietu pamatsastāvā un kļuva par vienu no atslēgas spēlētājiem. Tomēr pagājušajā sezonā, lai arī aizvadīja Francijas čempionātā 22 spēles, itāļu aizsargs mocījās ar savainojumiem, bet pēc tam tā arī nespēja atgūt sportisko formu. Bijušais Milānas "Inter" aizsargs Itālijas izlasē aizvadījis 45 spēles un guvis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
olweb.fr

  +1 [+] [-]

, 2009-08-31 22:35, pirms 15 gadiem
Tieši,tas kas Juventus vajadzīgs

  +5 [+] [-]

, 2009-08-31 22:46, pirms 15 gadiem
Nez, De Kelji tagad beņķi sildīs, Džordžio atkal spēlēs centrā, tā vietā, lai ārdītos savā pamatampluā. Priekš kam tad Kaseresu vajadzēja izīrēt?! Lai nu kā par 2 miljoniem iegūt šādu spēlētāju vēlētos daudzas vienības, Liona tika apzagta dienas laikā

  +4 [+] [-]

, 2009-08-31 22:50, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Liona tika apzagta dienas laikā

Nu tu smagi maldies. Ar šamo Lionā īpaši vairs nerēķinās. Groso pozīcijā par 15mio ir iegādāts talantīgais Sisoko. Bet vēl ir jaunais vietējās akadēmijas talants Gasama. Groso gan vienreiz tika laukumā, bet nu Lionā no viņa jēga bija maza. Formā viņš ir vājā, pagājušajā sezonā ne tuvu nebija tas Groso, kas bija agrāk. Varbūt Liona zaudēja aptuveni vienu miljonu, bet nu nekāds lielais zaudējums tas toč nav

  -1 [+] [-]

, 2009-08-31 23:24, pirms 15 gadiem
ideāli, ļoti gribēju, lai šis transfērs notika. bet aizdomājoties par Andromēda teikto... tiešām, es biju sacerējies, ka Kjelīni tiks atpakaļ savā pozīcijā, kur tiešām viņš ārdījās, kā arī Kanavaro/Legrotalje/Kaseress dalīs centru. bet izskatās, ka tomēr netiks Kjelīni paārdīties... bet, lai kur viņš spēlētu, viņš būs labs un aizsardzības līderis. tikai žēl, ka Legrotalje izskatās, ka atkal nespēs pienācīgi daudz uzspēlēt.
bet nu vēl jāskatās kā Groso sevi pierādīs.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-31 23:44, pirms 15 gadiem
2 miljoni eiro par Grosso un 22 miljoni sterliņu mārciņu par Čigrinski.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 00:03, pirms 15 gadiem
Jā tieši tas kas Juventus'am bija vajadzīgs

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 00:59, pirms 15 gadiem
Grande Grandissimo Grosso!!! Kādus fantastiskus vārtus guva pret Vāciešiem pusfinālā Pasaules čempī! youtube.com: YouTube - Grosso Goal vs Germany (Special... Prieks par atgriešanos dzimtenē!

     [+] [-]

, 2009-09-01 04:00, pirms 15 gadiem
Esmu pārlaimīgs, ka darījums tomēr izdevās ^^ Tagad "Juves" aizsardzība būs vēl dzelžaināka